Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.662
Cevap
30
Favori
302.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türkçe paketi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bu Modelde internete bağlı olmadan radyo dinlenebiliyormu ?

Stock romda hic denemedim ama miui v5 te dinleyebiliyorum. Stock romlardada dinlenir.

Miui v5 türkçe sürüm mevcut mu?

Ne yazik ki hocam mevcut degil ama turkcelestirilebilinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

türkçe paketi var

V3 un Türkçe paketi var v5 in yok diye biliyorum. Eger var ise paylasirsaniz memnun oluruz

• agritux kullanıcısına yanıt
    :) Bizim telefon için rom yok bu adresde
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Telefonları karıştırdım pardon :) ben galaxy nexus kullanıyorum. Arkadaşıma P1 aldım. Başlığı okumadan direk yazmışım. Pardon :D
  • Arkadaslar suan en İyi rom hangisi acaba ve ram neden 659 gozukuyor?

• arkadaşlar kendi sitesinde EMUI_B704_500Mv1 indirmeye çalıştığımda, internetim hızlı olmasına rağmen 1 günlük indirme süresi veriyor, başka bir siteye yükleyebilecek veya link verebilecek aradaşımız varmı acaba. syg.
  • http://www.modaco.com/topic/364409-firmwares-huawei-ascend-p1-u9200/ sitesinde bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 24 Eylül 2013; 17:22:51 >
  • Arkadaşlar kafam çok karıştı şimdi bi yardımcı olun açıklık getirilmesi gereken bi konu var en azından benim için.Bir kaç sorun olucak.
    Şu an telefonum b103 romunda (turkcell kvk)
    1- Telefona b315 romuna yükseltsem jb güncellemesini bu romdan alabilirmiyim yada b229dan ? b229 vs b103 farkları nedir ?
    2- bu emotion ui nin sitesinde bulunan jb ve emotion 1.5 stabil sürüm mü,türkçe dil desteği var mı,ve b229 romuyla b315 romu arasında ne fark var. b229 romuna emotion ui 1.5 kurulmuyor mu?

Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeGoo -- 24 Eylül 2013; 21:00:15 >
  • Bendede b103 yuklu 704 e hangi sira ile gececegim. Yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: synsapmaz

Arkadaşlar kafam çok karıştı şimdi bi yardımcı olun açıklık getirilmesi gereken bi konu var en azından benim için.Bir kaç sorun olucak.
    Şu an telefonum b103 romunda (turkcell kvk)
    1- Telefona b315 romuna yükseltsem jb güncellemesini bu romdan alabilirmiyim yada b229dan ? b229 vs b103 farkları nedir ?
    2- bu emotion ui nin sitesinde bulunan jb ve emotion 1.5 stabil sürüm mü,türkçe dil desteği var mı,ve b229 romuyla b315 romu arasında ne fark var. b229 romuna emotion ui 1.5 kurulmuyor mu?

Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

1) B103 ve B229 android 4.0.3 ICS sürümü, B315 ise 4.1.1. jelly bean sürümüdür. bizler önce B103 ten B229 a, sonra B229 dan B315 e geçtik. B103 ten B315 e geçilemiyor yanlış bilmiyorsam.
    2) B315 beta sürümdür. ancak stabil sürümü bekliyoruz hepimiz. yakındır. türkçe dil desteği var. B229 a emotion 1.5 kuramazsın ama ICS + Emotion 1.0 sürümü zaten mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedBoy -- 25 Eylül 2013; 11:04:03 >

• 1 yillik turkcelden alinma orjinal romlu rootsuz cihaz antutu sonucu: bundan iyisi samda kayisi

• MedBoy kullanıcısına yanıt
    103 ten 315 e geçtim hocam ben.
  • rektal R kullanıcısına yanıt
    1 yıllık Samsung Galaxy Nexus, Cm 10.2 (android 4.3) + custom kernel kurulu. Root var. Oc vs yok. Sonuç çok farklı değil. P1 gerçekten güzel telefon.
  • MedBoy kullanıcısına yanıt
    B704 Stabil sürüm değilmi ki?
  • fsagcan F kullanıcısına yanıt
    çin için çıkan rom
    avrupa versiyonu değil
  • 103 den 315 geçmeyi düşünüyorum, 315 i indirdim içerisinden bir "dload" birde "Intermediatepack" klasörleri çıktı, ayrıca içerisinden kurulum için pdf dosyasıda mevcut. pdf dosyasına göre anladığım kadarı ile "Intermediatepack" klasöründeki update.app dosyasını dload klasörüne atın diyor, ve kurulumu yapın diyor,

peki dload klasöründekini nereye atacağım, 1. adımda ne yapacağım, bana bir yardımcı olun, ha bu arada ben bu telefonu yeni aldım, önceki telefonlarım sürekli samsung du ve bütün odin kurulumlarını vs yapmayı biliyorum, telefonun başına bir iş gelmesinden korkuyorum,

ve yine ayrıca, ICS den JB geçmek ne kadar faydalı, değermi yani :)) syg...
  • O halde b103 den b229 a geçsem güncelleme çıktığında direk telefondan alabilirim öylemi ? donwgrade ypmama gerek yok mu tekrar? Ve ayrıca huawei nin sitesinden indirdiğimde b229 u içinde pdf de nasıl yüklendiği yazıyor.Benim istediğim root yapmadan yükseltmek yasal bi şekilde.
  • root yapmadan geçemezsiniz. çünkü indirdiğiniz romun içindeki pdf e bakacak olursanız orada b103 desteklenen romlar arasında yok.
    yani yasal olarak türksel rom yükseltilemiyor.
    root yapmamızdaki amaç, b103 romunu desteklenen bir rommuş gibi gösterip, telefonu kandırmak.
    bu yüzden build.prop dosyasını değiştiriyoruz. build.prop dosyasında rom bilgileri ve basit ayarlar yer alıyor.

merak etmeyin. root, cwm vs herşey b315 e geçtiğinizde kayboluyor. recovery ve rootsuz bir telefonunuz oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.