Şimdi Ara

Huawei Ascend P1 - U9200 (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.663
Cevap
30
Favori
301.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oommeerr89

    Arkadaşım bu telefonu kullanıyor. Uygulamalar sürekli durduruldu deyip kapanmaya başlamıştı. Recovery mod ile formatladık. Bir süre sonra bu sefer "durduruldu" sorununu tüm uygulamalar ard arda vermeye başladı. Yani telefon kullanılamaz haldeydi. Aynı işlem sonrasında tekrar aynı sorunlar başladı ve bu sefer de kamera açılmadı. (maalesef kamera durduruldu hatası veriyor) Bu arada her format sonrası daha ilk kurulum ekranında bile bu durduruldu hatalarını veriyor.

    Nasıl bir sorunu var çözemedim. Format attıktan sonra telefonun kendi android güncellemesi yapılır mı veya var mıdır? Artık kaçıncı formatı atacağız ve gene aynı şeyler olacağı kesin gibi duruyor. Çözümünü nasıl sağlayabiliriz acaba? Root veya farklı romlar atmak sorunu çözebilir mi?

    Format yerine romu flashlamayi deneyin. Büyük ihtimal sistem dosyalarından birşey silindi ve formatladiginizda geri gelmiyor. Yeni bir rom flashlamak çözüm olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha önce kendi eski telefonumla oldukça fazla uğraşmıştım. Bu rom olayları ile ilgili. Hafıza sorunu nedeniyle girişmiş fakat stabil düzgün bir şey bulamamıştım. Biraz da bu yüzden tekrar girişmek istemedim ama neyse ki gerek kalmadı. Yeni telefona geçiş yapılacakmış ta :) Tavsiyeniz için teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazefe

    Arkadaşlar herkese merhaba. Bende eski bir P1 kullanıcısıyım. Telefonum hala sağlam şuan kullanmakta olduğum telefonum arıza yapınca servise filan verdiğimde bir kaç kez P1 e geri döndüm :)

    Benim şöyle bir sorunum var. Telefonumun imei si klonlanmış, servise götürdüğümde telefonumu sadece benim hattıma tanımladılar. başka bir sim kart taktığım zaman telefon sinyal almıyor. Elimde turkcellden aldığım eski T20 telefonumun imei'sini bu telefona aktarmak istiyorum. Daha önce araştırma yaptım ama bir türlü sonuca ulaşamadım. Bildiğiniz imei değiştirme programı var mı? Yada direk telefoncuya gitsem T20'nin imei'sini P1 e aktarabilir mi?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

    sorunu çözebildiniz mi hocam benim telefonda klonlandı.





  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.