Şimdi Ara

Ay Nedir? Ne işe yarar? Hepsi Burda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ay Nedir? Ne işe yarar? Hepsi Burda...

Ay, bir filo gezegendeki savaşta vurulup yokedilince oluşur. Harabe sıkışır ve bir ay oluşturur. Ancak bu her seferinde olmaz, 100 bin madenlik harabe başına %1 şansla olur. Bu şans en çok %20'ye kadar çıkabilir, daha büyük harabelerin şansa etkisi %20'den çok olmaz. Harabe ne kadar büyükse ay da o kadar büyük olur.

1) Ay nasıl çıkar?

Ay tamamen şans eseri çıkan bir şeydir.Tabi çıkmasına etken olarak savaşın büyüklüğü de vardır.Mesela %2 ile ay çıkarken , %20 şans ile ay çıkmıyor.

2) Ay ne işe yarar?

Ay, aslında normal gezegeninizle birkaç farkı dışında aynıdır.Ay'da nanit yapılamaz.Mesela robot fabrikasını 2ye getirip uzay tersanesini açarsınız ve gemiler üretebilirsiniz. (Bende yeni öğrendim)

3) Ay'da hangi binaları kurabilirim?

Robot Fabrikasi,Uzay Tersanesi,Metal Deposu,Kristal Deposu,Deuterium Deposu,Ay Merkez Istasyonu,Radar Istasyonu (Eğer başka varsa ekleyelim )

4) Radar nedir ve ne işe yarar?

Radar, etrafınızdaki filo hareketlerini görebileceğiniz (kısacası casustur) bir binadır ve belli bir kademeden sonra çok işe yararyabilir.

5) "Aydan kilitlendiler" sözü ne demektir?

Sizin filonuz savaştan geri dönüyor ve adam bunu ayından görüyor.Hızını ayarlayark sizin filonun peşine filosunu takıyor.Araya en az 2 saniye ile filo takabiliyorlar. (Belki daha hızlısı vardır)Elinizden birşey gelmiyor tabi, hem aldığınız hammadde hem de filonuz gidiyor.

6) Radarla ne kadar uzağı görebilirim?

Radarın Kademesinin Karesinin 1 eksiği diye biliyorum.Yanlış olabilir.

7) Ay'ın alanı çok küçük ne yapabilirim?

Her geliştirdiğiniz "Ay merkez İstasyonu" daha fazla alanı iskana açar.Doğal olarak da alanınız artar.

8) Ay'da maden yok ne yapabilirim?

Ay'da yapabileceğiniz bir maden olmayacağı için sadece gezegenlerinizden nakliye yaparak madeninizi arttırabilirsiniz.

9) Ay'dan filo kaldırmanın avantajı nedir?

Ay'dan kaldırdığınız filoları başka radarlar göremez.

10) Sıçrama geçidi nedir ve ne işe yarar?

Teknik Anlamıyla: Siçrama Geçitleri Galaksi içinde filolari zaman kaybetmeden bir yerden baska yere göndermeyi saglayabilen dev Ileticiler.Yalniz bu iletim ancak iki gecit arasinda olabilir, tek bir gecit yeterli degilgir. Bunlarin deuterium maddesine ihtiyaclari yoktur,ancak 2 sicrama arasinda 1 saat beklemek gerekir, yoksa asiri isinma nedeniyle gecitler parcalanir. Kaynaklarin bu yöntemle bir yere gönderilmesi mümkün degildir. Tüm bu islemler icin cok yüksek seviyede teknolojiye sahip olmak gerekir.

Bence; sıçrama geçidi gemilerinizin bir yerden bir yere daha hızlı geçirmenizi sağlar.Ama bu geçidi yapmak için 2 tane ayınız olması gerekir ki biz 1 tanesini bile zor buluyoruz.Avantajı ise ayınızın biri 1. galakside, öteki 6. galakside.Gemileriniz 1 saat içinde 1den 6ya çıkacaktır.

The End

Aklıma bu kadarı geldi.Sorunuz varsa söyleyin.Çözümüyle birlikte ekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoking -- 24 Nisan 2006; 20:21:39 >

• ☻☺☻☺☻☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malâyani -- 25 Nisan 2006; 19:05:32 >
  • Hayır filon gezegene ulaşır ulaşmaz kaçırmaya vakit bulamadan hepsini patlatıyor

Orjinalden alıntı: denia

bende 100%dü ay çıkması çıkmadı

ufak at civcivler yesin

• quote:

atıcaksan düzgün at
    adam %20 den fazla olmuo dio sen %100 oldu diosn

Silkroad:lwl18,MERCURY,full str bow,pacheon-fire
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ayrıntılı bilgi için saol bilmeyen kişilerin bayağı işine yarayabilir

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat1995

kardeş ayrıntılı bilgi için saol bilmeyen kişilerin bayağı işine yarayabilir

Mesela benim için baya yararlı oldu...

Bide bu senin nickdeki 1995 ne? 95 doğumlumusun?

Güneş Batsa Da
    Bulutlar Asla
    Sevgilin Terk Etse De
    Arkadaşların Asla
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

3) sıçrama geçidi var bide

ay nasıl çıkar a bunuda ekle:
    Ay, bir filo gezegendeki savaşta vurulup yokedilince oluşur. Harabe sıkışır ve bir ay oluşturur. Ancak bu her seferinde olmaz, 100 bin madenlik harabe başına %1 şansla olur. Bu şans en çok %20'ye kadar çıkabilir, daha büyük harabelerin şansa etkisi %20'den çok olmaz. Harabe ne kadar büyükse ay da o kadar büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoking -- 24 Nisan 2006; 20:20:17 >

• quote:

tüh bak şimdi naapcaz bari git evren oparatörüne şikayet et olmaz böle sana haksızlık yapılmış

• quote:

Orjinalden alıntı: okan23

quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

3) sıçrama geçidi var bide

ay nasıl çıkar a bunuda ekle:

birsürü smiley koymuşun ama icraat yok düzeltmeleri yapmamışın

• ben sıçrama geçidini yazmıştım onu untmuşum

Orjinalden alıntı: okan23

Ay Nedir? Ne işe yarar? Hepsi Burda...

6) Radarla ne kadar uzağı görebilirim?

Radarın Kademesinin Karesinin 1 eksiği diye biliyorum.Yanlış olabilir.

hmm öğrendin yani sonunda tebrikler

• quote:

Senin matematiginde zayif galiba. Birseyin olma olasiligi %100 ise olmama olasiligi %0 dir. Imkansizi basarmissin. Tebrikler. Nobel matematik odulune aday gosteriyorum seni.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.