Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32.180
Cevap
680
Favori
2.266.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

24 ay taahhütlü 39.90 sınırsız net
    12 ay telefon aksam 7 sabah 7 bedava 5 tl

FIYAT nasıl bugun aradım IPTAL BOLUMUNE BAGLANIP KABUL ETTIM

Bana akşam 7 sabah 7 bedava konuşma yok dedi 5tl lik kampanyada. Inşallah sizinkinde vardır, temkinli olun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    Kampanya şu şartlarda sizin için de geçerlidir:

TTNET Alo ile Akşam 7'den Sabah 7'ye Konuşmak Bedava Kampanyası
    TTNET Alo Akşam 7'den Sabah 7'ye Konuşmak Bedava Kampanyası kapsamında tüm bireysel TTNET Alo müşterileri, 18 Eylül 2012 - 30 Nisan 2014 tarihleri arasında herhangi bir başvuru yapmadan ve ilave ücret ödemeden her gün 19:00-07:00 arasında şehir içi, şehirlerarası, 3 haneli servis numaraları ve 444'lü numaralar ile aylık 3000 dakika ücretsiz konuşabileceklerdir. Diğer arama yönleri, abonenin kendi tarifesinden ücretlendirilir. Kullanılmayan dakikalar devredilmez.

Daha fazlası için:

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. Belkide görevli kız 30 nisan son gün diye o şekilde söylemiş olabilir.
    Benim için pek mühim değil zaten kullanmıyorum , hat var telefon cihazım yok :)
  • Arkadaşlar askerliğim sebebiyle DSL ve telefon üyeliğimi iptal ettirmiştim. Şimdi yeniden üye olacağım, evimde mevcut Digiturk aboneliğim devam ediyor. Digiturk'un mevcut abonelere + 8 mbit 50gb akk'li 64 TL'ye tarifesi var.

Bana 50 - 75 GB 8 - 20 mbit arası internet lazım olacak. Sizce hangisini kullanmalıyım, şu yalın adsl ücretini de ödemek istemiyorum. 12 ay taahhütlü de olabilir uygun bir kampanya önerebilir misiniz?
  • arkadaşlar ttnet alo üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum 3 ay önce imzalamıştım taahhüt vermiştim ve aylık 5₺ ödüyorum. iptal ettirsem 30 lira fazladan mı ödeyeceğim bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar Tivibu ev kutusunu iade edeceğim. Bu kutuyu nasıl ve nereye iade ediyoruz acaba? Kargo ile göndersek oluyor mu? Haftaiçi çalıştığımdan dolayı izin mi almam gerekir illa iade işlemi için? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Ben dun iade ettim . Direk telekom ofislerine ve kutu icerigini tam olarak iade etmen gerekiyor. Bana tivibu ile modemde vermislerdi. Onunla beraber tutanakla iade ettim ve kurtuldum. 5 tl lik scart ve hdmi kablosuna kadar istiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Ben dun iade ettim . Direk telekom ofislerine ve kutu icerigini tam olarak iade etmen gerekiyor. Bana tivibu ile modemde vermislerdi. Onunla beraber tutanakla iade ettim ve kurtuldum. 5 tl lik scart ve hdmi kablosuna kadar istiyorlar.

Hocam sizin dediğiniz ofis telekom müdürlükleri mi oluyor. Yani ben haftasonu iade edebilir miyim? Haftaiçi çalışıyorum bu nedenle sırf iade işlemi için izin almam gerekecek.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Evet telekom müdürlüğü. Sabah 8.30 da aciyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

arkadaşlar ttnet alo üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum 3 ay önce imzalamıştım taahhüt vermiştim ve aylık 5₺ ödüyorum. iptal ettirsem 30 lira fazladan mı ödeyeceğim bilgisi olan var mı ?

Evet 30 TL civarı ceza ödersiniz; ama TTNET Alo tek başına iptal edilemez. Internet ile beraber iptal edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar merhaba arkadaşlar ben önceki sayfalarda da belirtmiştim 8 mb sınırsız internet kullanıyordum+ev telefonu. taahhütümüz bitti iptal bürosuna gittik ikna kampanyası almak için bize taahhüt bitti diye ikna kampanyası veremeyeceklerini söyledi daha doğrusu 2 senelik taahhütü olup da 1 senesini doldurmuş iptal etmek isteyen kullanıcılara 9 ay ikna kampanyası verebiliyoruz dediler. yani taahhütsüz paket de yok ister 120+25 liralık eski tarifenizi kullanın yada değiştirelim tarifeyi 8mb ye kadar 50gb kotalı olanı dedi hiç yardımcı olmadılar. acaba elemanın oyununa mı geldik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

An itibariyle Telekom Müdürlüğünden 24*39tl limitsiz internet + 12*5tl telefon olarak taahhüt yaptım. Başta @sonurakar hocama ve Buradan bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. @sonurakar

hocam bunu nasıl yaptığınızı kısacık anlatırmısınız ? Söylediğiniz kişinin yazısı gözüme çarpmadıda.
  • Ayni teklifi banda yapmislardi. 2 yil uzun geldigi icin kabul etmedim. Hatta dun ikna icin aradilar 36+5tl teklif ettiler. Gene kabul etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Amacınız İPTAL etmekse İPTAL edeceğim deyin; ama İKNA kampanyası almak istiyorsanız neden İPTAL edeceğim diyorsunuz? Açık açık söyleyin, çekinmenizi gerektirecek bir durum yok ki...

Hocam 10 sayfa baktim net bisi bulamadim, simdi ikna dediginiz sey icin illa bolge mudurluklerinemi gitmek lazim yoksa ofis demissiniz onlarda yetiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay35

Ben olabileceğini biliyorum. Daha önce TTnetin bürosunda görüştüm. 39+5 olarak uygun yapılır demişti. Ama 22 Nisanda gelmeniz gerekiyor demişlerdi.
    İptal bölümü en son koz:)
    7 TL yi ilk defa duydum. Belki benden de isteyebilirler.

Hocam ttnet ofisine gidip fibernet icin aldiginiz kampanya dimi bu 39 tllik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odyseuss

Taahhüdüm 29 Mart'ta bitmiş. Dün 444 0 375 den aranmışım sonra farkettim. Burayı okudum onlar beni aramadan ben iptal servisini aradım. Direk ikna kampanyasından faydalanmak istediğimi söyledim 39 TL Limitsiz İnternet + 5 TL Telefon + 9.9 TL Tivibu 24 ay olarak taahhüt verdim işlemi yaptılar. Haber verenlere teşekkürler.

Hocam simdi bende arayarak deneyecegimde hat sahibinin bilgileri isteniyormu ?

• Arkadaslar 20 mb fibernet + tivibu + konustukca ode 3ü1 arada toplam 55 veriyordum simdi faturama baktim 12 ay tahaddutum dolmus. Daha beni aramadilar ben aramayi dusunuyorum guzel paket varmi yardimci olursaniz sevinirim son 2 3 sayfadaki mesajlara baktim ama pek doyurucu bilgiler goremedim tesekkurler..
  • 4ever_aJ kullanıcısına yanıt
    Ayni kampanyadan bende de vardi. Cuma gunu hepsini kapadim. En uygun 8mbit icin 39+5 tl oneriyor. Oda 2 yil taahutlu.

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Tivibu varmiydi hocam onerdiklerinde ? Sahsen ben tivibuyu seviyorum devamli belgesel izliyorum cunku sec izleden.. O yuzden uygun bir kampanya onerirlerse iptal etmeyi dusunmuyorum..
  • Yakınınızdaki telekom müdürlüğüne müşteri hizmetleri bölümüne gidiyorsunuz , iptal için sıra alıyorsunuz.
    Sıranız geldiğinde görevliye internet ve telefom faturam çok geliyor diyorsunuz. O da teklifini sunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.