Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.908
Cevap
94
Favori
391.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakidz

18-55 lik kitmi yanında hediyeleri fln var mı ?

Evet 18-55 Is kit lens hediye yok kargo ucretsiz maximum kartA 1439 tl 12 taksit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni katılan arkdaşlarda facebook grubumuzu ekleyebilir :)

linki imzamda..
  • Herkese merhaba,
    yaklaşık bir hafta önce 650d ve 18-135 mm stm aldım.Çok keyifli ve özellikleri olan makina.Formu bir sorun konusunda araşatırma yaparken farkettim ve hemen üye oldum.
    Sorunuda sizinle paylaşmak istiyorum.Cihaz bazen on konumundayken işlem yapmıyor.Pili çıkartıp takınca normale dönüyor.Sadece 2 defa oldu.Sorun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • Arkadaslar 650 d ile ilgili birsey sormak istiyorum harici flashlari tetikleyebiliyor diye birsey duymustum aparatsiz dogru mu?
    Bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim ve hangi tip flashlari tetikleyebiliyor
  • İşlem yapmıyor derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peppers

Arkadaslar 650 d ile ilgili birsey sormak istiyorum harici flashlari tetikleyebiliyor diye birsey duymustum aparatsiz dogru mu?
    Bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim ve hangi tip flashlari tetikleyebiliyor

doğru duymuşsun :) tüm kablosuz tetiklenebilir flashlar patlıyor.. akıllı yuvaya takılmadığı için herhangibir uyum sorunu olacağını sanmıyorum..ama akıllı yuvaya takılan flashlar makina (makinadan kastım marka) ile uyumlu olmak zorunda..
  • aynen bende katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

yeni katılan arkdaşlarda facebook grubumuzu ekleyebilir :)

linki imzamda..

aga facebook grubunun linki ilk mesaja eklenebilir. o işi bir ayarlasana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

quote:

Evet 18-55 Is kit lens hediye yok kargo ucretsiz maximum kartA 1439 tl 12 taksit

eğer sadece dükkan garantisi varsa demkki yurt dışı urun.
    bende bu son zamanlarda baya araştırma yaptım 1400-1500 liraya yurt dışında 18-55 ve 55-250 mm lens ile beraber veriyor ancak
    kargo fiyatını ve gümrükte takılma olasılığını düşünürsek fiyatı uygun gibi geldi bana...
  • quote:

quote:

quote:

eğer sadece dükkan garantisi varsa demkki yurt dışı urun.
    bende bu son zamanlarda baya araştırma yaptım 1400-1500 liraya yurt dışında 18-55 ve 55-250 mm lens ile beraber veriyor ancak
    kargo fiyatını ve gümrükte takılma olasılığını düşünürsek fiyatı uygun gibi geldi bana...

Disardan gelmesi dedigin gibi riskli ayrica turkiyede 2 yil ithalatci firma garantisi var, pesin fiyatina 12 taksitte olunca gayet uygun geldi. Turkiyede gordugum en iyi fiyat dukkan garantili pesin 1450 tl idi bu daha uygun sanirim siparisi vericem tabi stok bitmediyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar elimde 75 300lens var bunu takas veya satmayi dusunuyorum 50 mm ile ne diyorsunuz
  • Ekran o anki görüntüde kalıyor.Donuyor..
  • quote:

quote:

Dostum nası buldun ya 1439 liraya? Ben minimum 1550 buldum
  • Arkadaşlar aranızda Eos 650D sini M42 AF Confirm adaptör ile manuel lens bağlayarak sorunsuz kullanan var mı ? Ben yeni aldığım Carl Zeiss Jena DDR MC 135mm f/3,5 lensimi adaptör aracılığı ile bağladım... ancak sorun var lcd den baktığımda ışık ani yükselip sönüyo bir nevi kapatıp açıyo sanki görüntüyü... Video çekimi yaptım bunu kayıtlı videoyada aktarıyor... Acaba 650D ile ilgili mi yoksa aldığım m42 AF Confirm adaptörde mi sorun var onu anlamaya çalışıyorum... Teşekkürler..
  • Herkese merhaba çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum bu tür yani fotoğraf makinası konularını çok yabancıyım ama nasip olursa bu ürünü almak istiyorum çoğu sayfayı okudum ama göremedim size sorum bu profösyonelmidir? Yani asıl sorma amacım neye hangi özelliğe göre pro yada yarı pro falan oluyo bunu bilmek istiyorum
    Şimdiden teşekkürler
  • eos 650D giriş seviyesi DSLR makinadır (3 rakamlı)
    üst sınıflar 2 rakamlı 60D 70D gibi
    daha üst: tek rakamlı 5D 6D 7D gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcan -- 16 Mart 2013; 10:17:47 >
  • türkçe kullanım kılavuzu için;

http://bim.gumruk.gov.tr/temp/TRKKlavuzAra.aspx

ürün marka ve modelini yazarak ulaşabiliyorsunuz, 8 ayrı pdf şeklinde indirip, birleştirebilirsiniz, kolay gelsin.
  • Beyler yardımızınıza ihtiyacım var acilinden. Arkadaşım Rusya'da, yanına para vedim gelirken 650D Kit alsın diye.
    Ama Rusya satış fiyatlarına ulaşamadım. Garantiyi geçtim zaten... ama menu dil seceneklerinde filan sorun cıkar mı?
    ya da baska dezavantajları yasar mıyım burada satılan makinelerden farklı olarak. Rusya fiyatlarına nereden ulasabilirim?
    Bizden ucuzlar mıdır? Avrup fiyatlarına yakın mıdır acaba?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler yardımızınıza ihtiyacım var acilinden. Arkadaşım Rusya'da, yanına para vedim gelirken 650D Kit alsın diye.
    Ama Rusya satış fiyatlarına ulaşamadım. Garantiyi geçtim zaten... ama menu dil seceneklerinde filan sorun cıkar mı?
    ya da baska dezavantajları yasar mıyım burada satılan makinelerden farklı olarak. Rusya fiyatlarına nereden ulasabilirim?
    Bizden ucuzlar mıdır? Avrup fiyatlarına yakın mıdır acaba?...

http://market.yandex.ru/model.xml?modelid=8277808&hid=91148

cihaz 29.300 rubleye satılıyor.. Türk parası olarak 1.700 küsür etmesi lazım..

canon cihazları 3 e bölüyor. abd (rebel)- asya (kiss) ve uluslararası (eos)..

rebel ya da kiss serisi denk gelmezse Türkçe dil desteği vardır..

edit:

burda 6 saat sonra bitecek süper bir kampanya var.. double kit 31.990 ruble... 1.900tl ye yakın bir fiyat ama double kit..

http://www.mvideo.ru/products/10003506.html?reff=yan_tov_d14_c261_g1455_m79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 17 Mart 2013; 8:51:58 >

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.