Şimdi Ara

Bugüne kadarki en iyi COD oyunu hangisidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Call of Duty 4 Modern Warfare online oynayanlar gelsin.

Xfire:berketokel12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 1 Ağustos 2013; 5:42:09 >

Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• 2,Modern Warfare ve World at War; belki birazcık da MW2. Sonra bozdu zaten... Tek bir tane dersen de MW derim.
    Bir kişinin 1000 kişiyi öldürmesi STRATEJİ'dir.

• cod 4 mw

POTANSİYEL TROLL
  • BLack Ops 2
  • Buna benzer çok konu açıldı ama yine de yazayım: Şüphesiz MW2. Hem senaryo moduyla, hem Spec Ops modlarıyla, hem de multisiyle mükemmele yakın bir oyundu. Özellikle de senaryo modunun kimi sahneleri gerçekten unutulmazdı. Mesela aşağıdaki sahneyi oynarken nasıl bir şok geçirdiğimi, ghost'un ölümü sebebiyle nasıl bir derin acı hissettiğimi anlatamam. Kendi kendime "Olamaz, olmamalı" gibisinden söylenmiştim o zaman. Sonrasında ise Stephard'a ne kadar sövdüğümü hatırlamıyorum bile. Bana senaryosundaki havayı bu denli hissettirecek başka bir oyun var mı bilmiyorum. Varsa söyleyin.

Hani türk filmlerinde kötü rollerde oynayan kişilerin halk tarafından dövüldüğünü duyduğumuzda "ne saçma iş, ne mal adamlar, film için adam mı dövülür?" gibisinden söyleniriz ya hani. Durum böyleyken, Stephard diye bir adam yaşıyor olsa ve ben de onunla karşılaşacak olsam, senaryo icabı bu rolü oynadığını bilmeme rağmen onu eşşek sudan gelinceye kadar döverdim sanırı. O kadar dokundu yani bana bu sahne.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• Her yıl kaç ünite satan bir oyun olduğu dikkate alınırsa hiç bir oyunun o kötü denilemeyecek kadar iyi odluğunu düşünebiliriz. en iyisi bana göre de MW2'dir. Orjinal online modu için aynı şeyleri düşünmüyorum neredeyse boş çünkü. Fourdeltaonede daha fazla insan oynuyor.

Orijinalden alıntı: slayer983

Orjinal online modu için aynı şeyleri düşünmüyorum neredeyse boş çünkü. Fourdeltaonede daha fazla insan oynuyor.

Bu kadar abes bir yorum olabilir mi arkadaş? Fourdeltaone daha yeni çıktı daha. Black Ops çıkmadan önce MW2'de anlık ortalama 70.000 kişi online oluyordu. Üzerine 2 tane oyun çıkmış bir oyun için "yeterince oynanmıyor" demek çok saçma bir yorum. Bu bir yana; Fourdeltaone'dan önce alter vardı.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orjinal online modu için aynı şeyleri düşünmüyorum neredeyse boş çünkü. Fourdeltaonede daha fazla insan oynuyor.

Bu kadar abes bir yorum olabilir mi arkadaş? Fourdeltaone daha yeni çıktı daha. Black Ops çıkmadan önce MW2'de anlık ortalama 70.000 kişi online oluyordu. Üzerine 2 tane oyun çıkmış bir oyun için "yeterince oynanmıyor" demek çok saçma bir yorum. Bu bir yana; Fourdeltaone'dan önce alter vardı.

Ben kronoloji yapmadım arkadaşım. Şu anda aktif olan Her iki mw2 oyunundaki online oyuncu sayısını kıyasladım. Kelimeleri hangi akıldan süzüyorsun...

Oyunda dedicated server desteği yok. IWNET ise 5 dakika beklettiği lobide 200 ping üzeri servere sallıyor ve oyunda oynanmıyor haliyle. 70000 online oyuncu maziye karıştı sinek avlıyor şu anda mw2. üzerine 2 oyun çıkmış bir oyun için oynanmıyor saçma bir yorummuş muş. Hayret bir şey oynayan yok buna nasıl bir yorum getireceğiz. Alakaya bak...

MW ondan daha da eski hatta üstüne 4 oyun yapıldı ama bu kadar pasif değil, sürüyle online oyuncu var serverlerde.

İçerik olarak mükemmel bir online modu olan oyunun oturtulduğu sistem çok yanlış, hatta gelmiş geçmiş en rezil online oyun sistemi. infinity ward ekibi bu yıl bu hatasını tekrarlamadı ve geri adım atıp dedicated server desteği oyuna eklendi. Doğru anlamadan benim hakkımda fikir beyan etme, insanın canını sıkma. Hatta bundan sonra benim mesajlarımla ilgili bir noktalama işareti bile kullanma, ihtiyacım yok yorumuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 27 Eylül 2012; 19:58:25 >

• Cod mw2 ve Cod 1 . 2sinden birini seçecek olursak Cod 1 derim Stalingrad yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 14 Temmuz 2013; 17:43:24 >

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

quote:

quote:

Ben kronoloji yapmadım arkadaşım. Şu anda aktif olan Her iki mw2 oyunundaki online oyuncu sayısını kıyasladım. Kelimeleri hangi akıldan süzüyorsun...

Oyunda dedicated server desteği yok. IWNET ise 5 dakika beklettiği lobide 200 ping üzeri servere sallıyor ve oyunda oynanmıyor haliyle. 70000 online oyuncu maziye karıştı sinek avlıyor şu anda mw2. üzerine 2 oyun çıkmış bir oyun için oynanmıyor saçma bir yorummuş muş. Hayret bir şey oynayan yok buna nasıl bir yorum getireceğiz. Alakaya bak...

MW ondan daha da eski hatta üstüne 4 oyun yapıldı ama bu kadar pasif değil, sürüyle online oyuncu var serverlerde.

İçerik olarak mükemmel bir online modu olan oyunun oturtulduğu sistem çok yanlış, hatta gelmiş geçmiş en rezil online oyun sistemi. infinity ward ekibi bu yıl bu hatasını tekrarlamadı ve geri adım atıp dedicated server desteği oyuna eklendi. Doğru anlamadan benim hakkımda fikir beyan etme, insanın canını sıkma. Hatta bundan sonra benim mesajlarımla ilgili bir noktalama işareti bile kullanma, ihtiyacım yok yorumuna...

Alıntıları Göster
    @slayer983:

Yazdığın yine de abes. Hem alter, hem de Fourdeltaone çok sonradan çıktı. Steam MW2'de anlık ortalama 70.000 kişi varken ne alter, ne de Fourdeltaone yoktu. Bugün Fourdeltaone'da fazla oyuncu bulunmamasının tek sebebi adanmış server değil. Oyuna ait TDM dışındaki özelliklerin kapatılmış olmasıdır. Hem, zamanları bir kere ayrı. Aynı zamanlarda olmuş olsa, o zaman haklıydın. Herşeyi kendi zamanlarında kıyaslayacaksın. Neredeyse ölü vaziyette olan MW2'nin steam versiyonunda bile şu anda bir sene sonra çıkmış olan Black Ops'takinden bile kat kat fazla oyuncu var. Fourdeltaone'daki oyuncu sayısı çok fazla değil ayrıca. Alter'in çok tutulmasının esas nedeni, Black Ops'un beklentileri karşılayamaması olmuştu. Fourdeltaone alterden kalan sermayeyi yiyor şu anda. Ancak alter'dekinden çok daha az oyuncusu var. Çünkü çoğu kişi MW3 oynuyor. MW3, her ne kadar MW2'den daha kötü olmuş olsa da, ismi MW olduğu için ordan bir nebze de olsa kurtardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Cod mw2 ve Cod2. 2sinden birini seçecek olursak Cod2 derim Stalingrad yeter

Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• quote:

@slayer983:

Yazdığın yine de abes. Hem alter, hem de Fourdeltaone çok sonradan çıktı. Steam MW2'de anlık ortalama 70.000 kişi varken ne alter, ne de Fourdeltaone yoktu. Bugün Fourdeltaone'da fazla oyuncu bulunmamasının tek sebebi adanmış server değil. Oyuna ait TDM dışındaki özelliklerin kapatılmış olmasıdır. Hem, zamanları bir kere ayrı. Aynı zamanlarda olmuş olsa, o zaman haklıydın. Herşeyi kendi zamanlarında kıyaslayacaksın. Neredeyse ölü vaziyette olan MW2'nin steam versiyonunda bile şu anda bir sene sonra çıkmış olan Black Ops'takinden bile kat kat fazla oyuncu var. Fourdeltaone'daki oyuncu sayısı çok fazla değil ayrıca. Alter'in çok tutulmasının esas nedeni, Black Ops'un beklentileri karşılayamaması olmuştu. Fourdeltaone alterden kalan sermayeyi yiyor şu anda. Ancak alter'dekinden çok daha az oyuncusu var. Çünkü çoğu kişi MW3 oynuyor. MW3, her ne kadar MW2'den daha kötü olmuş olsa da, ismi MW olduğu için ordan bir nebze de olsa kurtardı.

Ne zamanı ne mekanı yaa ne anlatıyon sen. 50 farklı yöntemde olsa oyun mw2. yok önce çıkmış yok sonra çıkmış. Ben orjinal mw2 sahibiyim ve adam gibi oynayacak server bulamıyorum, yalıkazığı gibi lobbyde dikiliyorum girince de 5 para etmez bir sunucuya giriyorum. Fourdeltaone ile istediğim server ve oyun modunda oyunun tadını çıkarabiliyorum olay bu kadar basit. bana ne ne zaman çıktığından veya Black ops'tan ahmetten mehmetten. Bari BF3 daha iyi diyenler gibi bir yorum at, şimdiye kadar yazdıklarından daha iyi olurdu. Dam üstünde un eler Bu ne biçim lacivert, ben ne anlatıyorum senin derdin ne yahu... Mw2nin online modu uzun ömürlü olmadı kimseler yok korsanında şu an daha fazla talep var diyorum, sen Bütün cod serisini artısı eksisiyle ve geçmişte öyleydi böyleydiyle anlattın. Bugün mw2 paramın hakkını veriyor mu vermiyor, fourdeltaone daha iyi mi iyi olay bu.

IWNET Server ve modlamayı oyuna getirsin yine tartışmasız serinin en iyi online oyunu. MW3 çok karışık yenilikçi olduğu halde mw2 özünde harika bir oyun. ama ne yazık ki sonu gelmiş. 3 level kasamadım oyunu sıkıntı verdiğinden. 7 yıllık bir cod2 oyunda bir çok aktif oyuncu barındırırken mw2 bunu bugün yapamıyorsa bence bu onun başarısız olduğunu gösteriyor. Geçmişte ne olduğunu değil bugün ne durumda olduğunu konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 27 Eylül 2012; 22:47:41 >

• Benim de orjinal MW2'm varken alter oynuyordum, sonra da fourdelta oynadım server desteğinden dolayı, bunlar ayrı konular. Sen sapla samanı karıştırdın. Ben daha alter ve fourdelta ortada yokken steam'de günlük ortalama 70.000 kişi vardı diyorum. Sense fourdelta daha iyi diyorsun. İkisi ayrı konular.

• Ben bu konuyu şöyle cevaplamak istiyorum;
    II.dünya savaşı konulu olarak Cod 2 ve Cod 5 çok hoşuma gitti.Özellikle cod 2 single de 30bölümden fazla olması çok güzeldi.Ama II.dünya savaşındaki atmosfer World at War da yansıtılmış.

Modern Savaşları göze alırsak kesinlikle MW2 derim zira Shepherd bile başlı başına bu oyunu üst sıraya çıkarıyor en sevdiğim karakterlerin başında geliyor

Orijinalden alıntı: TurboS

bence mw2 en severek oynadığım oyunuydu

Tekrar tekrar bitirdiğim günler oldu

• Cod MW
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.