Şimdi Ara

Uydunet almayı düşünüyorum. Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar herkese. şu an turk.netin limitsiz internetini kullanıyorum. 24 aylık sözleşmem vardı. geçen ay bitti. turknetin internetinden memnun değilim. sürekli yavaşlamalar kopmalar oluyor. fiyatı da 61 TL. bu aralar yeni internet paketi arayışına girdim. uydunet ne zamandır aklımdaydı. kullananlara sormak için bu konuyu açtım. sizce almalımıyım? bu arada kablo TV evimizde var. 39 liralık paketi düşünüyorum.



  • fikri olan yokmu acaba?
  • Bu konu hakkinda okadar cok cevap varki burda biraz göz gezdirirsen istediginden fazla yorum bulabilirsin. Yani cok cevap verildiginden kimse pek yazmaya tenezzül etmiyor.
  • Hocam ben 5-6 ay kullandım ama 1 mbit olanı sınırsız, kesinlikle önermem çok yavaş aynı zamanda bilgisayarımı açtıktan 5 dakika sonra internet geliyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulasmakı

    Hocam ben 5-6 ay kullandım ama 1 mbit olanı sınırsız, kesinlikle önermem çok yavaş aynı zamanda bilgisayarımı açtıktan 5 dakika sonra internet geliyor...

    ADSL ye devam et diyorsun yani..
  • Aynen oyle hocam, ben sadece kendimden degil diger arkadaslarimda da ayni sorun mevcut eger cevrenizde superonline var ise ona gecmenizi oneririm benim cevremde var ama fiber yok adsl olarak oda ttnet ile ayni sayilir. Adsl ile devam etminizi oneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrthnkkn -- 25 Eylül 2012; 18:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süperonline var ise geçmenizi öneririm, uydunette ise arkadaştaki gibi 5 dk sonra gelme olmuyor bende ama son 2-3 aydır 2-3 kez uzun süreli kesintiler yaşadım(+4saat).Karar sizin:)
  • hocam bende sizinle aynı durumdayım. ben de dsmartnet kullanıyorum. kopmalar oluyor diye hızımı bayağı düşürdüm. 11. ayda devir alarak uydunete geçeceğim.
    uydunet ve kablo tv yi araştırdım. yaşanılan sorunlar genellikle bina içi veya daire içi tesisatın yetersizliğinden kaynaklanan sebepler.

    bir de uydunetin sağlıklı olması için bina içine kutu konulması gereklidir.
    ayrıca bina içinde ve ev içinde döşenen kablo tv tesisatı kaliteli kablolar ile döşenmelidir. dağıtıcılar kaliteli olmalıdır vs.

    üstte yazdığım sebeplerin dışında uydunette bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. telekom altyapısı çok ince bakır kablolardan geliyor. çok fazla kullanıcısı var. sinyal kaybı çok fazla

    uydunet altyapısı 75ohm kablodan geliyor. sokak şebekeleri daha kalın kablolardan oluşuyor. 100 megabiti rahat rahat görür ve sinyal kaybı çok çok az.

    ama bu ikisinin de üstünde fiber var tartışmasız. sıralayacak olursak teknolojik altyapı olarak fiber>uydunet>adsl diyebiliriz.




  • Superonline gerçekten çok kaliteli fakat uydunet sınırsız tarifeleri ile akn sorunu yaratmıyor. Hız sorunu yaşamazsınız fakat online oyun oynuyorsanız ilk olarak superonline 2. olarak ttnet tavsiye ederim. Uydunetin online oyunlarda performansı çok ii değil yurtiçi serverlarda.
  • alma aldırma!
  • 10 mbit 40 gb uydunet kullanıcısıyım(49 tl ödüyorum)...torrent ile dosya indirdiğim zaman 1mb/sn ile indiriyorum.700 mb'lik bir filmi 12 -15 dakika arasında izlemeye başlıyorum.
    sorun olmuyor mu, tabi ki oluyor, hangisi sorunsuz ki?uydunette ekipler gece 10'a kadar çalışıyor...arıza kaydı bıraktığınızda 5 saat içerisinde müdahale ediliyor.
    bu da yetmiyor ertesi gün sizi arayıp ekiplerimiz geldi mi,sorununuz halloldu mu,gelen arkadaşların kılık kıyafeti nasıldı gibi sorular sorarak kaliteyi artırmaya çalışıyorlar.
    çok nadiren size küstahlık etmeye çalışan biri çıktığında anında şikayet edip ertesi gün bilgilendiriliyorsunuz.
    zamanında ttnet kullandım ve bir aksilik olmadığı sürece asla ttnet'e dönmem.
    uydunet'i denemenizi tavsiye ederim.
    Bence kotalı tarifeleden birine geçin...10 mbit 40 ya da 80 gb veya 20 mbit 40 gb seçeneklerini düşünebilirsiniz.

    Kotalı tarifeler.

    10 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 39 TL / AY
    10 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 49 TL / AY
    10 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 59 TL / AY
    20 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 49 TL / AY
    20 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 59 TL / AY
    20 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 69 TL / AY
    40 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 59 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL)
    40 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 69 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL)
    40 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 79 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL)
    60 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 69 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 778,71 TL)
    60 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 79 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 778,71 TL)
    60 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 89 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 778,71 TL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellim76 -- 5 Ekim 2012; 6:24:41 >




  • Arkadaşım ben 1mb/s sınırsız uydunet kullanıcısıyım aylık 29TL ödüyoruz kablolu TV ile birlikte. Diğer yorumları gerçekten anlıyamadım internet 5dk sonra geliyor felan gerçekten çok garip.. 5Dk sonra geliyorsa sorun modem ile ilgilidir bu kadar açık. Benden sana tavsiye eğer maddi durmunuz iyiyse şuan kampayada var 5Mbps 59TL olanı almanızı tavsiye ederim eğer 59TL çok derseniz 3Mbps 39TL'ye en uygun ve hızlı interneti alın kablo tv dahildir fiyata ve modem'de veriyorlar.
    Ayrıca belirtmek istiyorum İzmirdeyim ve 3 kere sorunla karşılaştım 4Sene boyunca, aradığımda 20DK içinde geldiler ilk seferve daha sonra 1 saatlik arayla hemen gelip sorunumu düzelttiler. İnternette hafta sonu yavaşlama diye birşey olmuyor hızın hep sabit hiç şüphen olmasın hız düşmüyor hiçbirşekilde, eğer bir sorun varsa hızında hemen ara gelip düzeltiyolar 5Dk sürmüyor
    Buyrun burda alacağınız kampanya:http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=166



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 7 Ekim 2012; 1:23:21 >




  • Merhaba,

    Yaklaşık 3 yıldır uydunet kullanıyorum.Hızlar düşük te olsa gayet stabil çalışıyor.Bizim bölgemizde fiber düzeltme çalışmaları yapıldıktan sonra bir türlü ayar tutturamadılar.3 aydır kesintiler yaşamaktayım.Oturduğunuz çevrede kullananlara bir danışın.Bölgenizde problem yok ise ttnet'ten bin kat iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.