Şimdi Ara

Sunucular Arası Transfer[Aktif], Sorunlar, Bilgi Paylaşımı (Geçici Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer konusunda sıkıntı yaşayanlar, sorunu olanlar veya yorumda bulunmak isteyenler sistem tam anlamıyla oturana kadar bu konu altından paylaşıma devam edelim. Konu geçicidir. Lütfen benzer durumlarla ilgili yeni başlıklar açılmasın.

Sunucu transferleri aktif olmuştur.Hesabınızı west e veya east e aktarabilirsiniz.

*RP alımı konusunda gözlemlediğim bir fırsat durumu var. EU sunucularındaki fiyatlandırma [2,5 - 5 - 10 - 20] Euro... diye gitmekte. TR sunucularında ise bu rakamlar [4,75 - 9,50 - 19,00 - 38,00]TL... şeklinde. Dolayısıyla arada lehimize olan iyi bir fiyat farkı var. Normal koşullarda çevirdiğimiz zaman fiyatların şu şekilde olması lazım (1 Euro an itibariyle 2,33TL): 2,33x2,5= 5,82TL(400RP) , 2,33x5=11,65TL(840RP) , 2,33x10=23,3TL(1780RP), 2,33x20= 46,6TL(3620RP). Özellikle 10 ve 20euro luk alımlarda güzel bir kazanım söz konusu. Bence durumu olan TR sunucusundan RP alıp öyle transfer olsun.

1780RP: 19TL(TR) <-> 23,3TL(EU)
    3620RP: 38TL(TR) <-> 46,6TL(EU)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Paylaş:
    Sunucular Aras%C4%B1 Transfer, Sorunlar, Bilgi Payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1 (Ge%C3%A7ici Konu)%20http://forum.donanimhaber.com/m_66048765/tm.htm" target="_blank" title="Twitter'da Paylaş">

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bu arada ranked teamde olanlar gecemedi ve biletleri verilmedi.
  • Saçmalık resmen

Serverı görmek ortamın nasıl olduğunu anlamak için herkes gibi benim de 2 haftalık test sürecine katılma hakkım var. Hesabım aktif olmayan bir ranked teamde olduğu için aktarım yapılmamış. Şimdi geçersem de bir daha dönemezmişim. Karar almadan önce duyurusu yapılsaydı biz de çıkardık ranked teamden. Bug'da kalan hiçbir servera giriş yapamayan smurfümden bahsetmiyorum bile. Türkler işin içine girince illa ki bir sorun çıkıyor her zamanki gibi
  • ranked team'de olanlar kaldı mı ortada yani? ticket atarak falan geçemiyor muyuz tr'ye veya west'e?
  • Şuan east'teyim. şöyle bakıcak olursak weste geçmek isityoz diyelim. bedavaya geçtik tr servara işte. ordan bedavaya 1820(brolaf)+1400(kata+skin) gelicek +30gün IP boost.buda 3400 RP.
    3400+1820+1400=6500 RP fElan eder
    sonra 2600 RP oyuna yatırıcaz (şuanki fiyata göre değil hemde daya uygun fiyata)
    6500-2600=4000 RP KAR
    Nasıl ama?
    ben mi yanlış anladım yoksa???!

Edit: Yalnız ben şimdi ranked team olduğu için geçirilmedim. Ticket atarsam geçirirlerse ondan sonra yine bedavaya geri geçebilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SideBlast -- 20 Eylül 2012; 17:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Şuan east'teyim. şöyle bakıcak olursak weste geçmek isityoz diyelim. bedavaya geçtik tr servara işte. ordan bedavaya 1820(brolaf)+1400(kata+skin) gelicek +30gün IP boost.buda 3400 RP.
    sonra 2600 RP oyuna yatırıcaz (şuanki fiyata göre değil hemde daya uygun fiyata)
    6500-2600=4000 RP KAR
    Nasıl ama?

tr'den diğer serverlara geçiş olmayacak ödüller dağıtıldıktan sonra. ayrıca katarina ve skini kbtye girenlere verildi trde oynaman gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Şuan east'teyim. şöyle bakıcak olursak weste geçmek isityoz diyelim. bedavaya geçtik tr servara işte. ordan bedavaya 1820(brolaf)+1400(kata+skin) gelicek +30gün IP boost.buda 3400 RP.
    6500-2600=4000 RP KAR
    Nasıl ama?

tr'den diğer serverlara geçiş olmayacak ödüller dağıtıldıktan sonra. ayrıca katarina ve skini kbtye girenlere verildi trde oynaman gerekmiyor.

Hayır kodu yazıyorum hata alıyorum TR'de oynamasamda. East'te oynuyorum ama kod'a hata veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski sunucuma geri dönünce purchases kısmı duruyor olacakmı ona göre döneceğim draven ve syndra vermem lazım
  • Dediğin sorunları burada açıkladım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Eski sunucuma geri dönünce purchases kısmı duruyor olacakmı ona göre döneceğim draven ve syndra vermem lazım

3 kere refund yapmadıysan yeni sistemde, evet duruyor olacak.
    yapsan da duruyor olacak ama sadece refund hakkın olmayacak.
  • Yahu arkadaş ne iş yaptıkları belli değil takımı olanlarla ilgili birşey belirtmediler tam olarak ne zaman geçiş yapacaklarını soylendiler bir sabah kalktık bi baktım kimi trye atılmış kimi duruyor niye neden belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben şuan east servarındayım ve weste gecişim 0 rp ben kendi istegimle türkiye serverina geçsem ordan 2 hafta sonra weste donebılır mıyım ?
  • Merhaba,

Hesabım TR sunucusuna geçmedi. Tr sunucunu seçtiğimde yanlış şifre uyarısı alıyorum. Çözüm önerisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 20 Eylül 2012; 17:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

arkadaşlar ben şuan east servarındayım ve weste gecişim 0 rp ben kendi istegimle türkiye serverina geçsem ordan 2 hafta sonra weste donebılır mıyım ?

Dönemessin.
  • Ustunde calisiyorlarmis.Suan tek yapabilicegimiz beklemek arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

arkadaşlar ben şuan east servarındayım ve weste gecişim 0 rp ben kendi istegimle türkiye serverina geçsem ordan 2 hafta sonra weste donebılır mıyım ?

Dönemessin.

dönemezsin olcaktı yanlış yazmışsın
  • quote:

quote:

quote:

Dönemessin.

Bu bilgi için teşekkürlerimi sunuyorum.Dönemezsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dönemessin.

Bu bilgi için teşekkürlerimi sunuyorum.Dönemezsin.

rica ederim iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Eski sunucuma geri dönünce purchases kısmı duruyor olacakmı ona göre döneceğim draven ve syndra vermem lazım

3 kere refund yapmadıysan yeni sistemde, evet duruyor olacak.
    yapsan da duruyor olacak ama sadece refund hakkın olmayacak.

ben tr den west e geçtim purchased kısmı tamamen silinmiş
  • 4-5 saat önce transfer hakkında supporta(türkçe) ticket attım ama hala cevap gelmedi.benim gibi ticket atan var mı?cevap aldınız mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.