Şimdi Ara

2600 RP gitmesi, geçiş yapamayanlar ve ip boost xp boost hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet riot şuan hatalarını toplarlamaya çalışıyor 'yeter artık aynı konu üzerine 10 konu açmayın ;

Hesaplar şuan geçişe kapalı sadece hesabında 2600 rp olanlar geçebiliyor.
    2600+ rp olan hesaplar 1 ip ye geçiş yapıyor ancak geçtikten 5-10 dakika sonra hesabından 2600 rp düşüyor.

2600rp olmayan hesaplar 1 ipyede geçiş yapamıyor.

Bu sorun çözülene kadar, bedava geçiş hatasını düzeltene kadar bence geçiş yapmaya çalışmayın.

'2600 rp si suya gidenler ticket atsın bence'

ayrıca geçiş yaptıktan sonra ip ya da xp boost gitmiyor, kalıyor.

TR den Weste geçirdiğim hesap;

2600 RP gitmesi, geçiş yapamayanlar ve ip boost xp boost hakkında

gördüğünüz gibi ip ve xp boost kalıyor.

--- --- ---

Supporta attığınız ticketlara hemen cevap vermezler tahminimce çünkü hatalara cevap verebilmek için önce hatalarını çözmeleri gerek biraz daha sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 20 Eylül 2012; 17:39:02 >

• Bende geçemedim ipyle
  • ip ile bilerek geçirtmiyorlar diye düşünmeye başlıyorum artık.

birde west geçtik diyelim tl üzerinden rp alabilecekmiyiz yoksa tr serverına özel fiyatlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRiN

ip ile bilerek geçirtmiyorlar diye düşünmeye başlıyorum artık.

birde west geçtik diyelim tl üzerinden rp alabilecekmiyiz yoksa tr serverına özel fiyatlar mı ?

Cep telefonlarıyla alınan Boku üzerinden sadece TR sunucusuna özel westte ya da eastte öyle birşey yok yani Türkler için yok.

ip yle geçiş sağlanacaktır çözerler yani yoksa çok sıkıntı yaşarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 20 Eylül 2012; 17:29:14 >
  • ya benim nordicteki hesabım geçirilmiş ben weste geçmek istiyorum ama orda aynı id ve summoner name ile başka bir hesabım var önceden açmıştım benim ne yapmam lazım ticket attım ama cevap gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

ya benim nordicteki hesabım geçirilmiş ben weste geçmek istiyorum ama orda aynı id ve summoner name ile başka bir hesabım var önceden açmıştım benim ne yapmam lazım ticket attım ama cevap gelmedi

East ve Westteki hesaplarının ikiside TR sunucusuna geçirilmiştir eğer isim benzerliği varsa ikisinden birisine yeni nick yazıyorsun diye tahmin ediyorum ama emin değilim.

Şuanki durumda bile şunu düşündüm, bazı hesaplar geçirilmemiş forumda yazdıkları üzerine.. geçirilmemelerinin nedeni sırf isim benzerliği bile olabilir öyle söyleyeyim. Durum herşeyi göz önünde bulunduruyor.

Bu konuda takılıpta sonuç alanlar var araştırırsan bulursun bir bakın istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 20 Eylül 2012; 17:36:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

ya benim nordicteki hesabım geçirilmiş ben weste geçmek istiyorum ama orda aynı id ve summoner name ile başka bir hesabım var önceden açmıştım benim ne yapmam lazım ticket attım ama cevap gelmedi

çözümü yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımımın puanı yüzünden geçirmemişler amma geçiş hakkı için bilet verdiklerini söylüyorlar lolz
  • arkadaşlar benim hesap EU nprdic te nasıl tr serverına geçicem,orda kata skinini alıp geri dönmek istiyorum,bilgilndirirseniz sevinirim
  • Başarılı bir takımım olduğu için otomatik geçmemişim :D
  • bence eski serverına dönenler değilde eastden weste geçmeye çalışanlardan rp almıştır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.