Şimdi Ara

TR Sunucusuyla İlgili Yorumlar, Düşünceler vs. (Geçici Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümde sürekli aynı konular açılıp durmakta. Bundan sonra bu konuyla ilgili sorular durum oturup sorunlar kalkana kadar bu başlık altından yürütülsün. Konu geçicidir. Sonra, zaten genelden devam ederiz. Lütfen benzer durumlarla ilgili yeni başlıklar açılmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• West'e geçmek istedim ama hata varmış Support'a küçük bir mesaj attım olursa iyi olur. (Türkçe mesaj attım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

West'e geçmek istedim ama hata varmış Support'a küçük bir mesaj attım olursa iyi olur. (Türkçe mesaj attım.)

Yanlış konuya geldin heralde.Bu konu tr sunucuyla ilgili düşünceler için açılmış.Uğraman gereken konu bu;Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 20 Eylül 2012; 18:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

West'e geçmek istedim ama hata varmış Support'a küçük bir mesaj attım olursa iyi olur. (Türkçe mesaj attım.)

Yanlış konuya geldin heralde.Bu kodu tr sunucuyla ilgili düşünceler için açılmılş.Uğraman gereken konu bu;Tıkla

Özür dilerim.

• Kalite 0 oyuncular gerçekten çok kötü 30 dakikada 20 cs gezen midler falan var .
  • Bu türkler ne çok Jax oynuyor yav her oyun Jax Jax Jax Jax. Bide çok iyi hero zaten dandik insanın elinde bile op oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Bu türkler ne çok Jax oynuyor yav her oyun Jax Jax Jax Jax. Bide çok iyi hero zaten dandik insanın elinde bile op oluyor

Aynen bi de Blitz
    Ayrıca 1100 win gören ekliyor arkadaş şimdiden 50 kişi var listede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 20 Eylül 2012; 18:12:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviye yok o kadar ki pick ekranından oyuna giremedim daha
  • vallahi bi tane smurfy boy vardı,onu geçirdim de 2 oyun oynadım çıktım bir daha da girmem.bu arada ruslar pl felan yalan en kötü oynayan ve en çok küfür eden kesinlikle türk oyuncular,he arada sıyrılmıştır oynuyordur bişey demem de çoğunluk olarak bu böyle kim ne derse desin.bu arada eğer küfür etmeye banlayacaklarsa banlanmayan adam kalmayacak gibi gözüküyor 10 kişilik oyunda ilk oyun 6 kişi ikinci oyun 8 kişi ana avrat düz gidiyodu,yok olmamış beğenmedim,ergenler takılsın eğlensin küfürleşsin bana göre değil.
  • tek avantajı rplerin fiyatı. euro bayılmak zorunda kalmıyoruz haliyle. weste geçtiğimde de tl ile almak isterim ama olmuyormuş. ayrıca onun dışında oyuncu kalitesi berbat. küfürsüz oyun oynayan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRiN -- 20 Eylül 2012; 18:39:23 >
  • 3vs3 premade girdik olanı aynen yazıyorum. Her şey normalken karşı takımda 3 SS oldu, işte bizde dikkatli dikkatli dolaşıyoruz vs. 3-4 dakika sonra 3 tane reconnect oldu oyuna alldan yazdılar "süremiz bitti @¶ 500binlik daha uzattık bitirin hadi bekliyoz" sanırım iyiki asıl hesabım TR'ye geçirilmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu polonyalılar canımı sıktı onlar westte mi kalıcı yoksa eastte mi kalıcı olarak kalacaklar? Link var mı ya da ufak bir bilgisi olan arkadaş?
  • ad carry oynayamam

vayneyle 11/2/15

sivirle 10/3/7 oynadım.

kalite yerlerde,oyun bilgisi 0 oyuncular,all chat tam bir facia.

riot kapatsın serveri
  • All chat çok eğlenceli.
  • korkunc derece nooblar var.biz rusa polonyaliya laf ederdik ama asil noob bizmisiz.30. dk da 20 cs lee sin gordum sadece wriggle almis...

bu arada chatte ekle yazinca sansurleniyo.nedirki bu yabanci kufur mu?

• Yorumlara bakılırsa geçirilmediğime sevinmeliyim.
  • Beyler zorunlu olarak mı geçiliyor? Ben geçmek istemiyorsam ne yapacağım bu nasıl is? Ben zaten arada ingilizce muhabbet olsun diye oynuyorum. O kadar para harcadık umarım Riot böyle saçma bir iş yapmaz.

• West ve diğer serverlere türkçe dil desteği gelmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

West ve diğer serverlere türkçe dil desteği gelmeyecek mi?

Nope

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Eylül 2012; 19:49:22 >
  • Beyler store'dan refund olayı Tr'ye gelicek mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.