Şimdi Ara

TTNet'i İptal Etmek İçin İllaki Müdürlüğe mi gitmek lazım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekno moomce

    Beyler tt neten adılar fakat numara 053 bilmem kaçlı 30 TL sınırsız d samar falan patırdandı dedim adil kulanım falan varmı yok falan hatta fiyatta bile indire gitti 25 bağlatalım tabi tt bi nane olmaz kapadım telefonu doğrumu acaba böyle kampanyamı var

    geçen yıl doping adsl bu yolla çok kişiyi kandırdı dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin interneti kapamıyorlar benimkini kapadılar:)

    Nakil için ttye başvurduğumda yeni adresimde altyapı olmamasından dolayı tvbu iptal edildi.

    Fakat kurulum ücretinin kalanı tek kalemde ilk faturaya yansıtıldı. bende bunu iptalini istedim iptal etmez iseniz ise hattı kaparım dedim. Ve bu gün itibari ile ben onay vermden bana dönüş yapmadan benden imza almadan hattımı kapattılar.
  • Arkadaşlar 24 Nisan'da bitiyor taahhüt (Fiber 3'lü paket). Tam olarak ne zaman iptal etmeliyim ki ceza falan yemeyeyim veya 1 ay daha geçirmesinler? Şu an Superonline bağlandı, onu kullanıyorum.
  • Merhaba arkadaslar,

    2003 yılından beri ttnet kullanıyorum. Ancak 2013 haziran ayında 24 ay taahhüt paketine göre ilk 8 ay %50 indirim, 16 ay ise taahhüt yapılan dönemdeki mevcut tarifeden devam edeceğini söyleyen ancak 8 ayı gectikten sonra faturama 63 tl yerine 67 tl geldigini gördüm. Müsteri hizmetleri ses kaydını dinlese de böyle bir içerigin olmadıgını, "onay kısmında siz mevcut tarifeyi kabul etmıssınız" diyince aboneligimi iptal etme kararı aldım. Ben böyle saçma sapan birşey görmedim. Onay yapılırken zamlardan etkilenmeden 16 ayı 63 tl ödeyeceksiniz dedigini anımsıyorum.

    Şimdi, ttnet e alternatif sınırsız paket sunan doping 12 Ay Taahhütlü 8 Mbps'ye kadar Sınırsız (50 GB AKN) gcmek ıstıyorum fıyat olarakta 49,99 makul duruyor. Bu fiyata ilave edilen ve müsteriye söylenilmeyen seyler var mı ? Kullanan arkadaslar memnun mu bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emo5313

    Ne yazıkki olmuyor illaki müdürlüğe gitmek gerekiyor.

    Abone olurken bakkal,büfe,elektirikçi,telefon bayii,ve internet üzerinden işlemi yapabiliyoruz ama gelgelelim iptal etmek istedinmi müdürlüğe gidip ilgisiz ve bir o kadar kaba çalışanlarla yüz göz olman isteniyor bu uygulamanın Dünyada bir eşi benzeri olmadığınada eminim bu uygulama telekom ve btk nın biz sevgili milletine attığı kazıklardan sadece biri ve düzeltmek içinde bir çalışma yok.

    aynen sana katılıyorum çıkma işlemide girmesi kadar kolay olmalı. yer altı dünyası gibi bu ney lan girişi var çıkışı yok




  • TÜRK BAŞBUĞU kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazıkki öyle girerken sıkıntı yok çıkışta of of
  • 28 Mayıs 2014 tarihinde 6502 Sayılı Yeni Tüketici Yasası yürürlüğe girdi Tüketiciyi baş tacı edecek olan yeni yasa ile çok defa farklı şekilde gündeme gelen ve vatandaşa saç baş yoldurtan mağduriyetler silsilesi de tarihe karışacak...

    CEZASIZ FESHEDİLEBİLECEK!

    Yeni Tüketici Yasası'nda yer alan bir maddeye göre; tüketiciler elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi aboneliklerde yapılan belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip olacak.

    Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde ise satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde tüketici sözleşmeyi feshedebilecek.


    ''AYAĞIMA GEL'' DEVRİ SONA ERİYOR

    Düzenleme ile birlikte artık aboneliklerin sonlandırılması için ''ayağıma gel'' devride sona erecek. Abonelikler telefon üzerinden yapıldıysa telefon ile internet üzerinden yapıldıysa internetten bayiden yapıldıysa bayiye giderek sona erdirilebilecek. Yani aboneye 'şuraya git, şunu yap' denilemeyecek, nasıl abone yapılıyorsa, öyle sonlandıracak.




  • bu yeni yasa gerçekten çok güzel oldu tamamen tüketici tarafında..

    yaşlı başlı insanları ayaklarına çağırıp saatlerce sıra bekletiyorlardı iptal işlemi için.

    şimdi seve seve yapmak zorundalar, hayır yapmıyoruz telefondan falan derlerse, çağrı merkezinle kiminle görüştüğünüzü ve saatini BTK'ya şikayet olarak yazın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

    bu yeni yasa gerçekten çok güzel oldu tamamen tüketici tarafında..

    yaşlı başlı insanları ayaklarına çağırıp saatlerce sıra bekletiyorlardı iptal işlemi için.

    şimdi seve seve yapmak zorundalar, hayır yapmıyoruz telefondan falan derlerse, çağrı merkezinle kiminle görüştüğünüzü ve saatini BTK'ya şikayet olarak yazın.



    Şuan da telefon üzerinden kapatılabiliyor mu bu la''NET'' yoksa müdürlüğe mi gidecez?
  • engelli şehit gazi yakınları ve 60 yaş üstü kişiler 4440375 üzerinden iptal edebilir...
  • Arkadaşlar merhaba,

    Aralık ayında bitecek olan taahutum var,hattı kapattırmak için ttnet müdürlüğüne gittim oradaki bayan 400 tl ödersen kapanır dedi,yasadan bahsettim henüz yürürlülüğe girmediğini söyledi,konu hakkında bilgisi olanlar nasıl bir yol izliyeceğimizi gösterebilirler mi?

    Aralığa kadar kotalı internete geçim az ödiyelim kullanmasakta dedim,o bile olmuyormuş nasıl kampanya ise 50 tl ye düşürebilirmiş sınırsız olarak,kotalıya geçişim yokmuş...
  • TT Net abonelik iptali için

    1. TTNET Bayisine gidip dilekçe vereceksin
    2. Birkaç gün sonra İnternetin kesilecek
    3. Gidip başka bir servis sağlayıcıya abone olacaksın
    4. Onlarada ertesi gün ttnet internetinizin kesilmediğini sadece dondurulmuş olduğunu söyleyecekler
    5. TTNET'i tekrar arayacaksın, prosedür gereği olduğunu size geri döneceklerini söyleyecekler
    6. Günlerce bekleyeceksin ama telefon gelmeyecek, bu geçen zamanda internetsiz kalacaksın
    7. 1 haftadır başımıza gelenler bu şekilde..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.