Şimdi Ara

Yabancı Off Topic Bilenler Gelsin (Amedra Sende Gel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
6
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Amedranın verdiği foruma(o-clockers) takıldım biraz, uk forumu olduğu için genelde ülkeyle ilgili muhabbetler dönüyor.
    1-2 forum bakındım off topic etiketi altında. Dh gibi pek bizim ayarda değildi, hep aynı konular vs..

Konu dışı ayarında, çok uluslu yada en azından tek bir ülke üzerine muhabbet dönmeyen, dilin ingilizce olduğu bir forum arıyorum.
    Amedra belki senin de bildiğin benzer forumlar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 10 Eylül 2012; 17:33:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • de ayrı

• takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

de ayrı

Çok teşekkür ederim, dikkatiniz için.

• rezerved
  • İlaç gibi bir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reserved
  • Valla hocam açıkçası söylemek gerekirse Donanımhaberin haberlerinden çok Overclockers'ın haberlerini takip ediyorum. Forumu ayrı bir güzel, yalnız size de dediğim gibi oradaki seviye üst sınırdır. Hani buradaki gibi eğlenilecek şeyler bulmaktansa ciddi yorumlar eşliğinde eğlenmen mümkündür. Ben daha çok telefonum için gelişmeleri oradan takip ediyorum. Buradaki ana konular gibi orada da htc one x için güzel bir konu mevcut, biraz da beni bu yüzden bağlıyor bu forum.

Bu arada ingilizcem çok iyi olmasa bile tanıştığım kişiler sayesinde güzel bir şekilde muhabbet edebiliyorum, hem Skype bölümü mevcut "pm" olayı kapalı olduğundan dolayı genellikle Skype üzerinden haberleşebiliyoruz. Ben çok fazla yazı yazmam ama sıkı bir takipçisi olduğum forumlardan biridir.

Tam bir sene önce foruma üye olmuştum ve izleyici olarak takip etmeye devam ediyorum, bir ara "Yeni üyeler" bölümünde kendim için topic açmıştım;
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18436692

Bir tane daha forum vardı onu bir arkadaşım paylaşmıştı o-clockers'dan daha vasat seviyede yani bizim konu dışının konu dışı gibi olan bir forum vardı eğer bulursam paylaşırım ama şu anda hatırlamıyorum.

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Valla hocam açıkçası söylemek gerekirse Donanımhaberin haberlerinden çok Overclockers'ın haberlerini takip ediyorum. Forumu ayrı bir güzel, yalnız size de dediğim gibi oradaki seviye üst sınırdır. Hani buradaki gibi eğlenilecek şeyler bulmaktansa ciddi yorumlar eşliğinde eğlenmen mümkündür. Ben daha çok telefonum için gelişmeleri oradan takip ediyorum. Buradaki ana konular gibi orada da htc one x için güzel bir konu mevcut, biraz da beni bu yüzden bağlıyor bu forum.

Bu arada ingilizcem çok iyi olmasa bile tanıştığım kişiler sayesinde güzel bir şekilde muhabbet edebiliyorum, hem Skype bölümü mevcut "pm" olayı kapalı olduğundan dolayı genellikle Skype üzerinden haberleşebiliyoruz. Ben çok fazla yazı yazmam ama sıkı bir takipçisi olduğum forumlardan biridir.

Tam bir sene önce foruma üye olmuştum ve izleyici olarak takip etmeye devam ediyorum, bir ara "Yeni üyeler" bölümünde kendim için topic açmıştım;

Bir tane daha forum vardı onu bir arkadaşım paylaşmıştı o-clockers'dan daha vasat seviyede yani bizim konu dışının konu dışı gibi olan bir forum vardı eğer bulursam paylaşırım ama şu anda hatırlamıyorum.

Hocam forumun seviyesi sorun değilde o-clockersta genelde İngiltere üzerinden muhabbet dönüyor.

Birde, sandığımdan daha çok türk var galiba

Edit: Dh ayarında derken çeşitliliği kastedmiştim. Geneli benzer muhabbet-konular üzerinden yürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 10 Eylül 2012; 17:53:22 >

• Türk olmazmı yaa :) Bayağı görmüştüm ama çoğu İngiltere'de yaşıyor. Buradaki yardımlaşmayı çok seviyorum. Türkiye'ye tatile gelecek yabancı kişiler konu açıp buralardan bahsediyorlar veya "ne yapabilirim" gibisinden şeyler soruyorlar burada bir sürü kişi de yardımcı oluyor veya gidip daha önceden gören birisi öneride bulunuyor, bunlara bir çok kez şahit oldum. Zamanında fenerbahçe'nin şu şike olaylarında da takipçisiydim bu forumun, onlar çok fazla işin içinde değillerdi ama onların gözünden taraftar yorumlarını görmek eğlenceliydi.

Senin demek istediğinizi anladım, dediğin gibi doğru burada daha çok kendi ülkelerinden muhabbetler dönüyor ancak onları okumak bile güzel bee.

Troll konuları da mevcut örnek olarak daha taze sana veriyorum;
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18440625

Uzun zamandır takipçisi olduğum konulardan birisi;
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18176439

Donanımhaber buluşması gibi onlar da aralarında böyle egzantrik buluşmalar yapıyorlar mesela şu anda bunun için plan yapıyorlar;
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18432598

Vesaire vesaire uzuyor işte... Aşığı olduğum bir forum olsa gerek ama bağlandıktan sonra şu mavi siteden insan kopamıyor.

Senin aradığın nitelikte bir forum olacaktı ama şimdi hatırlamıyorum, bulursam kesinlikle atacağım.

• quote:

Valla hocam açıkçası söylemek gerekirse Donanımhaberin haberlerinden çok Overclockers'ın haberlerini takip ediyorum. Forumu ayrı bir güzel, yalnız size de dediğim gibi oradaki seviye üst sınırdır. Hani buradaki gibi eğlenilecek şeyler bulmaktansa ciddi yorumlar eşliğinde eğlenmen mümkündür. Ben daha çok telefonum için gelişmeleri oradan takip ediyorum. Buradaki ana konular gibi orada da htc one x için güzel bir konu mevcut, biraz da beni bu yüzden bağlıyor bu forum.

pmyi gene kapatmışsın hocam mail mi atayım dün konuşmuştuk hani..

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

pmyi gene kapatmışsın hocam mail mi atayım dün konuşmuştuk hani..

Afedersin, açtım şimdi. Kusuruma bakma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.