Şimdi Ara

Nokia, 5 Eylül'deki Windows Phone etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Nokia, 5 Eylül'deki Windows Phone etkinliği için ilk tanıtım videosunu yayınladı





    Nokia, 5 Eylül tarihli basın etkinliğine ait ilk tanıtım videosunu resmi Youtube kanalı üzerinden yayınladı. "İşler değişmek üzere" sloganıyla oldukça iddialı bir ürün tanıtacağının sinyallerini veren sektörün eski lideri, PureView teknolojisine sahip yeni telefonunu gün yüzüne çıkarabilir.

     

    Birkaç hafta önce davetiyeleri dağıtılmaya başlayan New York'taki organizasyon, son döenmde yakın çalışmalarda bulunan Microsoft ve Nokia tarafından düzenlenecek. Apollo kod adlı Windows Phone 8 işletim sisteminin ilk örneklerinin sergilenmesi beklenen tanıtım, Finlandiyalı üretici için oldukça önemli. İlk Lumia cihazlarıyla düşüşünü engelleyemeyen Nokia'nın çok daha güçlü donanım ve yazılımın güç verdiği ikinci dalga modellerini piyasaya sürerek tekrar yükselişe geçmeyi planladığı tahmin ediliyor.

     

    Yayınlanan tanıtım videosu, PureView teknolojisinin mevcut olduğu bir akıllı telefonun duyurulacağına dair ipuçları taşıyor. Bazı Nokia yöneticileri, gelişmiş kamera özelliklerinin eşlik ettiği Lumia telefonlarının yolda olduğunu resmen dile getirmişti, ancak henüz cihaz(lar)ın hiçbir teknik detayları kesinleşmedi. 

     

    Önümüzdeki hafta Türkiye saati ile 16:30'da başlayacak olan Windows Phone etkinliğinde WP8'in durumuyla ilgili yeni detayların da paylaşılacağı belirtiliyor. Daha fazlası için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

     








  • Baya bişey değişmiş zaten..önceden telefonla ilgili özellikler tanitilirdi artık baldiri çıplak kızlar koyup reklam yapiyorlar olmadı tanıtımlarda bu telefon muhteşem diye böğürüyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüze bakmadan gidiyoruz. Gerisi Allah kerim mi demek istemişler?

  • İpin ucunu veremedi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 29 Ağustos 2012; 15:41:00 >
  • Bence nokia 808 sadece pureview teknolojisini tanıtma amacıyla çıkmış bir telefon, o yüzden windows phone'a bekletmeden koyarlar. Ancak nokia, 808 yeni çıktı biraz satalımda sonra lumia'lara koyarız derse kaybeder.
  • Hatun her türlü...
  • N-Gage gibi el konsolu / telefon melezi Lumia XBOX bekliyorum. Ve PureView teknolojisinin tam sürüme geçmesini.

  • Sırf kız için bile nokia alınır :D

  • çıplak kadınlı haberler artık öyle bir moda oldu ki artık mastürbasyon için dh anasayfa haberlerine bakıyorum.

  • atı alan, bırak üsküdar'ı california'yı geçti. babam sağolsun derler ya, nokia'da microsoft sağolsun desin artık, yoksa telefon çıkaracakları yoktu, cepten yiyip batıp gideceklerdi herhalde.

  • bence bu video yeni çıkacak telefon ile çekilmiş gayette güzel bir görüntü var bana göre.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    çıplak kadınlı haberler artık öyle bir moda oldu ki artık mastürbasyon için dh anasayfa haberlerine bakıyorum.


    Donanımhaber mi moda yapıyor yoksa Nokia mı??

    Ne yani mobil sektörün haberlerini yayınlamasın mı?

    Nokia bunu defalardır yapıyor. Hatta en son Lumia 900 de görmüştük.
    Nokia'nın Satamadığı ürünleri ilgi görsün diye kadınları reklama koyduysa Donanımhaber'in bunda suçu ne ??

  • Kadın önüne bakmadan bisikletle giderken karşısına bi araba çıkıp toslasa inanın daha samimi bi reklam olur hemde sosyal mesaj verir nokia bu reklamla ne anlatmaya çalışmış yüzyılın sorusu galiba öylesine bi reklam olmuş.

  • WP8 TELEFONLARDA bence bu kadını poposu duvar kagıdı olacak onu anlatmak istemişler:D

  • Telefon ve tablet piyasasında başından beri beklenen patlamayı yapamayan MICROSOFT, windows 8 li tablet ve telefonlar ile beklenen etkiyi bu sefer kesinlikle yapacak gibi görünüyor. Ben beğendim açıkça, ama microsoft'un donanımlarına şahsen güvenmiyorum. Şahsi fikrim en iyisini yine samsung yapacaktır androidli tellerde olduğu gibi. Fakat tabi isterse, istemeyebilir de, çünkü ortada samsung'a deli para kazandıran sağlam bir android cephesi var. GOOGLE ile bozuşma gibi bir ihtimâl varsa eğer, ki var, win8 li telefon ve tabletlerini her bakımdan bir adım geride tutma durumu olabilir bilinçli olarak. Böyle bir durumda samsung'un piyasadaki payı lg vb. firmalara kayacaktır bir miktar. İstediğini seçme konusunda herhangi bir baskı hissetmeyen sony ise, bu fırsatı iyi değerlendirebilirse bir çoğumuz efsane galaxy serisinden sony'ye transfer olabiliriz gibime geliyor. Benim, potansiyel alıcı olarak sony den beklentim yüksek, ama yine de gönlüm samsung'un google falan taklamadan yine en iyisini çıkarması, şöyle sgs2 ayarında.

    Bir de Nokia falan yazanlar olmuş, hâlâ kâle alınması bile komik geliyor, batmadı mı abicim bu daha, zaten win8 tutmazsa ilk topu diken kendisi olacak.

    Özellikle win 8 li telefonlar acayip eleştirilecektir her zamanki gibi, yok şurası neden böyle, burası olmamış, vb...Fakat microsoft, düzenli güncellemeler ile ürünlerinin arkasında duran bir firma sonuçta, bu yüzden win 7'ye kadar geldiler adamlar. Bir gerçek daha var ki, windows 3.1 den beri, windows işletim sistemlerinden gerçek anlamda hâlâ kopamadık, tam aksine artık sanki bir kablo ile windows'un bir parçası haline gelmişiz farkında olmadan...

    apple fanları ise, "henüz android kuyruk acımız geçmemişken, nereden çıktı bu win8" diye diye devam ederler dünyanın en iyi telefonunu kullanmaya, ısrarla ve büyük bir gururla, pembe gözlükler asla çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 29 Ağustos 2012; 18:53:56 >




  • kendilerinden çok eminler sanki, iyice merak ettim artık bu wp8li telefonları, umarım bekledikleri gibi olaylar gerçekleşir, şahsen iyi bir şey olmazsa n8 benim son nokia telefonum olacak.
  • bu video cep telefonu ile çekilmiş

  • Forumda ne çok abaza varmış, kısa elbiseli kız görünce bacaklarından kendilerini alamamışlar sanırım, yorumların çoğu kızla ilgili, çıplak diyen bile var Eleştiren de normal yorum yapan da kendisinin ne mal olduğunu ortaya koyuyor. Doğa spor vb. temalar işlenince kimsenin gıkı çıkmıyor, ama bir tane kız konulunca videoya herkes onu konuşuyor, kimileri de eleştirmeye kalkıyor. Kızı görünce aklı giden bu tipleri gördükçe Nokia'nın doğru hamle yaptığı ortaya çıkıyor bu videoyu yayınlayarak, gayet akılda kalıcı ve etki bırakıcı olmuş bazıları için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: curufperlit

    bu video cep telefonu ile çekilmiş

    Bu videoyu çeken çocuk kör oldu.
  • eğer winphone8 li bi ngage gelirse şöyle eski klasik tasarımının izlerini taşıyan bi de arkasında o kamera olursa buraya yazıyorum samsung apple hikaye millet koşa koşa nokia alır.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.