Şimdi Ara

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
52
Favori
132.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, AMD A4 x2 3400 deki 6410D ile HD6570 cf olurmu ?

Teşekkürler.
  • Tamamdır soğutmalı ramlarimda geldi :D
    şimdi OC yapmam gerek ram e ve işlemciye ve cpu sıcaklık ölçer lazım yarm bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullugenc -- 14 Eylül 2012; 20:09:40 >
  • O şekilde 2 tane kit yerine 101 TL'ye(%25 indirimle 75 TL'ye) CORSAIR(TIKLA) aldım ki ileride satmak istediğim vakit alıcı bulunsun diye, bakalım ne kadar performanslı bir sistem olacak gerçi ben kurmayacağım ama teamviewer ile cpu z görüntüsü alabilirim heralde
  • Sistemlerini alan arkadaşlar SS paylaşırlarsa konu daha aktif hale gelir diye düşünüyorum. hadi fotoğraf çekin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Sistemlerini alan arkadaşlar SS paylaşırlarsa konu daha aktif hale gelir diye düşünüyorum. hadi fotoğraf çekin biraz

Ekranının modeli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Primo RH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marins

500 tl demişsin fakat herkeste 500 watt psu yok ve herkes 2.el hdd ve dwd-rww hemen bulamaz.o yüzden 500tl olmaz.yani.psu+hdd+dwd-rw sırıfını ekleyince olur sana 700-750tl

hdd neyse de hala dvd kullanan var mı?gereksiz bir yatırım.artık aldığın programları bile netten online indiriyorsun.

hocam ilerde pişman olmaktansa 30 TL'yi gözden çıkarıp alınmalı bence hala kullananlar var Genellikle indirme hızı benim gibi 50 kb/s olanlar

Ayrıca bazı devlet dairelerine dijital bilgi götürmek istediğinizde hafıza kartı, flash bellek, harici hdd gibi şeyleri içeriye almıyorlar sadece tek defa yazılabilen cd ve dvdleri kabul ediyorlar bu yüzdende gerekli

sonradan ah vah etmemek için 30 tl yi vermek lazım 4 paket parlament etmiyor

hacı olay parlament muhabbeti falan değil.ben 2008 de harici dvd aldım toplasan 10 defa ya kullandım ya kullanmadım.dizüstü bilgisayardakini ise 5 etmedi herhalde.nereden bahsediyorsun sen aga?tank atış yada füze sistemi için program yazmıyorsan Türkiyenin hiç bir yerinde öyle bir şey görmedim.hdd büyük olduğu için almazlar.onu da hdd olduğunu için anladıkları için değil.büyük olduğu için almazlar.yoksa her türlü hafıza kartı, flaş bellek ile normal vatandaşın işinin düşeceği her birime,kuruma girdim.kimse bir şey sormadı.muhabereye bile girdim daha ötesi varmı işte.

yolunuz birgün polis karakoluna yada jandarma karakoluna sistem kurmaya düşerse o zaman anlarsınız, içeriye tekrar yazılabilen hiçbirşey almıyorlar ve sadece cd, dvd kabul edilebiliyor bu yönetmeliklerinde var asker ve polisin

ayrıca tank vs demişsinizde o kişilerin yazdıkları yazılımlar sadece labroatuarlarında kalıyor ve internete bağlanmayan özel intranet hatta bağlı bilgisayarlarda depolanabiliyor sadece

eksik biliyorsunuz.uygulama sırasında tank ve personel veriliyor.sahada atışlar yapılıp test ediliyor.mesajımda yazdım sistem kurma değil muhabereye girdim işte.kimse ne hafıza kartıma baktı ne flaşıma.yapılan şey işgüzarlık olmuş. karakoldan ne verisi çalacaksın çalacak olsan 2 gb kingston flaş yada 500 gb samsung hdd mi sokacaksın hadi onu geçtim zaten hdd ile terminale bağlanıyorsa birisi dükkanı kapayıp gitsinler.son kullanıcı için dvd artık çok gerekli birşey değil.

• Ben bu paraya sadece bir anakart aldım nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Sistemlerini alan arkadaşlar SS paylaşırlarsa konu daha aktif hale gelir diye düşünüyorum. hadi fotoğraf çekin biraz

Kıvanch OC icin cevab bekliyorum hem rame hem işlemciye hem ekran kartina yardım et bana :D
    cpu sıcaklık ölçer lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullugenc -- 14 Eylül 2012; 22:45:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Primo RH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marins

500 tl demişsin fakat herkeste 500 watt psu yok ve herkes 2.el hdd ve dwd-rww hemen bulamaz.o yüzden 500tl olmaz.yani.psu+hdd+dwd-rw sırıfını ekleyince olur sana 700-750tl

hdd neyse de hala dvd kullanan var mı?gereksiz bir yatırım.artık aldığın programları bile netten online indiriyorsun.

hocam ilerde pişman olmaktansa 30 TL'yi gözden çıkarıp alınmalı bence hala kullananlar var Genellikle indirme hızı benim gibi 50 kb/s olanlar

Ayrıca bazı devlet dairelerine dijital bilgi götürmek istediğinizde hafıza kartı, flash bellek, harici hdd gibi şeyleri içeriye almıyorlar sadece tek defa yazılabilen cd ve dvdleri kabul ediyorlar bu yüzdende gerekli

sonradan ah vah etmemek için 30 tl yi vermek lazım 4 paket parlament etmiyor

hacı olay parlament muhabbeti falan değil.ben 2008 de harici dvd aldım toplasan 10 defa ya kullandım ya kullanmadım.dizüstü bilgisayardakini ise 5 etmedi herhalde.nereden bahsediyorsun sen aga?tank atış yada füze sistemi için program yazmıyorsan Türkiyenin hiç bir yerinde öyle bir şey görmedim.hdd büyük olduğu için almazlar.onu da hdd olduğunu için anladıkları için değil.büyük olduğu için almazlar.yoksa her türlü hafıza kartı, flaş bellek ile normal vatandaşın işinin düşeceği her birime,kuruma girdim.kimse bir şey sormadı.muhabereye bile girdim daha ötesi varmı işte.

yolunuz birgün polis karakoluna yada jandarma karakoluna sistem kurmaya düşerse o zaman anlarsınız, içeriye tekrar yazılabilen hiçbirşey almıyorlar ve sadece cd, dvd kabul edilebiliyor bu yönetmeliklerinde var asker ve polisin

ayrıca tank vs demişsinizde o kişilerin yazdıkları yazılımlar sadece labroatuarlarında kalıyor ve internete bağlanmayan özel intranet hatta bağlı bilgisayarlarda depolanabiliyor sadece

eksik biliyorsunuz.uygulama sırasında tank ve personel veriliyor.sahada atışlar yapılıp test ediliyor.mesajımda yazdım sistem kurma değil muhabereye girdim işte.kimse ne hafıza kartıma baktı ne flaşıma.yapılan şey işgüzarlık olmuş. karakoldan ne verisi çalacaksın çalacak olsan 2 gb kingston flaş yada 500 gb samsung hdd mi sokacaksın hadi onu geçtim zaten hdd ile terminale bağlanıyorsa birisi dükkanı kapayıp gitsinler.son kullanıcı için dvd artık çok gerekli birşey değil.

extreme önek vermek istemezdim ama durumun ciddiyeti kavransın diye belirtiyorum
    benim yerimde günümüzün lawrencelarından biri olsa ve taktığı usb ile intranet ağına bağlanıp virüs ile bunu ağa bağlı bütün makinalara bulaştırırsa bunun altından kalkabilecek bir tüzel yada özel kişilik olmaz vatana ihanetten yargılanırsın tsknın intranet ağından hangi tugayda kaç tane güvercin yuvası var ona kadar öğrenirsin, polisin intranet ağından herhangi bir cinayet dosyasına ait bilgileri yada bir polisin adresine kadar öğrenebilirsin
    ve talimatlar hayat kurtarır işgüzarlık değildir askerliğini yapanlar bunu çok iyi anlar

ayrıca 1 defa bile işine yarayacağı ihtimali varsa onu alman gerekir oradan kazandığın 30 lirayla yaşayamacaksan boşver hiç yaşama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

_Corvette_

tamam aga anladık çok özel bir kişiliksin.çok gizli yerlere girip çıkıyorsun.bilgisayarcısın.havanı bastın,hadi şimdi.
  • sayfa yukarıda kalsın bir yakınıma bu işlemci ile bir sistem toplayacağım.
  • quote:

quote:

_Corvette_

tamam aga anladık çok özel bir kişiliksin.çok gizli yerlere girip çıkıyorsun.bilgisayarcısın.havanı bastın,hadi şimdi.

çok özel bir kişilik falan değilim sadece neler olabileceğini söylüyorum

stuxnet'i araştır neyin ne olduğunu anlarsın, ayrıca bilmiyorsan konuşma yamulursun böyle
  • Kardeşim bu sistemi çok beğendim benim elimdeki sistemi satıp üstüne para koyup bunu almayı düşünüyorum kargo ve oyun konusunda birşeyler soracağım bana ulaşabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskipc20*

Kardeşim bu sistemi çok beğendim benim elimdeki sistemi satıp üstüne para koyup bunu almayı düşünüyorum kargo ve oyun konusunda birşeyler soracağım bana ulaşabilirmisin

Bana mesaj atarsan özelden sorularını cevaplarım
  • arkadaşlar bu da benim topladığım içinde herşey bulunan sistem. vatan computer daki haftasonu indirim fırsatından yararlanmak isteyenler için.

*monitörü değiştirdim. dvi çıkışı olmadığını farkettim. filtreleri karıştırmışım.

tek tek ürünleri tercih nedenlerini yazacağım alacak arkadaşlara yardımcı olmuş olurum.

- anakart
    gigabyte anakartlar bana her zaman daha stabil gelmiştir. 4 fazlı ve 50000 saat dayanan çok sayıda kapasitörü stabiliteyi sağlamada büyük bir etkendir.

- işlemci
    4 çekirdekli 3 ghz hızında yeni nesil 32nm bir işlemci ayrıca üstünde hd6550d ile bütün oyunları oynatacak kapasitede

- ram
    performanslı ramler üreten gskill in 1600 mhz hızındaki ramini tercih ettim. ek olarak 1333 mhz hızdan daha iyi ve f/p olarak daha iyi
    ekran kartının sadece işlemcisi olduğundan ramlerden kendine alan açıp kullanacaktır. bu yüzden 1600 mhz hızındaki ram daha iyi bir bant genişliği sağlayacaktır.

- hdd
    wd nin stabil sorunsuz bir hard diski 2 seneden beri kullandığım aaks serisinin aakx serisi çıkmış onu tercih ettim.

-dvd rw
    asusun dvd yazıcısını seçtim. işinizi görür.

- kasa
    şık ve ucuz yollu 300w bir kasa seçtim yeterli olur.

-klavye mouse set
    a4 kullanıcısı olduğumdan seçtim. dayanıklı ürünler üretiyorlar.

- ses sistemi
    logitechin 2+1 kaliteli bir ses sistemi. 17w çıkış gücü diğer ürünlere oranla gayet yüksek.

-web kamera
    bu kamerayı kullanıyorum diğer kameralara oranla daha büyük görüntüler çekiyor (6mp) ve ucuz.

- monitör
    en ucuz 23" dvi çıkışlı monitör sorun yaratacağını sanmıyorum. diğer rakipleri 400 tl civarında.

@Aybala5
    anakartın çıkışları dvi-d çıkış. hdmi çıkışı yok. hdmi çıkış ses ve görüntü taşır. dvi-d(digital) sadece görüntü taşır aralarındaki fark budur.
    1 x PS/2 keyboard/mouse port
    1 x D-Sub port
    1 x DVI-D port
    4 x USB 2.0/1.1 ports
    1 x RJ-45 port
    3 x audio jacks (Line In/Line Out/Microphone)

-----

ASUS F1A55-M LX PLUS anakartı tercih edecek arkadaşlara not : o kartta dvi çıkışı yoktur sadece analog çıkış vardır. tercih ederken göz önünde bulundurun.

1 x D-Sub

asus anakart arka çıkış

------

1 x D-Sub port
    1 x DVI-D port

gigabyte arka çıkış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 15 Eylül 2012; 21:40:05 >

• Sistemimden SS ler.

Biraz bulanık oldu ama neyse

Kasanın dıştan görünüşü

Buda monitörle :D

• arkadaslar sisteminiz de yaptıgınız overclockların değerlerini ve nasıl yapıldıgını paylasırsanız tek cevapta iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omex43 -- 16 Eylül 2012; 23:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

quote:

Orijinalden alıntı: emaxe

Öncelikle cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Bugün amd fx 8120 işlemcimi aldım. İlerleyen zamanlarda hd 6870 ekran kartı 8gb 1600mhz ram almayı düşünüyorum. Açıkcası sadece oyun ve film amaçlı kullanmak istediğim için usb 3.0 gibi ayrıntılar çok önemli değil. Elbetteki dayanıklılık da önemli ancak anakartın bozulacağını düşünmüyorum. Ki şu zamanda bi bilgisayarın ömrü maximum 3 ya da 5 yıl ondan sonra zaten yeniden pc kurarım. Bu yüzden bu sisteme şöyle 150tl civarı nasıl bir anakart alabilirim acaba? Sonrasında başım ağrımayacak şekilde?

sadece oyun film ise boşuna o kadar para vermişsin hocam 8120 ye.

şu an belki öyle ancak ben ancak 5 senede bir bilgisayarımı yenilediğim için uzun süre dayanacak bir işlemci olmalıydı. 8120 de f/p olarak çok üst bir işlemci olduğundan ve yalnızca 320tl ye vatandan aldığım için pişman değilim :))

• quote:

quote:

quote:

_Corvette_

stuxnet'i araştır neyin ne olduğunu anlarsın, ayrıca bilmiyorsan konuşma yamulursun böyle

boş boş konuşmaya neyine yamulcam senin allahını seviyorsan.aklın sıra artizlik yapıyorsun.yok bilmem nereye ağ kurmuşta bilmem ne.adam zaten oraya buraya ağ kuracak cinsten adam olsa.konu açmaz ne istediğini bilir gider alır.şu kadarcığa bile kafan basmıyor.sırf çoluğa çocuğa hava basayım diye laf yazıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

_Corvette_

boş boş konuşmaya neyine yamulcam senin allahını seviyorsan.aklın sıra artizlik yapıyorsun.yok bilmem nereye ağ kurmuşta bilmem ne.adam zaten oraya buraya ağ kuracak cinsten adam olsa.konu açmaz ne istediğini bilir gider alır.şu kadarcığa bile kafan basmıyor.sırf çoluğa çocuğa hava basayım diye laf yazıyorsun.

yav he he, ben sen miyim ki internet ortamında "hava" basacağım? bassam kime ne basmasam kime ne kim tanıyor beni internette, saçma sapan bir adamsın işte rumuzundan belli ne kadar işe yarar bir insan olduğun, blok koydum sana hadi sağlıcakla kal

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.