Şimdi Ara

The Thirteenth Floor (1999)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İzlemeyen varsa mutlaka izlesin.

Matrix ve İnception tarzı bir film.

Frangman

Soundtrack;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dursun aklımda, izlerim bir ara.
  • Bu filmi geçen sene bir hocam izlettirdi. Matrix in bu fimden, daha doğrusu herhangi bir filmden esinlenerek yapılmış olmasına çok şaşırmıştım. Matrix daha güzel açıkçası ama bu film de fena değil.
  • İzleyecektim bi ara unutmuşum gördüğüm iyi oldu.
  • Matrix in bu fimden esinlendiğini pek sanmıyorum. iki film de 99 yapımı. illa bir esinlenme söz konusuysa bu film matrix ten esinlenmiş olabilir. ayrıca çok vasat bir film bana göre. bir şeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış, olduramamışlar.
  • geçenlerde dark city'yi izledim onun için de matrix bu filmden esinlennmiş demişler ama o film de matrix'ten 1 sene önce çıkmış öyle bir filmi izleyip ha deyip dur hemen senaryoyu yazıp çekimlere başlayalım olayı inandırıcı değil. zaten keanu reeves 1997'den beri matrix için dövüş dersleri almaya başlamış yani yani yalan haber bunlar. bunu da izleyeceğim bir ara bakalım.
    Atkinsons born of eternity
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun birinde baya bi övülmüştü matrixin babasıdır. Matrix çakma yapıttır diye. Araya kaynamıştı hatırlattığın iyi oldu. İzleyelim bakalım şu babayı.

Orijinalden alıntı: zUbE

Konunun birinde baya bi övülmüştü matrixin babasıdır. Matrix çakma yapıttır diye. Araya kaynamıştı hatırlattığın iyi oldu. İzleyelim bakalım şu babayı.

Yok artık!!! (Sözüm sana değil yanlış anlama.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiodayediduvar -- 11 Kasım 2012; 15:00:45 >

Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz.
  • listeye alalım

bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!
  • Kalite filmdir.

Konunun birinde baya bi övülmüştü matrixin babasıdır. Matrix çakma yapıttır diye. Araya kaynamıştı hatırlattığın iyi oldu. İzleyelim bakalım şu babayı.

matrix'in babası ghost in the shell ve serial experiment lin diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

matrix'in babası ghost in the shell ve serial experiment lin diye biliyorum.

Valla hocam konuda bu filmin adı geçiyordu. Aradım biraz ama bulamadım konuyu. Hatta filmin tarihlerinden dolayı biraz garipsemiştim ama ısrar etmişlerdi baya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.