407 ADET SÜPER OYUNU BU BAŞLIK ALTINDA BULABİLİRSİNİZ...
Bu başlık altında elimden geldiğince Bedava, Full veya deneme sürümü güncel ve Süper güzellikte oyunları paylaşmaya çalışıcam. Sizlerde destek çıkar bulabildiğiniz Legal içerikli oyunları bu başlık altında paylaşırsanız oyun bölümünde oyuna ihtiyacı olan arkadaşlara bir faydamız dokunmuş olur sanırım..
Not: Bu başlık altında şuana kadar "crack veya serial" istemediğiniz ve paylaşmadığınız için, Seks, Kumar içerikli oyunlar yüklemediğiniz için Teşekkür ederim..
Oyun'larla ilgili bilmemiz gerekenler
Abandonware: Lisasns süresi Zaman aşımına uğradığı için bedava dağıtılan oyunlara verilen genel ad. Tamamıyla yasaldır.. Sharware: Deneme lisanslı uygulama Freeware: Ücretsiz dağıtılan uygulama Demo: Belili bir süre veya bölüm sınırlamasıyla uygulamaların bir kısmını kullanmamıza yarayan sınırlı şekli.. Online game: İnternet üzerinden oynanan oyunlara verilen genel isim Warez: Parayla satılan oyunların illegal şekillerde belirli yerler üzerinden dağıtım şekli.. yasal değildir!! Forumda kullanılması kesinlikle yasaktır!!
Oyun Paylaşacak Arkadaşların Dikkatine !!!
1- Lütfen eklediğimiz oyunlarla ufak tefekte olsa bir-2 satır bilgi ve ekran resmi eklemeyi ihmal etmeyelim.. 2- Heryerde bulunabilen Bilindik oyun demoları paylaşmayalım (NFS MWTD, GTA VICE CITY vs) 3- Devasa ekran resimleri ekleyip sayfanın açılımını zorlaştırmayalım 4- Virüs olayına dikkat edelim.. 5- Oyunların numaralarını eklemeyi unutmayalım.. emeğiniz için teşekkürler..
0174-FIFA 2006 DEMO 0175-AIRPOT TYCOON 3 0176-DIRTY BIKE 3D 0177-ALADDIN 0178-ACT OF WAR : HIGH TREASON DEMO 0179-ALIEN BATTLECRAFT : ARENA 0180-FIFA 2006 WORLD CUP DEMO 0181-SENSIBLE SOCCER 2006 DEMO 0182-CITY LIFE 0183-AMİRAL BATTI 0184-CALL OF DUTY 2 DEMO 0185-PRINCE OF PERSIA THE SANDS OF TIME DEMO 0186-AGE OF EMPIRES 2 DEMO 0187-MDK DEMO 0188-MDK 2 DEMO 0189-YU-GI-OH TÜRKİYE : KAİBA 0190-BEACH SLAM 2 PRO BEACH VOLLEYBALL 0191-ASTRO RALLY 0192-FENCE OUT 0193-HOLLOWMEENIES 0194-3 FOOT NINJA 0195-ANT WAR 0196-PACADOU 0197-AEROSTYLE 0198-B-17 FLYING FORTREES 0199-DETONATOR 0200-EXPLODIN' CRAPOLA : HELICOPTER CACOPHONY ________________________
heheh eyvallah kardeşim.. bi shot em up daha uploadluyorum oda bu tarz. Valla ne yalan söyliyim bende özlemiştim shotemup'ı pc içinde nedense fazla çıkmadı amigada falan oynardık hep eskiden. Neyse internet sağolsun :) bunların grafiklerde güncel
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
şefin tavsiyesi ayağına ben de indiriyorum
sağol
01
HYPERSPACE INVADER
çekenler bizahmet enazından bir yorum yazsınlarda bilmeyenlerde görüp oyunu çekebilsinler
Oyun Demodur, Tamamı 15 megabyte tır, 3 Boyutludur, Shot Em Up tarzındadır, Bilimkurgudur, Tek kelimeyle muhteşemdir, İyi oyunlar Kolay gelsin hepinize :)