Forumdan Skype üzerinden görüştüğüm bir çok arkadaşım var ve iletişim içerisinde olmak isteyenlerin bana rahat bir şekilde ulaşmasını istemekteyim. Çok eskiden bu bilgiyi imzamda taşırdım lakin bu bilgi profil'in altında aynen şu şekilde olursa daha güzel olmaz mı?
Gerçekten Skype diğer şeylere oranla yaygın birşey ve ele alındığında Blogger'dan daha üstün bir durumda. Bu konu hakkında birşeyler yapabilirseniz gerçekten çok makbule geçer.
İlginiz için şimdiden teşekkürlerimi beyan ederim.
Destekliyorum. Ayrıca oyuncu kişiler için Steam var; ama bir de Origin konulsa da olabilir. Sadece "Oyun" kategorilerinde gözükebilir örnek olarak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Katılıyorum.
Günümüzün en önemli iletişim araçlarından biri skype olmuş durumda Skype bilgilerinin paylaşılması forumda aynı oyunu oynayan aynı hobiyle uğraşan insanların tanışması ihtimalini artıracaktır diye düşünüyorum.
Oraya fazladan logo koymanın bir sakıncası yok. Zaten opsiyonel bırakılıyor. Steam'de olsun Skype'da.
Destekliyorum, hem Steam olayı da olursa tadından yenmez
Evet, güzel olur.
Güzel olur yanlız o logoyu koyanada kadar forum 50 kere çöker
Ben bunu diğer arkadaşlara danıştım, çok istenirse yapabiliriz dediler. Bazı ülkelerde Skype msn yerine kullanılan, çok kullanılan bir platform ancak Türkiye bu ülkelerden biri değil. Bu da eklenip eklenmemesini biraz da forumun ihtiyacına bırakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Ben bunu diğer arkadaşlara danıştım, çok istenirse yapabiliriz dediler. Bazı ülkelerde Skype msn yerine kullanılan, çok kullanılan bir platform ancak Türkiye bu ülkelerden biri değil. Bu da eklenip eklenmemesini biraz da forumun ihtiyacına bırakıyor.
forumun ihtiyacı var ki böyle bir konu açılıyor ve insanlar destekliyor skype dışında origin ve steam da olabilir.ancak gözünün yağını yiyim onları ekleyecem diye anlık bir hata oluşturma
Çok iyi olur.
quote:
Tam destek veriyoruz, ihtiyacımız var
Ben de destek veriyorum hatta xfire bile olabilir. Sonuçta forumda gamer çok
İsteyenler için iyi ama şahsen samimi olmadığım adamlara sosyal ağ hesabımı veya im hesabımı şahsen vermem. Onun dışında steam, xfire gibi platformların da linki eklense iyi olur diye düşünüyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Viseinn
Güzel olur yanlız o logoyu koyanada kadar forum 50 kere çöker
Destekliyorum
+1 OLMALI BENCEDE
Bende destekliyorum, güzel olur.
quote:
Çökertmekten korkuyorum demiyor da
walla koyucaklarsa birçok önerim var
steam skype whatsapp gamecenter psn id
vs vs
Hadi ama, çok zor bir şey değil. Böylece birbirilerimizden daha iyi bir şekilde haberdar oluruz. Steam için de aynı şey Skype için de diğer ek arkadaşların söyledikleri de. Artık forumlarda ihtiyaç gerektiren birşey olarak düşünmekteyim yabancı forumlardan örnek vermek gerekirsehttp://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=22740558#post22740558 profilimin yanındaki Skype işareti gibi birşey yapılabilir. Şahsen online olup olmaması umrumda değil sadece insanlar açısından facebook twitter ve bloggerdan sonra Skype bilgisinin de olması iyi olur düşüncesindeyim.