Şimdi Ara

Türkiye'deki (en) Güvenilir Yerler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'deki Güvenilir Hosting Firmalarından Bazıları

www.vt.com.tr
    www.doruk.net.tr
    www.progen.com.tr
    www.rh.com.tr
    www.hostcini.com
    www.webabi.com
    www.niobeweb.com
    www.win.com.tr
    www.sadecehosting.com
    www.natro.com
    www.anatoliahosting.com
    www.izhost.com
    www.kriweb.com
    www.ihs.com.tr

Türkiye'deki Güvenilir Domain Sağlayıcılarının Bazıları

www.turkticaret.net
    www.kriweb.com
    www.doruk.net.tr
    www.isimtescil.net
    www.niobeweb.net
    www.natrohost.com
    www.omnis.com.tr

Tasarım işi yaptıracak arkadaşlar, kardeşler ve (varsa) abiler; Tasarımlarınızı Hosting firmalarına yaptırmadan önce firmaların yaptığı başka tasarımların referanslarını isteyin ve HAZIR TEMPLATE mi değilmi kontrol ettirin. Mutlaka bilen birinden yardım isteyin. Aksi taktirde size 100 YTL lik bir siteyi (webmasterim, tasarımcıyım, hostcuyum diyen arkadaşlar) 300 - 500 YTL ye geçirebilirler..:)

Bedava domainler ve bedava web alanı almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Artık Hosting olayı o kadar büyüdüki senelik 25 - 30 YTL gibi Cûzi bir rakama buna sahip olabiliyorsunuz. İç piyasada kıya sıya rekabet olduğundan dolayı size en kısa zamanda bir host ve domain edinmenizi tavsiye ederim.

Free domain ve Free Alan adı alırken bunu yurtdışı firmasından çok türk firmaları ile halletmeye çalışın. Sizin yurtdışına yonelmeniz Türk internetinin gerilemesindeki bir numaralı sebeptir.

Bu arada ben ne Hostcuyum ne Tasarımcı nede Domainci sadece bu işleri gayet iyi bilen bir kişiyim.

Kimin ne yaptığını netteki kariyerini kimlerle olduğunu kimlerle olacağını vs.. gibi bilgiler benden geçer ve olacağına varır.

İşinize yaraması dileği ile.

apf -r

Türkiye'nin En İyileri<<<----

• Eklenmesini istediğiniz, Ciddi referanslara Sahit yerler varsa burada

Web Adresi :
    Telefon Numarası :
    Fax Numarası :
    Bulunduğu Şehir :
    Ciddi Bir Referans :

Şeklinde belirtirseniz listeye eklerim. Bu sayede hosting arayanlar domain arayanalr vs. herkes en iyiden alır ve diğerleri elenir Temiz bir piyasa oluşur.

apf -r

• www.niservers.com

Bu serverde çok güvenilir vede cok kaliteli bi hosting ben yıllardır hostu, domaini buradan alırım gercekden cok memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSKuNGeNC -- 3 Nisan 2006; 12:23:05 >

Orjinalden alıntı: SuSKuNGeNC

www.niservers.com

Bu serverde çok güvenilir vede cok kaliteli bi hosting ben yıllardır hostu, domaini buradan alırım gercekden cok memnunum...

Yeterli bişey göremedim..

apf -r

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 16 Nisan 2006; 9:18:47 >
  • yukardaki firmaları hiç araştırmadım ancak, bu slmhosting.com u çok met ederler...bende araştırmıştım bir ara hakkında...bant genişliğinin biraz az olması haricinde , herkez çok memnun...teknik destek çok iyi diyorlar..

Orjinalden alıntı: XOIIOX

BU FİRMALARI HANGİ KRİTERLERE GÖRE SEÇTİNİZ ? BU KONUDA BİR UZMANLIĞINIZ VAR MI ? VARSA NEDİR ?

SADECE DUYUMLARA MI DAYALI YOKSA HEPSİNİ DENEDİNİZ Mİ ?

BU FİRMALARIN HERHANGİ BİR HATASI OLUNCA SORUMLULUĞU KABULLENECEK KADAR EMİNMİSİNİZ ?

BİRDE MERAK ETTİM HAZIR TEMPLATE OLUNCA NE EKSİSİ VAR , BEN HEP HAZIR TEMPLATE KULLANIYORUM ?

Firmaların hepsi ile bir şekilde bağlantım olmuş ve bu bağlantıların sonucuna göre bu verileri size sunmuşumdur. Hazır Template olunca kötü oluyor veya eksi oluyor diye bir kelime kullanmadım. Ama işi profesyonel yapan bir kişinin hazır template kullanmayacağı ortada olan bir gerçektir..

apf -r

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok pahali hepsi ucuz bisi yokmu ?
  • Ucuz Sistem demek Ucuz Hizmet Demektir. Bunu asla unutma. Ucuz Alcam diye Forum Köşelerinde Host Satışı Yapan firmacıkların ağına düşmeni tavsiye etmem. Verdiğin paranın hakkını gerçekten almak istiyorsan biraz parana kıyacaksın ve Buralardan Hizmet alacaksın.

apf -r

• quote:

Orjinalden alıntı: users

Dostum nasıl göremedim sen o server hakkında hiç bir bilgin yok, sonrada ben bişey görmedim diyosun görmeden neden konuşuyosun ? peki kullandınmı hiç o serveri hiç ?
    Dedigim gibi ben yıllardır bu firmayla calısıyorum gayette memnunum...
    al sana en basidinden özelliklerini veriyimde incele nasıl görmedin !

Processor #1 Vendor: GenuineIntel
    Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.20GHz
    Processor #1 speed: 3192.515 MHz
    Processor #1 cache size: 2048 KB

Serverler ile başlıyorum...

Remote Reboot
    Uzakdan reset atabilme yetkisi (boad üzerindan anında reset)
    Amacı: Sunucuya saldırı anında veya herhangi bir kitlenmeden dolayı ssh a
    bağlanamamanız gibi bir durumla karşılaşınca reset atdırmak için bilet alıp
    beklemeden anında reboot yetkisi

Remote Console
    Diğer bir sunucu üzerinden Klavye ye direk erişim!!!
    Amacı: ssh kapalı oldugu durumlarda veya daha hızlı kullanabilmek için yada
    serverden herhangi bir güvenlik programı ile banlanırsanız ve ip numaranız
    sabitse klavyeden girip durumu düzeltmek için daha birçok neden var siz düşünün

Fireslayer
    DDOS korumada 1 numara 24 saat boyunca gelebilecek tüm saldırılardan korunma

TippingPoint
    Bilindik tüm expolit lerden korumada %100 çözüm

Ni DDOS Guard
    Başka bir benzerine raslayamayacagınız niservers.com a özel ddos koruma sistemi
    (Sunucu içi yazılım)

Ni Flood Guard
    Başka bir benzerine raslayamayacagınız niservers.com a özel flood koruma sistemi
    (Sunucu içi yazılım) Ard arda gelen üyeler yada ard arda gelen hızlı şekilde
    yapılan işlemlere GD olmadan çözüm!!

Ni MRTG
    Rauter üzerinden farklı bir sunucudan ağ istatisliklerinizi canlı olarak
    görüntüleme sistemi

MRTG SYS
    Tüm sununun günlük haftalık aylık ve yıllık olarak kullandıgı ram cpu harddisk
    trafik ve çalışan program açık bağlantıları grafik halinde gösteren yazılım.

Ni Haberci
    24 Saat sunucu hakkında sizi bilgilendiren yazılım (durum hit trafik vb) SMS ve
    Email yolu ile sunucu kapandıgı anda 2. sn de size ulaşır!

Ni NOC
    24 Saat destek alabilirsiniz gece gündüz ayrımı yok 365 gün arıza ve sorun
    sorularınıza yanıt..

BUNLARIN TAMAMI TÜM SUNUCULARDA BEDAVA OLARAK SUNULMAKDADIR

Not: Cpanel kullanan müşteriler Fantastico yazılımını BEDAVA olarak lisanslı
    şekilde kullanabilirler...

PANELLER TÜRKÇE

Warmı böyle özelliklerde bildigin bir hosting firması ?

• quote:

Ucuz Sistem demek Ucuz Hizmet Demektir. Bunu asla unutma. Ucuz Alcam diye Forum Köşelerinde Host Satışı Yapan firmacıkların ağına düşmeni tavsiye etmem. Verdiğin paranın hakkını gerçekten almak istiyorsan biraz parana kıyacaksın ve Buralardan Hizmet alacaksın.

iyi guzel iş yapmıssında bence su sözlerin hos olmamıs arkadasım be. yani tamam kötü firmalar cıkabilir ama bunu ön yargılı ve genelleyici konusma bence sonucta işini iyi yapan firmalarıda karalamıs oluyorsun oyle degilmi ??

forum kösesinde satıs yapan demissin mesela bu forumda cok sayıda host satan ve bunlarin içinde guvendiginiz firmalarda var ve bu firmalarıda sen suanda bana göre karalamıs oluyorsun bir nevi ?
    bence biraz editle mesajınız boylece baskalarını rencide etmiş olmazsın

birde

quote:

Verdiğin paranın hakkını gerçekten almak istiyorsan biraz parana kıyacaksın ve Buralardan Hizmet alacaksın.

burada yaptırım yapar gibi saydıgın firmalardan host almasını istemissin user'lerden sence bu etik mi ??

yani koskoca türkiyede sence su saydıgın yerler dısında iyi hizmet veren firmalar yok mu ??

Not : bunları kişisel algılamadım sadece genele vurdugun için ve bende genel de oldugum için ve bu genelde tanıdıgım baska iyi firmalar oldugu halde ve bu listede yer almadıkları ve üstüne buradada gördügüm birileri olması + buradan birçok kişiye host saglamıs olması ve bu firmanında forumlarda host satan dandik firmalar kavramına sokuldugu için ben sadece tepki göstermek istedigim bu firma yı acıklamak istemiyorum ama buradaki cogu kişi seviyor diyip kimi kasettigimi belirtmek isterim saygılar

• Ağzına sağlık KlavyeHosting

"" Hedef Hosting ""

Orjinalden alıntı: SuSKuNGeNC

quote:

Dostum nasıl göremedim sen o server hakkında hiç bir bilgin yok, sonrada ben bişey görmedim diyosun görmeden neden konuşuyosun ? peki kullandınmı hiç o serveri hiç ?
    Dedigim gibi ben yıllardır bu firmayla calısıyorum gayette memnunum...
    al sana en basidinden özelliklerini veriyimde incele nasıl görmedin !

Processor #1 Vendor: GenuineIntel
    Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.20GHz
    Processor #1 speed: 3192.515 MHz
    Processor #1 cache size: 2048 KB

Serverler ile başlıyorum...

Remote Reboot
    Uzakdan reset atabilme yetkisi (boad üzerindan anında reset)
    Amacı: Sunucuya saldırı anında veya herhangi bir kitlenmeden dolayı ssh a
    bağlanamamanız gibi bir durumla karşılaşınca reset atdırmak için bilet alıp
    beklemeden anında reboot yetkisi

Remote Console
    Diğer bir sunucu üzerinden Klavye ye direk erişim!!!
    Amacı: ssh kapalı oldugu durumlarda veya daha hızlı kullanabilmek için yada
    serverden herhangi bir güvenlik programı ile banlanırsanız ve ip numaranız
    sabitse klavyeden girip durumu düzeltmek için daha birçok neden var siz düşünün

Fireslayer
    DDOS korumada 1 numara 24 saat boyunca gelebilecek tüm saldırılardan korunma

TippingPoint
    Bilindik tüm expolit lerden korumada %100 çözüm

Ni DDOS Guard
    Başka bir benzerine raslayamayacagınız niservers.com a özel ddos koruma sistemi
    (Sunucu içi yazılım)

Ni Flood Guard
    Başka bir benzerine raslayamayacagınız niservers.com a özel flood koruma sistemi
    (Sunucu içi yazılım) Ard arda gelen üyeler yada ard arda gelen hızlı şekilde
    yapılan işlemlere GD olmadan çözüm!!

Ni MRTG
    Rauter üzerinden farklı bir sunucudan ağ istatisliklerinizi canlı olarak
    görüntüleme sistemi

MRTG SYS
    Tüm sununun günlük haftalık aylık ve yıllık olarak kullandıgı ram cpu harddisk
    trafik ve çalışan program açık bağlantıları grafik halinde gösteren yazılım.

Ni Haberci
    24 Saat sunucu hakkında sizi bilgilendiren yazılım (durum hit trafik vb) SMS ve
    Email yolu ile sunucu kapandıgı anda 2. sn de size ulaşır!

Ni NOC
    24 Saat destek alabilirsiniz gece gündüz ayrımı yok 365 gün arıza ve sorun
    sorularınıza yanıt..

BUNLARIN TAMAMI TÜM SUNUCULARDA BEDAVA OLARAK SUNULMAKDADIR

Not: Cpanel kullanan müşteriler Fantastico yazılımını BEDAVA olarak lisanslı
    şekilde kullanabilirler...

PANELLER TÜRKÇE

Warmı böyle özelliklerde bildigin bir hosting firması ?

Serverin Özellikleri ile bir yerde güven var diyemezsin. Nitekim ne serveri mükemmel hosting satıcıları gördük hiçbirinin hizmeti 5 para etmez....

quote:

iyi guzel iş yapmıssında bence su sözlerin hos olmamıs arkadasım be. yani tamam kötü firmalar cıkabilir ama bunu ön yargılı ve genelleyici konusma bence sonucta işini iyi yapan firmalarıda karalamıs oluyorsun oyle degilmi ??

forum kösesinde satıs yapan demissin mesela bu forumda cok sayıda host satan ve bunlarin içinde guvendiginiz firmalarda var ve bu firmalarıda sen suanda bana göre karalamıs oluyorsun bir nevi ?
    bence biraz editle mesajınız boylece baskalarını rencide etmiş olmazsın

Bence gayet açık bir mesaj ve dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Ucuz iş Ucuz Hizmet demektir.
    Bu yazımla kimse rencide olmaz. Tabi yarası olanlara karışmam. Ancak Siz bugüne kadar hiç işini hakkı ile yapan bir host satıcısını bir forumda reklam yaparken gördünüz mü ? [B]Bence bu tamamı ile referans kazanıp büyük bir yer gibi görünüp para kazanma çabasıdır.[/B]

quote:

burada yaptırım yapar gibi saydıgın firmalardan host almasını istemissin user'lerden sence bu etik mi ??

yani koskoca türkiyede sence su saydıgın yerler dısında iyi hizmet veren firmalar yok mu ??

Zaten yazımın sonunda bunu belirttim eğer gerçekten vurgu yapacağınız biryer varsa yazın ekleyelim listeye dedim yukarıda yazdığım yerlerle irili ufaklı işlerim oldu bu nedenle onları belirttim eğer sizinde önereceğiniz ve örneklendireceğiniz yerler varsa yazın listeye ekleyelim..

quote:

Ya arkadaşlar türkiyedeki güvenilir yerler deyince heralde milletwww.hedefhosting.net türkiyede değil diye yazmamış... ben ekliyorum o zaman

"" Hedef Hosting ""

Hedefhosting kitlesi ile bir türk firmasıdır. Ama bu listeye alınacak kadar yeterli bir yer değildir.

apf -r

• O senin görüşün bişey diyemem ama güvenlikdede hızdada hizmtettede bir numara diyorum, bu benim fikrim. Herkesin görüşüne fikrine saygım sonsuz...
  • arkadaşımızın söylediği şey " en güvenilir " kavramı. Bu doğrudur. yukarıda ki listedekiler en güvenilir olanlardır ve zaten bu listedekiler sadece users tarafından oluşturulmadı. türkiyenin en büyük firmalarıdır.ilk 50 sıralamasına girmeyen firmalardan hiç bahsetmeyin bence.

saygılar
  • niservers.com direk bireylere hosting ssl sertifikası veya domain satmaz farklarını açıklamama izin verin şimdi öncelikle ddos webmasterlerin baş ağrısıdır ddos da türkiyedeki en güvenli sistemlerden birini kullanır network ownder i ev1servers dir ve ev1 de fireslayer birde tippingpoint cihazları bulunur remote console sayesinde herşekilde sistem operatörler sunucuya ulaşıp sorunu çözebiliyorlar ve Rethat lisansına sahip sistem operatörleri var bakın rethat lisansına sahip olan çok az insan var niservers güvenlik sistemlerini bugün türkiyenin en büyük ağlarından biri olan telekom harici yani ulak.net.tr kullanır zaten niservers çalışanlarıda ulak.net.tr den gelmekde..

Beyenmiş oldugunuz sunucuların websitelerinihttp://www.iwebtool.com/speed_test linkinden test edebilirsiniz arakarına niservers inde koyun ve yine aralarına google msn yahoo gibi büyük sitelerin adreslerinide koyun niservers in hızınıda göreceksiniz niservers in adıda niservers değil bu arada Netinternet ve internet sitesinden hiçbiryere ulaşamazsınız birey satış yapılmaz...

msn: master@niservers.com

yazmayı unuttum tüm sunucular Xeon 3.2 çift çekirdek çift işlemci ile çalışır ayrıca sysc hardisk kullanılır windows sunucuların bugün birçogu sadece Papix Nissan Sigorta acentelikleri gibi firmaların muhasebe kayıtları için çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiMaster -- 17 Nisan 2006; 13:15:33 >

• _____________________________
  • http://www.webabi.net/index.php
    bu sitede aşağıda server izleme izleme sistemi resmi koymuşlar koptum yaa... Muhakkak bakın 24 saat server'ı izliyorlar sanki dev ekran kurmuşlar birde
    <% Response.Direct
    ("DonanımHaber") %>
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.