Şimdi Ara

4 Tweak 1 Uygulama // YENİ BÖLÜM YAYINDA ( 14 Mayıs 2013 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
16
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  4 Tweak 1 Uygulama // YENİ BÖLÜM YAYINDA ( 14 Mayıs 2013 )

Not : Konu reklam amaçlı değildir. Yönetici arkadaşlardan konunun silinmemesini rica ediyorum.

Yeni Bölümümüz Olan 7. Bölüm uzun bir aradan sonra sizlerle.

YENİ GÜNCELLEME : iBlogTürkiye yeni sponsorluk anlaşmasını tamamladı. Şu anda sunucu taşıma işlemini gerçeklestiriyoruz. Ayrıca gün içerisinde yeni bölümün çekimi iPhone 4s üzerinde yapıldı.

Yaşadıgımız aksaklıklar nedeniyle yayınımıza ara vermek durumunda kaldık.
    Bu sırada web sayfamız üzerinde iyileştirmeler yaptık ve google pagerank imizi 3 e çıkardık.
    Ayrıca bazı sponsorluk görüşmeleri yapmaktayız.
    Bunların yanında denemelerimizi yaptığımız 3Gs i satıp yerine 4s aldık.
    En kısa sürede yeni bölüm ve videolarla tekrar karşınızda olacağız.

7.Bölüm ;

6Bölüm ;

5Bölüm ;

4.Bölüm ;

3.Bölüm ;

2.Bölüm ;

1.Bölüm ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga20 -- 14 Mayıs 2013; 18:52:46 >

• eline sağlık güzel bir proje
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

eline sağlık güzel bir proje

devamı gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

eline sağlık güzel bir proje

Beğendiğinize sevidim : )
    DH iPhone - iPad Bölümünün desteklerini bekliyoruz
  • Siteyi yeni gördüm ve bir kaç sayfayı dolaştığımda çok faydalı bir iş yaptığınıza şahit oldum. Umarım uzun yıllar bu işi devam ettirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 19 Ağustos 2012; 23:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Siteyi yeni gördüm ve bir kaç sayfayı dolaştığımda çok faydalı bir iş yaptığınıza şahit oldum. Umarım uzun yıllar bu işi devam ettirirsiniz.

Sizlerin desteğinide alabilirsek uzun yıllar ciddi anlamda yürütmeyi planladığımız bir proje
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Siteyi yeni gördüm ve bir kaç sayfayı dolaştığımda çok faydalı bir iş yaptığınıza şahit oldum. Umarım uzun yıllar bu işi devam ettirirsiniz.

Sizlerin desteğinide alabilirsek uzun yıllar ciddi anlamda yürütmeyi planladığımız bir proje

Proje jb ustune olmasaydi destekler ve takip ederdim ama malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Proje jb ustune olmasaydi destekler ve takip ederdim ama malesef

jb üzerine değil zaten hocam. Proje apple mobil platformu hakkında kısa yollar, ip uçları, incelemeler, bilinmeyenler üzerine. jailbreak te konumuza dahil

• hep yabancilarin ne dedigine kafa yoruyorduk faydali bi calisma olmus

• yabancıları izlemekten bıkmıstım tebrikler
  • Güzel
  • Elinize saglık çok güzel ve faydalı olmuş emeği geçen herkeze teşekkür ederim .
  • Cok güzel hocam devamını bekliyoruz ..

• Yeni bolumleri cekmeye baskadik. Her cumartesi yeni bir bolum yayinlamayi dusunuyoruz. Takipte kalin

• Yeni bölümlerimiz çekiliyor ve her cumartesi yayınlanacak : )
    2. Bölüm gelene kadar 1 .Bölüm ' ü seyretmeyen kalmasın
  • iPhonedo gibi olursa izlenebilir , ama çok boğuk sesiniz var (mic) + olarak biraz daha canlı konuşursanız daha güzel olur

Devamını bekliyoruz
  • fikir gayet güzel gerekliydi bu tip türkçe tanıtımlar bir çok ingilizcesi olmayan arkadaş için. Ama birkaç eleştirim var izninizle;
    - infinidock tanıtılabilirdi 5 icon dock yerine ki bence daha işlevsel sayıyı kafamıza göre ayarlayabildiğimiz için.
    - biraz daha az bilinen tweaklerden tanıtım yapabilirsiniz daha etkili olur çünkü hali hazırda bir çok site açıklamaları dahil veriyo klasik tweakleri
    - tema, yazı fontu olayına da girmelisiniz bence.
    - kısa olmuş sanki daha fazla tweak tanıtımı olabilir zorlamaz gibi geliyo sonuçta zevk için yapıyorsunuz.
  • Güzel olmuş bence video.Şu gazete bayisini kaldıran tweak i bilmiyordum iyi oldu gördüğüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

fikir gayet güzel gerekliydi bu tip türkçe tanıtımlar bir çok ingilizcesi olmayan arkadaş için. Ama birkaç eleştirim var izninizle;
    - infinidock tanıtılabilirdi 5 icon dock yerine ki bence daha işlevsel sayıyı kafamıza göre ayarlayabildiğimiz için.
    - biraz daha az bilinen tweaklerden tanıtım yapabilirsiniz daha etkili olur çünkü hali hazırda bir çok site açıklamaları dahil veriyo klasik tweakleri
    - tema, yazı fontu olayına da girmelisiniz bence.
    - kısa olmuş sanki daha fazla tweak tanıtımı olabilir zorlamaz gibi geliyo sonuçta zevk için yapıyorsunuz.

Bilinmeyen tweakleri yapmayi planlıyoruz. İlk vidyomuz birazda kullanıcının tepkisi ölçmek amaçlıydı ama oldukça olumlu tepkiler aldık. 2. bölümümüzde daha yeni ve bilinmeyen tweakler ile geleceğiz. Tema konusuna gelince cihazımız 3gs olduğu için tema işi birazcık riskli ancak yıl başında 4s alma durumumuz olacak. Eğer 4s alabilirsek tema olayına da girmeyi planlıyoruz. Önerileriniz için teşekkür ederiz...

• Harika! başarılarınızın devamını dilerim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.