Şimdi Ara

===> \\\ Xiaomi Mi2 ve Mi3 4 Çekirdekli 2GB Ramli Canavar (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
65
Favori
262.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • two'nun sar değerini çok merak ediyorum önceki Xiaomi Mi-one sar değerinide bilen varsa paylaşabilirmi ?

Sar değeriyle ilgili -> Xiaomi Mi - one için Xiaomi Italy Twitter da paylaşılan bilgiler

öncelikle şu resim paylaşılarak yüksek sar değerli telefonlar gösterilmiş

sonrada Xiaomi mi-one sar değeri 0.8 W/Kg olarak paylaşılmış

Twitter ->https://twitter.com/Xiaomi_Italia/status/154513732461002752
    Facebook ->https://www.facebook.com/photo.php?pid=1057898&l=2342fffcd6&id=297456783622258

• bu adamlar bekleyip bekleyip 300binlik adetler halinde piyasaya sürüyorlar, e haliyle o da 4.5dk da satılmış oluyor kendi sitelerinde yayınladıkları üzere
  • bazı sitelerde ürün için renk seçeneklerinde black ve white seçenekleri var bildiğim kadarı ile ürünün ön yüzü siyah arka yüzü beyaz,arka tarafı siyah görmedim bu seçeneklerde renk olarak beyaz'ı seçtiğimizde ürün tamamen beyaz olarak mı gönderilecek yada ürünün tamamen siyah versiyonu da mı var merak ettim..
  • Bayram şekeri olsun bari :)
  • Beyler bende cihazı almak istiyorum. Sahibinden de Ankara'lı bi abiyle görüştüm, 15 güne elimde olur diyor, 1200Tl diyor ama çok abartılı fiyat direk eledim. 1 kuruşta indirim yapmıyor zaten...

1 hafta önce navigasyonlu oto teybi getirttim Hong Kong'dan, 190Tl gümrük parası ödemek zorunda kaldım hemde Tnt kargoya, ki 75$'lık fatura koydular kutuya ama gümrük yemedi malesef. Ödemeyi kredi kartıyla yaptıysanız ekstreyi faxlayın dediler, ekstreyi çöpe attım dedim bu sefer kendileri 300$ diye değer biçtiler ve 190Tl gümrük masrafı aldılar. Teybi 600$'a almıştım tabi Onlar 300$ diyince hiç ses etmedim direk gidip yatırdım ücreti Çok zorlar, iddia ederseniz gümrük paypal ekranını açıp direk sizin ödeme yaptığınız yerleri ve meblağları görebiliyormuş bu daha kötü bir durum haliyle teybi satan ebay satıcısı böyle dedi bana. Demem o ki böyle durumlarda var, sanırım Xray den geçiyor paketler ve öyle anlıyorlar pakedin içeriğini

Ayrıca gümrük masrafını bana direk Tnt kargodan telefonla bildiren arkadaş şöyle bişi dedi; eğer tanıdığınız bir gümrük müşaviri var ise onunla görüşüp bu masrafı kendi aranızda daha uygun fiyata da halledebilirsiniz, yani benim söylediğim bu 190Tl'lik meblayı kabul etmek zorundasınız diye bir durum yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Beyler bende cihazı almak istiyorum. Sahibinden de Ankara'lı bi abiyle görüştüm, 15 güne elimde olur diyor, 1200Tl diyor ama çok abartılı fiyat direk eledim. 1 kuruşta indirim yapmıyor zaten...

1 hafta önce navigasyonlu oto teybi getirttim Hong Kong'dan, 190Tl gümrük parası ödemek zorunda kaldım hemde Tnt kargoya, ki 75$'lık fatura koydular kutuya ama gümrük yemedi malesef. Ödemeyi kredi kartıyla yaptıysanız ekstreyi faxlayın dediler, ekstreyi çöpe attım dedim bu sefer kendileri 300$ diye değer biçtiler ve 190Tl gümrük masrafı aldılar. Teybi 600$'a almıştım tabi Onlar 300$ diyince hiç ses etmedim direk gidip yatırdım ücreti Çok zorlar, iddia ederseniz gümrük paypal ekranını açıp direk sizin ödeme yaptığınız yerleri ve meblağları görebiliyormuş bu daha kötü bir durum haliyle teybi satan ebay satıcısı böyle dedi bana. Demem o ki böyle durumlarda var, sanırım Xray den geçiyor paketler ve öyle anlıyorlar pakedin içeriğini

Ayrıca gümrük masrafını bana direk Tnt kargodan telefonla bildiren arkadaş şöyle bişi dedi; eğer tanıdığınız bir gümrük müşaviri var ise onunla görüşüp bu masrafı kendi aranızda daha uygun fiyata da halledebilirsiniz, yani benim söylediğim bu 190Tl'lik meblayı kabul etmek zorundasınız diye bir durum yok dedi

Öncelikle Bu konuda ve diğer konularda bi takip geçersen TNT , EMS ve DHL den uzak durun diyorlar elektronik cihazlar için bunları daha sık inceliyorlar ve kontrolleri daha sıkı yapıyorlar hani okdr para verince iyi bi kargoyla gönderirler hesabı herhal

Sahibindenki satıcı önce sallamış çünkü telefon daha piyasada yok o nasıl getirtçekmiş Xiaomi de tanıdık falan mı var!?

SanalPazarda 1000TL ye satıyorlar türk alıcılardan almayı düşünüyorsan 1krş değil 200TL indirim ;)

çalıştığın firmalar bu işi daha önce yapmış insanlarsa kanımca düşük fatura kestirebilirsin adamları ara hemen 75$ bi fatura kesip fakslasınlar

telefon alıcağın yerlerde ürün geri dönmesin para iadesi yapmasınlar diye bunu hemen yapacaklarını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran86 -- 24 Ekim 2012; 17:51:42 >
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max

• cümleten hayırlı bayramlar
  • tnt,dhl,v.s. özel kargo firmaları ile ürünü kesinlikle getirtmeyin gümrüğe mahsus takıp ek gelir peşindeler bunlarda gümrük sını v.s. yok 75 euro yok 50 euro kafasına göre ne varsa gümrüğe takıp size telefon açıp ürününüz gümrüğe takıldıdiyerek birsürü masraf çıkartıp insan yurtdışı alışverişinden illallah ettiriyorlar kibrit bile getirtmeyin gümrüğe takarlar parayı kargodan değil buralardan kazanıyorlar uzak durun..

bu kısım beni düşündürüyor yaw
    Nokia 3110 -&gt; Nokia 3310 -&gt; Sony Ericsson T610 -&gt; LG KF700 -&gt; Samsung Monte -&gt; Newman N1 -&gt; Meizu MX 4 -&gt; Galaxy S8 -&gt; Galaxy S9+ -&gt; Galaxy S20 FE -&gt; Galaxy S22 Ultra -&gt; Iphone 13 Pro Max
  • Iphone'dan vazgeçip tekrar android'e dönüş cihazım olacak gibi bu cihaz, ne samsung, ne sony, ne lg hiç birisinde benlik bir cihaz bulamadım, bari en güçlüsü, en farklısı olsun.
  • Arkadaşlar farzedelim bu telefonu aldık, bende çalışmayan 3g özellikli telefon var bunun imeisini buna atabilir miyim ?

Orijinalden alıntı: ciko1984

Arkadaşlar farzedelim bu telefonu aldık, bende çalışmayan 3g özellikli telefon var bunun imeisini buna atabilir miyim ?

oluyormuş her özelliği kullanıyorsun misal benim montede Sony ericsson T610 imei si var ve görüntülü görüşme dahil herşeyi yapıyorum sıkıntısız

ama telefon şirketlerinin denetimine yakalandın mı imei yasaklıyorlarmış

3310 nasıl oluyorda görüntülü görüşme yapıyo falan diye

başka bi imei çakar devam edersin piyasada hurda tel mi yok :D
  • Bu telefon çıkacak da, Türkiye'ye gelecek de, alacağız da... Çok zor çok... Gelmez zaten, servis mervis bir şey yok. Firmanın adını daha önce duymadım. Tamam donanım çok iyi de, yazılım ne seviyede? Malzeme kalitesi? Yazılım desteği nasıl? Ayrıca böyle adını sanını duymadığımız bir şeyi almaktansa bekleyip yeni cihazlardan almak daha mantıklı olur bence. Bu cihazın 300 dolar seviyesinde olması, yeni çıkacak Nexus'un 399$'dan piyasaya giriş yapacağının konuşulması yine bu fiyat civarında yeni ve donanımsal olarak ileri düzey telefonlar çıkabileceğinin göstergesi arkadaşlar. Bekleyip görmek en mantıklısı olacaktır şu an.
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Bu telefon çıkacak da, Türkiye'ye gelecek de, alacağız da... Çok zor çok... Gelmez zaten, servis mervis bir şey yok. Firmanın adını daha önce duymadım. Tamam donanım çok iyi de, yazılım ne seviyede? Malzeme kalitesi? Yazılım desteği nasıl? Ayrıca böyle adını sanını duymadığımız bir şeyi almaktansa bekleyip yeni cihazlardan almak daha mantıklı olur bence. Bu cihazın 300 dolar seviyesinde olması, yeni çıkacak Nexus'un 399$'dan piyasaya giriş yapacağının konuşulması yine bu fiyat civarında yeni ve donanımsal olarak ileri düzey telefonlar çıkabileceğinin göstergesi arkadaşlar. Bekleyip görmek en mantıklısı olacaktır şu an.

miui yi duymadıysan zaten android ile pek içli dışlı olmadığın kesin arkdaşım miui bir android yazılım şirketi cep telefonları custom rom yapıyorlar bu iştende para kazanıyorlar zaten hali hazırda cok sağlam bir yazılım ekibi xiaomi firmasıda üreticisi miui ve xiaomi firması güçlerini bu telefon için birleştirdiler bu telefonun selefi m1 ve m1s ti bu yenisi m2 yazılım konusunda samsungtan bile daha iyi bir firma xiaomi suan m1 lere jelly bean gelmek üzere yazılım desteği ve telefonun kalitesi bence en son düşünülcek şey önemli olan telefonu bulmak ve yurda sokmam 700 lira bu telefon için cok cok iyi bir rakam özellikleri göz önüne alındıgında

• quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Bu telefon çıkacak da, Türkiye'ye gelecek de, alacağız da... Çok zor çok... Gelmez zaten, servis mervis bir şey yok. Firmanın adını daha önce duymadım. Tamam donanım çok iyi de, yazılım ne seviyede? Malzeme kalitesi? Yazılım desteği nasıl? Ayrıca böyle adını sanını duymadığımız bir şeyi almaktansa bekleyip yeni cihazlardan almak daha mantıklı olur bence. Bu cihazın 300 dolar seviyesinde olması, yeni çıkacak Nexus'un 399$'dan piyasaya giriş yapacağının konuşulması yine bu fiyat civarında yeni ve donanımsal olarak ileri düzey telefonlar çıkabileceğinin göstergesi arkadaşlar. Bekleyip görmek en mantıklısı olacaktır şu an.

miui yi duymadıysan zaten android ile pek içli dışlı olmadığın kesin arkdaşım miui bir android yazılım şirketi cep telefonları custom rom yapıyorlar bu iştende para kazanıyorlar zaten hali hazırda cok sağlam bir yazılım ekibi xiaomi firmasıda üreticisi miui ve xiaomi firması güçlerini bu telefon için birleştirdiler bu telefonun selefi m1 ve m1s ti bu yenisi m2 yazılım konusunda samsungtan bile daha iyi bir firma xiaomi suan m1 lere jelly bean gelmek üzere yazılım desteği ve telefonun kalitesi bence en son düşünülcek şey önemli olan telefonu bulmak ve yurda sokmam 700 lira bu telefon için cok cok iyi bir rakam özellikleri göz önüne alındıgında

Evet android ile hiç içli dışlı değilim ilk android telefonumu bir iki aya kadar alacağım ben de Eğer öyleyse yazılım kısmı çok iyiymiş ancak malzeme kalitesi konusunda şüpheler yok değil. Dediğiniz gibi telefonu Türkiye'ye getirme ve dil sıkıntıları var. Eminim belli bir kullanıcı kitlesine ulaşırsa Türkçe dil için çalışmalar yapılır ancak öbür türlü zor sanki. Ama tabii ki ilk engel bu telefonun Türkiye'ye girebilmesi. Bir şekilde Türkiye pazarına girebilirse, çok iyi olur. Çünkü donanım kalitesi ortada.
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional

• quote:

Orijinalden alıntı: baran86

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Beyler bende cihazı almak istiyorum. Sahibinden de Ankara'lı bi abiyle görüştüm, 15 güne elimde olur diyor, 1200Tl diyor ama çok abartılı fiyat direk eledim. 1 kuruşta indirim yapmıyor zaten...

Öncelikle Bu konuda ve diğer konularda bi takip geçersen TNT , EMS ve DHL den uzak durun diyorlar elektronik cihazlar için bunları daha sık inceliyorlar ve kontrolleri daha sıkı yapıyorlar hani okdr para verince iyi bi kargoyla gönderirler hesabı herhal

Sahibindenki satıcı önce sallamış çünkü telefon daha piyasada yok o nasıl getirtçekmiş Xiaomi de tanıdık falan mı var!?

SanalPazarda 1000TL ye satıyorlar türk alıcılardan almayı düşünüyorsan 1krş değil 200TL indirim ;)

çalıştığın firmalar bu işi daha önce yapmış insanlarsa kanımca düşük fatura kestirebilirsin adamları ara hemen 75$ bi fatura kesip fakslasınlar

telefon alıcağın yerlerde ürün geri dönmesin para iadesi yapmasınlar diye bunu hemen yapacaklarını düşünüyorum

Teşekkürler hocam, ilk deneyimim olduğu için hiç haberim yoktu elektronik cihaz getirtirken Tnt, Dhl gibi kargolardan uzak durulması gerekliliği...

Sahibindendeki arkadaşı zaten bende samimi bulmadım açıkçası, fazla bol keseden sallıyor, pek ciddiyede almadım, ilanı görünce heycan yaptım

Sanalpazar'dakileride gördüm, ilanlarda hala bi değişiklik yok 26 ekimle ilgili

Çalıştığım firma değil o satıcıdan sadece 1 oto teybi aldım merakla, yine kardayım 190Tl'lik gümrük masrafına göre ama olayı çözdüm esasında, bana fatura eklicez kutuya dediler, kutuya koydukları fatura dedikleri şey çakmadan düzenlenmiş 75$'lık paypal çıktısı

Bu Xiaomi olayını çözmek lazım, burada bi tanıdık var Çinli, cihazdan bahsettim, markadan haberi var, getirebilirim falan dedi ama arada görüşebiliyoruz, yakaladığım yerde detayları anlatıcam bakalım ne yapabilecek...

Ayrıca meriye dün canlı soru-cevap şeklinde 2 soru yönelttim, 31 ekimde stoklarımızda diyorlar, Türkçe dil konusunda şu anda kesin birşey diyemiyorlar cihaza ekleyip ekleyememe hususunda...

Have Turkish language package? Is in stock?
    Posted by Unknown on 24th Oct 2012

Hi...
    Turkish is the language option?

When in stock?

ANSWER:
    By oct 31st, not sure yet about Turking language, pretty sure it can be done but I cannot confirm as of now, thank you

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.