Şimdi Ara

Süperonline / HIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
18.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar SüperOnlineye ilk geçtiğimde sayfaya dokunmamla açılması bir oluyordu yetkililer çok hızlı olduğunu söylemişti kafama yatmıştı. Fakat defalarca format atmama rağmen, iyide virüs programım var virüs olacağını sanmıyorum, İnternet hızım çok yavaşladı acaba onlardan kaynaklanan bi hile falan mı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyy2015

    Arkadaşlar SüperOnlineye ilk geçtiğimde sayfaya dokunmamla açılması bir oluyordu yetkililer çok hızlı olduğunu söylemişti kafama yatmıştı. Fakat defalarca format atmama rağmen, iyide virüs programım var virüs olacağını sanmıyorum, İnternet hızım çok yavaşladı acaba onlardan kaynaklanan bi hile falan mı ?

    adil kullanım kotası olabilir. bi araştır istersen.
  • Sağol
  • 50 GB veya daha yüksek indirme işlemi yapıldıysa internet hızınız 300kb/s olarak degisecektir. (8mBit hız aralığı (600~1200) aralığıdır)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Eylül 2011 öncesinde aboneler için:

    10 Mbps hız için aylık Hız Alanı 50 GB,
    20 Mbps hız için aylık Hız Alanı 100 GB,
    50 Mbps hız için aylık Hız Alanı 250 GB,
    100 Mbps hız için aylık Hız Alanı 500 GB.

    İşte bunlar birimler mesela eğer sen 20 mbps aldısan 100GB den daha fazla olmaz sorunun bumudur kardesım
  • Verdiğim bilgiler doğrumudur sorununu giderdimi
  • üst konu ne alaka
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eku123

    Verdiğim bilgiler doğrumudur sorununu giderdimi

    Teşekkür ediyorum dostum anladım
  • superonline herşeyde ust seviyede
  • Hocam hazirandan beri açıkça söylüyorum Yalın ADSL kampanyasını kullanıyorum ve memnun değilim şahsen. 50gb adil kullanımlı olmasına rağmen ay başında da ay sonunda da maksimum gördüğüm hız 400kb 500kb bunu bildirdim şikayetvar adlı sayfaya da bildirdim superonline firmasından dönüş yapıldı bizde bir sorun yok dendi. Bu ödenilen 4. fatura olacak ve ben hala beklediğim hızı göremiyorum ha bazen arada kafasına esiyor (flashgetle indiriyorum) 800 900 ü buluyor sonra 400 e geri düşüyor stabil bir hız beklerken ben bu superonlinede hala aynı eziyeti yaşıyorum ttnet ile arada tek fark var telefon farkı (sabit 20 tl) ödenmiyor ve çoğu kişi bunun için geçiyor ve kazığı böyle yerleştiriyorlar adamlara...
  • Beyler Bu İnternet hızını nie tam olarak vermiyorlar herkes alt yapı yüzünden diyor madem alt yapı yok bu hızı karşılayamıcaklar neden satıyorlar milleti dolandırmaya giriyor bu

    ŞUAN TURKCELL SUPERONLİNE KULLANIYORUM FENA DEĞİL 8mgbit sınırsız kullanıyorum downloadda idm le beraber 900dan aşağı indirmiyor kafam rahat [SON ZAMANLARDA TORRENT DIŞINDA] NEYSE

    TTNET TAM BİR BELA BEYLER BAŞIMDAN GEÇENLERİ ANLATIYIM
    İNTERNETİ İLK ALDIĞIM ZAMAN TTNETTE 8 MGBİT DİE ALDIM NETİ. HIZ TESTİ SİTESİNE GİRDİĞİMDE 1MGBİT GÖZÜKÜYORDU
    EN AZ 6-7 AY HIZ PROBLEMİ VE HER GÜN İNTERNET KESİNTİLERİYLE GEÇİYORDU TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEKİ ÇALIŞANLARLA KANKA OLDUM RESMEN ABONEYDİM..
    EN SON AYRILMADAN ÖNCE 4-5 MGBTİ GÖRDÜ. İNTERNET AYRILMAYA KARAR VERDİM TTNET DİLEKÇE FALAN NE GÖRİYİM HIZ TESTİ YAPTIM 8MGBİTe Yükseltmişler NETİ :DDD AMA KARARLIYDIM ZOR OLDU ANCAK 1 AY FALAN UĞRAŞTIRDILAR BIRAKMIYORLARDA KOLAY KOLAY AMA MUTLU SON SONUNDA AYRILDIM :D
    TTNETTEN
    TURKCELL SUPERONLİNE DAHA İYİ BENCE SİZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLEMEM.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm123 -- 1 Ekim 2012; 1:09:02 >




  • bende tahattütsüz bir int. paketi düşünüyorum superonlinedan günde 3 saat girerim download yapmam en fazla dizi sizce ne uygun bana?
  • slm,

    bir arkadas bahsetmiş 1000mb abonesiyim ve cok memnunum diye..Haziran 2012 de bu pakete abone olmak hatasında bulundum.Su anda hızım 15-16 mb civarında.Eylul ayında vermiş oldugum arıza kaydımı hala cozemiyorlar...
  • biz göremiyoruz bu hızlı dedikleri hızı acaba nedendir...
  • Ortak havuzdan kullandırıyorlar interneti.Millet kullanmaya baslayınca hız dusuyor.Max. kullanıcı havuzda olunca sürünüyor internet.
  • Hız AKK yüzünden berbat bendede.Ayrıca ping sürekli dalgalanıyor yani sabit ama bir saat 9 sa diğer saat 20 oluyor kablo ile kullanmama rağmen.Ne superonline eski superonline nede hizmet eski iyi hizmet.
  • Ben tellcom zamaninda uye olmustum ,fakat superonline ile birlesince hem hiz hemde hizmet kalitesi dustu .Bu gidisle fiber ve adsl ellerinde patlar ,turk telekom ile arada fazla bir fark yok .TT artisi teknik destegi var ,superonline bu konuda geride.
  • AKK olan hiçbir internet paketi hızlı değildir......
  • Bu konu neden üst konu olmuş acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NikiDef


    quote:

    Orijinalden alıntı: bossofhell

    quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin yilmazcan

    Selamlar millet,

    Ben superonline'ın 1000 Mbps'şlik paketine geçi ş yaptım ve sanırım hayatımın en doğru kararydı:) Boş vaktim varken birkaç film indreyım dedım, bildiğimiz 1.5 saatlık filmi şap diye indirdim, henuz daha o kadar denemedım ama arastrdgım kadarıyla 20 tane muzık albumu de ındırebılomusum. bı ara onu da denıcem ama maksımum 1-2 sanıyemı alıcak gb duruyo:) her neyse, yeni gecip ağır ağırrrrrrr bişiler ındırdgım gunler gerıde kaldgı ıcın burdan paylaşmak ıstedım. Gayet memnunun superonlidan, hakkını vermiş adamlar.

    4 Mesajın Geçtiği Konular


    Cevap: Süperonline / HIZ
    Cevap: Dsl'de Sabit Hat Taşıma
    Cevap: Süperonline altyapısının nerede olduğunu gösteren uygulama
    Cevap: Turkcell SuperOnline Fiber İnternet


    Reklam Kokan Hareketler Bunlar ?

    aynen

    Haklı olabilirsiniz lakin süperonline gerçekten hızlı parası olanın almasını kesinlikle tavsiye ederim. Herhangi bir sorun oluşursa ciddi, sert, kararlı ve bilgili bir şekilde irtibata geçin sorununuzu hemen çözerler. Yok kem köm edip cahil cahil konuşursanız kimse sizi s. bile takmaz.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.