Şimdi Ara

4 tekerli hafif araba tarzı bisiklet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kafamda bunu yapmak var elimde bir çift amortisörlü bisiklet var bunun parçalarınıda değerlendirim diğer parçaları bit pazarından ve hurdacılardan almayı düşünüyorum tabi öyle paslı parçalar olamayacak Artık gidişatıda burdan SS'li biçinde görürsünüz tabi önce sizlerinde yardımlarıyla tam sistemi oturtup şemasını falan çizip başlamak çok aşırı büyük bişey olmasın istiyorum biden en ucuz maliyetle yapmak istiyorum oturma yeri olarak şu ince koltuklar var yarış arabalarındaki gibi tabi onlar değil işte o tarz aslında ATV motor tarzı bişey olsa daha iyi ama daha zor sanırım o evet arkadaşlar kafama yatarsa bunları düşündüm kesinlikle pedallı sistem olacak, motor falan düşünmüyorum..

• Yokuş aşağı gider artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Yokuş aşağı gider artık.

O yanını hiç düşünmemiştim ama düz yolda sorun yasamam herhalde olmadı 3 tekere düşürürüm projeyi

• Şu piyasada satılan sepetli üç tekerlekli bisikletler düz yolda dahi zor gidiyor. Her ne kadar ağır olsalar da elle yapılanı daha ağır olacaktır. Bisikletin mümkün olduğunca hafif olması lazım. Yolda kullanacaksanız Carraro Prizma veya Slacano City Sport gibi bir şehir bisikleti alın, keyfinize bakın.
  • Yapacağım diye tutturan arkadaş vardı, bir anda mesaj atmayı kesti, diğer sayfalara bakarsanız belki bulabilirsiniz konuyu.
  • Aslında başarılı olup bir çok kişiye örnek olabilirsiniz. İyi düşünce, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Yapacağım diye tutturan arkadaş vardı, bir anda mesaj atmayı kesti, diğer sayfalara bakarsanız belki bulabilirsiniz konuyu.

Şu iyi bir şeyler yapmaya çalışanları engellemeyin diye atar yapan ağabey. Biz kendi iyiliğini düşünerek vazgeçirmeye çalışıyorduk ama inat birisiydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uzun yolda kullanılacak araba
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VARMI BI ICRAAT MUDUR?
  • Sanırım go-kartın pedallısını yapacaksınız bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

VARMI BI ICRAAT MUDUR?

Malesef depodan bisikleti çıkardım üstünde düşündümde doğru hafif yokuşu bile çıkamaz motor şart oda beni aşar..

• İnternette bi video izlemiştim adam 2 tane bisikletten porsche yapıodu,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.