'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35511 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
İstanbulun merkezi Beyoğlunda yok. Kağıthanede yok. Şişli'de yok.
istanbulda da var denmez zaten :) 5 tane ya var ya yok bizim laz bakkalın daha çok şubesi var istanbulda kipadan :D
genelde kipa pazara istanbulda giremiyor çünkü migros hakim hocam. sonra bim felan oyüzden kipa genelde ege akdenizde zamanında yer kapmış ama oralarada migros giriyor hem migrosta sanalmarket olayıda oldugundan kipalar migros geldikçe yedikleri pasta dilimi 3 ike 1e düşüyor
kipa yeni açıldı cuma günü Kütahyamız'da.... kipa genelde ağırlıklı olarak ege bölgesindeki illerde mağaza açıyor. aydın, izmir, denizli, kütahya vs... istanbul'da doğru düzgün mağazası yok. aslında istanbul 15-20 milyonluk bir şehir, neden açmazlar bilemiyorum..
istanbulda da var denmez zaten :) 5 tane ya var ya yok bizim laz bakkalın daha çok şubesi var istanbulda kipadan :D
genelde kipa pazara istanbulda giremiyor çünkü migros hakim hocam. sonra bim felan oyüzden kipa genelde ege akdenizde zamanında yer kapmış ama oralarada migros giriyor hem migrosta sanalmarket olayıda oldugundan kipalar migros geldikçe yedikleri pasta dilimi 3 ike 1e düşüyor
İzmirde migros ve kipa büyük bir rakabet içinde ama bana sorarsan tercihimi kipadan yana kullanıyorum migros baya bindiriyor.
Adana'ya en yakın Kipa Tarsus'ta. Yalnız yeni yapılacak olan Forum Adana AVM'de Kipa olacakmış diyorlar. Umarım doğrudur. Çünkü şu an Adana'nın tek hipermarket eksiği Kipa.
"Erkeklik ve dişilik cinsiyettir. Adamlık ve kadınlık ise meziyettir. Bu yüzden her erkeğe ADAM denilmediği gibi, her dişiye de KADIN denilmez. Adamlık, dişiliğin zıttı olarak erkekliğin yerine konulamıyorsa, kadınlık da erkekliğin zıttı olarak dişiliğin yerine konulamaz. Öte yandan, erkeklik hormonuna `adamlık hormonu´ denilmezken, dişilik hormonuna `kadınlık hormonu´ denilmesi kadınlığa yapılmış en büyük hakarettir."-nForcer
Sırf balığa giderseniz tamam da... KİPA'nın diğer fiyatları kazık! Real gibi.
Ava giderken avlanmayın aman...
nasıl kazım 5 liraya levrek aldık 5 liradan 5 gömlek aldım 6,99 a 750 lik nutella aldık geçen 3 litre tariş zeytinyağına 16,99 verdik , 2 tane cart dor kesme dondurma aldık ikincisi % 50 hangisini saymalıyız bilemedim şu an aklıma gelenler bunlar . ha birde enteresan olan club kartıyla 100 lira alışveriş yap 1 kilo çay 4 tane litrelik pepsi gibi % 10 a denk gelen indirimleride var .
kısaca koca mağaza pahalısını alma ucuzunu ara bul bence hiç zor değil
Balçova kipanın yanında oturuyorum burda yakaladığım indirimleri hiç bir yerde yakalayamıyorum
aynen katılıyorum . mağazaya has indirimler bir yana genel olarak ta yapılan indirimlerde çok iyiler hele son zamanda günü birlik yapılan indirimlerden haberdar olunca tadından yenmiyor.
Sırf balığa giderseniz tamam da... KİPA'nın diğer fiyatları kazık! Real gibi.
nasıl kazım 5 liraya levrek aldık 5 liradan 5 gömlek aldım 6,99 a 750 lik nutella aldık geçen 3 litre tariş zeytinyağına 16,99 verdik , 2 tane cart dor kesme dondurma aldık ikincisi % 50 hangisini saymalıyız bilemedim şu an aklıma gelenler bunlar . ha birde enteresan olan club kartıyla 100 lira alışveriş yap 1 kilo çay 4 tane litrelik pepsi gibi % 10 a denk gelen indirimleride var .
başarılar
Nasıl mı? Aynen şöyle Hayri: Levreği gömleği kaça alırsan al! Ben de en yakın Kipa'ya gider ve Ankara'daki diğer marketlere göre fiyatı kazık olan 1000 tane ürün yazarım. Ama senin yazacakların en fazla 10-15 ile sınırlı kalır. Bak zaten o yüzden o alıntı yaptığım mesaja ne demişim? "Diğer fiyatlar kazık"
Ekici peynirinden tut bulaşık makinesi deterjanlarına kadar fiyatlar bizim semtteki marketlere göre çok uçuktu. Bir sürü ürün inceledim ve fiyatları abartılıydı. Sadece bir kaç dikkat çeken ürün indirime giriyor veya en fazla 10 ürün indirimde oluyor , gerisi aynı. İndirimde olanlar alınır, geri kalanların çoğu alınmaz. Bak bu kadar açıkladım. Daha fazla açıklamama gerek yok sanırım kardeşim.
başarılar
Nasıl mı? Aynen şöyle Hayri: Levreği gömleği kaça alırsan al! Ben de en yakın Kipa'ya gider ve Ankara'daki diğer marketlere göre fiyatı kazık olan 1000 tane ürün yazarım. Ama senin yazacakların en fazla 10-15 ile sınırlı kalır. Bak zaten o yüzden o alıntı yaptığım mesaja ne demişim? "Diğer fiyatlar kazık"
Ekici peynirinden tut bulaşık makinesi deterjanlarına kadar fiyatlar bizim semtteki marketlere göre çok uçuktu. Bir sürü ürün inceledim ve fiyatları abartılıydı. Sadece bir kaç dikkat çeken ürün indirime giriyor veya en fazla 10 ürün indirimde oluyor , gerisi aynı. İndirimde olanlar alınır, geri kalanların çoğu alınmaz. Bak bu kadar açıkladım. Daha fazla açıklamama gerek yok sanırım kardeşim.
:)) sana sonuna kadar katılıyorum . Çok çok haklısın
Bende sadece indirimdeki ürünleri alıyorum :D aynı konuşuyoruz . (((yukarıdaki kazım yazısı kazı k olması gekirken kazı m olmuş :D klavye azizliği bakalım senin hayri ne olmalıydı )
Bosuna stres yapmayın. Kütahya'da kipa dan başka bisey yok. Sadece gecen sene Hilton otelini actılar.
Ahahah güldürdün. 4 adet migros var, Kütahya Outlet park var(30 mağaza), Sera AVM yeni açıldı içinde 80 tane mağaza var bunlardan biride kipa, 3 adet sinema var vs vs. 260.000 nüfuslu bir şehir için bu kadar mağaza, alışveriş merkezi, eğlence merkezi yeterli.. Kütahya hakkında hiçbişey bilmediğin belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 13 Ağustos 2012; 15:35:30 >
Balıkesirin ilçelerinde bile kipa var edremit, ayvalık, burhaniye, bandırma sanırım ege bölgesine ağırlık veriyorlar.
Bunların hangisi ege bölgesi??????
Edremit, Ayvalık, Burhaniye Ege bölgesindedir
Bu saydığın ilçelerin hepsi Balıkesire bağlı ilçeler, Balıkesir vilayet Balıkesir marmara bölgesine bağlı, neticede nüfus ve seçim gibi işlemlerde marmara bölgesi içinde sayılıyor ama corafi konum olarak sorarsan iklim şartları ve bitki örtüsü ege bölgesine daha yakındır.
Bosuna stres yapmayın. Kütahya'da kipa dan başka bisey yok. Sadece gecen sene Hilton otelini actılar.
Ahahah güldürdün. 4 adet migros var, Kütahya Outlet park var(30 mağaza), Sera AVM yeni açıldı içinde 80 tane mağaza var bunlardan biride kipa, 3 adet sinema var vs vs. 260.000 nüfuslu bir şehir için bu kadar mağaza, alışveriş merkezi, eğlence merkezi yeterli.. Kütahya hakkında hiçbişey bilmediğin belli.
Seninde Kütahya'dan başka bir sehre gitmediğin belli :). Bu yazdiklarn başka şehirlerde senelerdir var. Hem de fazlasıyla.
Seninde Kütahya'dan başka bir sehre gitmediğin belli :). Bu yazdiklarn başka şehirlerde senelerdir var. Hem de fazlasıyla.
Kardeşim ergensin sanırım. Ben başka şehirlerde yok demedim. Sen ''kütahyada hiltondan başka bişey yok'' gibi sığ bi düşünceyi savunmuşsun bende karşılık verdim. Kütahyada baya ortam varmış gördüğün gibi.
Ayrıca yurtdışı da dahil onlarca şehir görmüş biriyim..
Balıkesirin ilçelerinde bile kipa var edremit, ayvalık, burhaniye, bandırma sanırım ege bölgesine ağırlık veriyorlar.
Edremit, Ayvalık, Burhaniye Ege bölgesindedir
Bu saydığın ilçelerin hepsi Balıkesire bağlı ilçeler, Balıkesir vilayet Balıkesir marmara bölgesine bağlı, neticede nüfus ve seçim gibi işlemlerde marmara bölgesi içinde sayılıyor ama corafi konum olarak sorarsan iklim şartları ve bitki örtüsü ege bölgesine daha yakındır.
Dağılın Balıkesirliyim
Kipa hemen hemen körfezdeki bütün ilçelerimizde var ( Körfez - Ege kıyıları ). En büyüğü Edremitte, hiper Market. Balıkesir il merkezi olarak Marmara'da olsa da ilçelerimizden bazıları EGE'de.
Galaxy S IV / iPhone 4S 16GB iOS 6.1.2 JB | Aeria7 TANK Eclipse Pentax K-5 / Pentax K10D | Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II / SMC Pentax-FA 1:4-5.6 35-80 mm Macro | TEAM 16 GB Class 10 | Lowepro Adventura 16 MONSTER® Q63MS-17628 CPU: Intel® Core™ i7-3630QM , GPU: nVIDIA GTX 680M 4 GB GDDR5 256 bit , RAM: 16GB (2x8) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT , HDD: 750 GB Seagate SATA 3GB/s 7200 rpm 16MB cache , Display: 17.3''" Full HD Mat LED Ekran
kipanın fiyatları genelde pahalı bence..arada bi hafta sonu kampanya yaparsa uyguna geliyor işte...a101,şok ve bimi her zaman daha ucuz bulmuşumdur kipadan...
doğu anadolu bölgesinde bu saydıkları
stand up düşündün mü hiç?
abi yorumlar süper yav, biri bölgelere takmış kafayı çoğunluk ise Kütahyaya niye Kipa açılmış ona takmış..balık bahane muhabbet şahane
bende olaya Kütahyayı daha Tavşanlıya bağlamadılarmı diye giriyim ..arkadaşlar Kütahya halkı ekonomik açıdan oldukça zengindir dahası Tavşanlı ilçesi başı çeker bu zenginlikte..
bugün kipada deniz balıklarında yüzde 75 indirim... not:urunu aldıktan sonra musterı hızmetlerınde ındırım yapıyorlar
Gözden kaçırmayalım.
Ürünü alıyoruz atıyorum 100TL kasada ödedik..
75 TL mizi almak için Müşteri hizmetlerine mi gidiyoruz ?
Eğer böyle ise çok saçma bir uygulama, bilemeyenler geçti gitti.
evet malesef bır uyarı ındırım yazısı goremedım ben pazar ordayken sadece 2 anons duydum yanı bı nevı duyan duydu aldıktan sonra odemeyı musterı hızmetlerıne yapmak gerekıyordu :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 13 Ağustos 2012; 18:48:35 >
doğu anadolu bölgesinde bu saydıkları
stand up düşündün mü hiç?
abi yorumlar süper yav, biri bölgelere takmış kafayı çoğunluk ise Kütahyaya niye Kipa açılmış ona takmış..balık bahane muhabbet şahane
bende olaya Kütahyayı daha Tavşanlıya bağlamadılarmı diye giriyim ..arkadaşlar Kütahya halkı ekonomik açıdan oldukça zengindir dahası Tavşanlı ilçesi başı çeker bu zenginlikte..
Kütahya Seramik , Güral Seramik gibi firmaları vardır. Leblebisi meşhurdur. Halkı çok cana yakın ve sevimlidir.
Galaxy S IV / iPhone 4S 16GB iOS 6.1.2 JB | Aeria7 TANK Eclipse Pentax K-5 / Pentax K10D | Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II / SMC Pentax-FA 1:4-5.6 35-80 mm Macro | TEAM 16 GB Class 10 | Lowepro Adventura 16 MONSTER® Q63MS-17628 CPU: Intel® Core™ i7-3630QM , GPU: nVIDIA GTX 680M 4 GB GDDR5 256 bit , RAM: 16GB (2x8) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT , HDD: 750 GB Seagate SATA 3GB/s 7200 rpm 16MB cache , Display: 17.3''" Full HD Mat LED Ekran
Kutahya ıyı yonetıcılerle ılk on sehıre gırebılcek potansıyeldedır dogası tarıhı sıcak suları tum sehırlere 1-4 saat mesafe uzaklıgı buna yol acıcak zamanında 100.000 kısılık sehırlerı olan ( aizonai antık kentı ) bır kent ıcın bu kacınılmazdır adamlar buraya bosuna yatırım yapmıyorlar emın olun sızden cok arastırarak geldıler Bursanın bıle 10 yıl oncekı hallerını gorduk ılk Carrefour acıldıgında burası kapanır dendıgını hatırlıyorum
millet şurda yok burda yok diyor da, daha istanbul'un merkezinde yok. b.çekmece,silivri,tulza,pendik gibi uç noktalarda var hep. adamlar şöyle şişli, m.köy gibi merkezi bir yere şube açsalar, 9-10 şubenin cirosunu tek şubede yaparlar.
millet şurda yok burda yok diyor da, daha istanbul'un merkezinde yok. b.çekmece,silivri,tulza,pendik gibi uç noktalarda var hep. adamlar şöyle şişli, m.köy gibi merkezi bir yere şube açsalar, 9-10 şubenin cirosunu tek şubede yaparlar.
İstanbul'un merkezi neresi beyler hep bu sorunun cevabını merak ettim