Şimdi Ara

LG S1 sonunda aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci : Intel Core Duo Processor 2.0 GHz (T2500), 667MHz FSB, EXPRESS DUAL
    Ekran : 15.4"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ
    RAM : 1G 667MHz Dual DDR2
    HDD : 100 GB Sata
    Ekran Kartı : 256 MB ATI Radeon X1600 Hyper Memory with up to 512 MB

Genişleme Yuvaları : Parmakizi Tanıma Teknolojisi (maximum güvenlik)
    Bluetooth, 1 x IEEE1394, 3x USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim, Gigabit LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, S/PDIF.
    Optik Sürücü : Super Multi DVD± RW, DVD-RAM Optik Sürücü
    Audio : SRS TruSurround XT, SRS WOW XT, 5.1CH Dolby Digital, XTS Pro, 24bit High Definition, Dahili-MIC.
    Uzaktan Kumanda

Ebatlar : 358.8 x 264.4 x 31.7 mm ---- PİYANO SİYAHI ÖZEL TASARIM -----
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell 4 saat
    Ağırlık : 2.82 Kg.

http://img225.imageshack.us/img225/9209/270320060986rd.jpg

http://img50.imageshack.us/img50/2325/270320061068cl.jpg

Performans ı mükemmel,fan hiç duyulmuyor. X1600 fanı havayı direk dısardan alıyo ufak bi kafesle kapatılmıs..
    Pili 2 saat 20 dk max güç de gitti ekonomik modda 4 saati buluyor.

3Dmark pcmark vs sonra yapıp koyarım.

• Hayırlı olsun güle güle kullan
  • link falan varsa versene, biz de inceleyelim şu aleti
  • bir de fiyat olarak ne kadar acaba?
  • maaşallahdaha iyisini gören varsa...
    Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun arkdaşım , 3d mark 05 , pc mark fln yaparsın seviniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg 4 Bootloop Oldu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thermaltake sanırm bu bilgisayar en iyi tasarım ödülünü almış dolayısıyla bu dizüstünün daha afilli resimlerini topice eklermisin?

özelliklerini tartışmaya gerek yok zaten

türkiyede cok pahalı oldugu için yurt dısından getirtmenin yollarına bakıyorum almanyada 1700-1800 euro arasında değişen fiyatlarla satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daleque -- 10 Nisan 2006; 1:36:08 >
  • Peki klavyenin beyaz olması dezavantaj değil mi? 4-5 ay sonra çok pis görüneceğinden eminim.
  • hayırlı olsun maddi durumum elverse bende alırdım
    çok hoş ve çok çok iyi bir bilgisayar bence
  • bende bu ürün hakkında bilgi istiyordum onun için topic açmıştım ama gördüm ki konuşulmaya başlanmış bile

öncelikle hayırlı olsun inşallah sorunsuzca kullanırsın

sonra gelelim sorularıma

1- Ayrıntılara takık biri olarak fanı havayı alttan mı alıyor? çünkü o zaman diz üstünde kullanırken sorun oluyor. bazı modellerin ben hala nerden aldığını çözemedim ama alttan almıyorlar

2- bu işlemci ne kadar kuvvetli gerçektende verilen parayı hak ediyor mu?

3- fanı duyulmuyor demişsin peki ısınma oluyor mu?

4- kasasının beyaz olması gerçektende çok güzel gözüküyor ama acaba zamanla sorun olur mu?

5- malzemesi nasıl geldi sana? kaliteli olduğunu belli ediyor mu yoksa kalitesiz mi duruyor (tuşlar, ekran, hoparlör, boyası, touchpadi her bakımdan yani)

6- (sadece meraktan) bir zamanlar chip dergisinde bir yazı okumuştum o yazıda atinin bir programla video dönüştürme işlemlerini ekran kartının işlemcisine yaptırarak 5 kat daha hızlı video dönüştürme yaptığından bahsediyordu ve bu özellik sadece x1000 serisi ekran kartlarında vardı. acaba bu dizüstü bilgisayarların ekran kartı içinde geçerli midir? Nede olsa bunda da X1600 var

7- Ses çıkışı yeterince yüksek mi? ses kalitesi nasıl?

8- Gördüğüm kadarıyla pek de ağır değil ama birde sana sormak lazım yeterince ince ve taşınabilir mi?

9- Parmak izi okuyucusu nasıl çalışıyor? bilgisayarı açarken mi işe yarıyor yoksa özel yazılımı falan var da klasörleri de parmaz izi ile açılacak şekilde kilitleyebiliyor muyuz? kısacası parmak izi okuyucusunu nerelerde kullanabiliyoruz?

10- Yanındaki kumanda ne işe yarıyor?

11- Son olarak da bol bol resim istiyorum (mümkünse)

şimdiden teşekkürler

• bu ürün hakkında biraz araştırma yapıyorum. içerik veya bilgi buldukça ekleyeceğim
  • birde acaba lg nin servisi ne kadar yaygındır? bilgisayar alanında iyi bir marka olsa da dizüstü piyasasında isim yapmış bir marka değil.

Neyse işte özelliklerini ve 3D mark 05 skorunu göstere bir resim (kendi sitesinden aldım)

LG S1 sonunda aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savinelli -- 10 Nisan 2006; 14:48:51 >
  • Arkadaşlar Acer notebook`a sahibim benim cihazımdada işlemci fanı havayı alttan alıyor sizce çok ters bir durum değilmi ? Yani ismi üzerinde dizüstü bilgisayarı bu ama bu şekilde dizinin üstüne koyduğunda fan yeri kapanıyor ve sorun olabiliyor (teorik olarak) ne kadar saçma ?? bir mühendislik - tasarım hatası sanki ne dersiniz şimdi o cihazı tasarlayacak kadar kafa var ama onu düşünemeyecek kadar akıl yok diyemiyeceğim ama neyin nesidir bu olay anlamıyorum berbat bir durum

Allaha emanet ..
  •  LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım

daha fazla resim ekliycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savinelli -- 10 Nisan 2006; 15:13:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Arkadaşlar Acer notebook`a sahibim benim cihazımdada işlemci fanı havayı alttan alıyor sizce çok ters bir durum değilmi ? Yani ismi üzerinde dizüstü bilgisayarı bu ama bu şekilde dizinin üstüne koyduğunda fan yeri kapanıyor ve sorun olabiliyor (teorik olarak) ne kadar saçma ?? bir mühendislik - tasarım hatası sanki ne dersiniz şimdi o cihazı tasarlayacak kadar kafa var ama onu düşünemeyecek kadar akıl yok diyemiyeceğim ama neyin nesidir bu olay anlamıyorum berbat bir durum

Allaha emanet ..

sana tamamen katılıyorum bende onun için sordum ya havayı nereden alıyor diye. çünkü benim şu anda kullandığım laptopumda aynı ve çok sinir oluyorum. ama asus a6 var arkadaşımda daha havayı nereden aldığını çözemedim ama sanırım klavyenin altından alıyor yani üstten çünkü sadece hava çıkışı var girişi yok ayrıca fanı sürekli çalışıyor fakat çok ama çok düşük bir devirde, böylece hem sesini hiç duyamıyorsun fanın hemde laptop ısınmıyor. sadece gerekirse yüksek devirde çalışarak soğutuyor. buda çok hoşuma gitmişti.

• Arkadaşlar, Notebook'ların %90'ı havayı alttan alır, yan veya arka taraftan üfler Hatta %95'i diyebiliriz. Ayrıca Bu Notebooklar dizüstünde kullanmak için tasarlanmıyor, boşuna "Laptop" terimini kaldırıp "Notebook" demediler.

Diğer arkadaşın sorusuna gelince, Işlemci çok iyi, aynı işlemciye sahip Acer kullanıyorum ve memnunum. Ama halen gereksiz yere pahalı olduğunu söyleyebilirim. Tabi bu yorumum sadece T2500 için geçerli. Yakında T2600 yaygınlaşınca T2500 de ucuzlar.

Şu an sadece LG, Acer ve Sony'nin T2500 işlemcili Notebookları iyi duruyor. Ama yakında alternatifler çoğalır ve fiyatlar düşmeye başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Arkadaşlar, Notebook'ların %90'ı havayı alttan alır, yan veya arka taraftan üfler Hatta %95'i diyebiliriz. Ayrıca Bu Notebooklar dizüstünde kullanmak için tasarlanmıyor, boşuna "Laptop" terimini kaldırıp "Notebook" demediler.

Şimdi hoca ??

Laptop ne demek oluyor notebook ne demek oluyor ?

Düzenleme : Yazım hatası ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 10 Nisan 2006; 15:41:55 >
  • Laptop=Dizüstü demek oluyor kardeş. Birçok insan Notebook'ları diz üzerinde kullanıyordu, fakat bunun sağlığa birçok olumsuz etkileri tespit edildi. Bunların arasındaki en büyük sorun kısırlık. Amerika'da tazminat davaları artınca Notebook üreticileri öncelikle kullanım kılavuzlarına diz üzerinde kullanılmamasını yazdı, daha sonra Laptop kavramını kullanmama kararı aldı. Çünkü Laptop kelimesini çevirdiğinde Dizüstü anlamına geliyor ve insanları bu aletleri diz üzerinde kullanmaya teşvik ediyor.
  • Anlaşılmıştır hocam teşekkürler .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.