Şimdi Ara

Asus ROG Xonar Phoebus ses karti sonunda aldim ve incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar, bu ilk incelemem aslinda ilk degilde! buraya yazdigim ilk olacak ondan dolayi yanlisliklardan dolayi özür dilerim. Buradaki görüsler tamamen benim kisisel görüslerimdir.Ben bu karti Bursa'dan aldim bana 500 tl geldi.

    Konuyla ilgili basit bir video hazirladim. video için tiklayin

    Öncelikle ses sistemim;

    Pioneer vsx-919AH ev sinema anfisi
    Jamo s506 htsc3 hop takimi ve jamo e200sub
    Jamo i300 multimedia hoparlörlerimi kullandim.

    Sürücü olarak 7.0.1.20 BETA numarali sürücüsünü kullandim. Diger sürümde çesitli problemler yasadim. Bu sürücü gayet iyi. Isletim sistemim ise; Windows 7 x64 dür.

    Kullandigim media oynaticilar ve oyunlar ise;
    Total media theatre 5 ;
    PowerDVD 12;
    Foobar2000 ve WASAPI+DTS plungi;
    VLC player;
    Jetaudio mediaplayer,
    Tom Raider Underworld; ( Bu oyunu seçmemdeki sebeb hastasi olmam ve otantik ortamlardaki mekanlarin sesleri için.)
    Crysis 2 ;
    Battlefield Bad Company 2 ;
    Battlefield 3 ( en kisa sürede bunuda eklemeye çalisacagimda, bununla ilgili problemler yasadim.)

    Genel bilgileri ve resimleri resmi sitesinden bulabilirsiniz. Yer kaplamamasi için ben koymuyorum. RESMI SITESI buradan ulasilabilir.

    Kasada ve kumanda kolunun resimleri; CD ve çakmagi kartin ve kumandanin büyüklügü hakkinda bilgi versin diye koydum. Umarim faydasi olur.

    Kartin üzerinde ne yazikki; kasa için ön panel çikisi malesef yok. Kumanda benim isimi görmez diyenler için kötü bir haber aslinda. HDMI çikisli ekran kartina ses baglanti yapmak için s/pdif çikisi var. Birde AUX girisi var, ses kati ve cdrom direk baglanti yapmak için. Tabiki bu kartta ayrica voltaj gereksinime duyuyor ve 6pinli soket var. Ekran kartlarindaki gibi.

    Asil konu olan sese bakalim simdi. Bu kartin yapilis amaci adinda belli oldugu için oyunlar. Bunu en sona sakladim açikcasi. Kartin arayüzünde Türkçede dahil gelmekte. Diger kartlarinda oldugu gibi google çeviri kullanmamis, bu sefer.

    Müzik testleri;

    Ben bir çok insanin tersine ilk önce düsük kaliteli müzikleri test ederim. Elimde çekim kalitesi düsük mp3lerle var onlarla basladim. Beni en çok sasirtan özelligi HDAV 1.3 delüxe kullanmis biri olarak onun altinda bir performans vermesi oldu.

    Elimdeki Zeki Müren-aksam olur parçasindaki bazi hatalari es geçti. Hüdai Aksunun albümlerindeki arkadan gelen kanun ve dabruka sesleri zayifti. En büyük eksiklik enstrümanlari tek tek degilde harmanlayip bütün gibi vermesinden dolayi benden eksi not aldi.
    Tekno, pop ve Rap tarzi müzikler dinleyenler için durum gayet iyi. Tekno dinleyenler Flexi BASS 2 özelligi ile gerçekten sublari ufak gelecektir. Çok derinden güzel baslari mevcut.
    Klasik müzik dinletilerim orta üzeri idi. Fakat, önceden dedigim gibi sarkilarda bir derinlik eksikligi hissettim.

    Toparlarsam müzik konusunda, bu fiyat araligindaki bir karttan daha iyilerini beklerdim. D2x/d2 ve HDAV 1.3 göre 1 derece daha düsük kalitesi var.

    Film Testlerim

    Film olarak pek fazla test etmedim. Bu konuda hakkini verecegine emindim. Zatende öyle oldu. Buz devri 3 orjinal bluray filmini izledim. Efekleri gayet hos verdi. Detaylari pek kaçirdigini söyleyemem. Derinligi güzeldi. Transformers serilerindeki son çatisma sahlerinde özellikle daha saglam bir hoparlör takimim olsa dedigim oldu. Bu konuda pek fazla söylenecek söz yok aslinda, geçerli not aldi benden.

    Gelelim asil konumuz olan oyunlara

    Ilk önce Tom Raider serisinin son oyunu Underworld ile test ettim. Bu oyunu iyi bildigimden ve çok sevdigim için bu seriyi, ilk önce bu oyunla test ettim. Ilk bölümdeki su altinda hiç böyle bir ortamda oyunu oynamamistim. Suyun altindaki basinci bile kulalarimda histsetim desem yeri olacak. Oradaki dev ahtabotun hirlamasi odada gibi hissettirdi, bana. Meksika bölümünde ise o yagmurun ve aslanlarin sesi gerçekti sanki. Etraftaki bitkilerle olan etkilesimlerde ise gayet iyiydi. Heleki bölüm sonundaki açilan yolun açilis sesleri ve çikan alev sesleri gayet yerinde idi.

    Bir diger oyun olarak crysis2 tercih ettim. Bina içlerinde ve dislarinda veya dar yerlerindeki ses islemesi gayet tatminkardi. Ortamin hissini tam veriyordu. Silah sesleri olmasina yakindi. Susturucu takili haldaki diplamasi olmasi gerektigi gibiydi desek yerinde olur. Konumsal sesi üzerinde çok reklam yapan Asus bunuda basarmis. Gelen seslerin yönünü iyi hissettiriyor.

    EA games bad compny2 oyunu için DD ile beraber çalismisti. Dolby firmasinin laboratuvarlarinda hazirlanan oyun için diyecek bir konu yok. Yaninizdan geçen mermilerin ugultusu, patlama sesleri, silah sesleri ve ortam nüansi gayet iyi. Kendinizi saglam bir hop. takimi veya kulaklik ile savasin kahramani hissetmemeniz için bir neden birakmiyor.

    Bu kadar karti övdükten sonra birazda yerden yere vuralim. Kartin yaninda gelen DOLBY home yazilimi bana göre fiyasko 2 kanal setler için belki kullanisli olabilir. Fakat, çok kanalli sistemlerde sesin yönlerini sasirttiriyor insana. Kaçkere arkadan gelen sesin sahibini önden geldigini gördüm. DOLBY yazilimini devreye soktugunuz zaman direk sanal sorround devreye giriyor. Bunun bence düzeltilmesi gerekiyor. Gerçi üzerinde ayarlari varda beni tatmin etmedi açikcasi. Müzik dinletilerinde çalan udun tellerinin ses rengini çok degistiriyor. Oyuncular bu özelligi pek sevmeyecegi kesine benziyor açikcasi.

    Bir konu dahili eq yok bunu göremedim ben. Tabiki eksiklerinden biride DTS teknolojileri yok. Heleki, DTSconnect özelligi bu kartina koymamis. Olmasi gereken bir özellik benim için. DTS:NEOpc , DTS:İnteraktif vb. teknolojilere yer verilmemesi sebebi bence DOLBY Lab. ile çalışılmış olmasıdır, tahmin ediyorum.

    En önemli bir sorunlardan biri ise Xear3D EX teknolojisi. Aslına bakarsanız bu teknolojinin Creative kartlarındaki Alchemy özelliği ile aynı işi yapıyor. EAX efeklerini win7/vista altında openal çevirmek. Bu özelliği aktif edince oyunlara giremedim yada kaç kere oyunların 15-20 dk. içinde çöktüğünü şahit oldum. Bununla ilgilihttp://rog.asus.com/ sitesinden biraz yardım aldım. Aynı konu Dolby yazılımı içinde geçerli. Şuan için punskbaster ve Battlefield 3 sorunları çözülmüş gibi görünsede, bu durum geçiciye benziyor.

    Kumanda ile ise üzerindeki ses açma kapatma düğmesi sadece kulaklık ve microfon sesleri açıp kapatıyır. Bunu ana ses içinde yapması gerekirdi, bence.

    Kartın kulaklık ve mikrofon performansı için bir yorum yapamıyorum. Test yapabilecek kadar sağlam kulaklığım yok. Mikrofon içinse bununla ilgili en kısa sürede bir inceleme yapacağım. Gerçekten gürültü engelleme işini layıkı ile yapabiliyor mu?

    Karta not vermek gerekirse,

    MÜZIK - 7
    FILM - 9
    OYUN - 9
    SES KALITESI - 9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 8 Ağustos 2012; 1:29:07 >







  • İlk yorum benden gelsin, güzel bir inceleme olmuş öncelikle eline sağlık. sonrasında tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan, xonar phobesu yazısı karanlıkta cafcaflı duruyor :D performans ile ilgili karta ait müzik tutkunlarının eksi puanlarını bolca internet incelemelerinde görmek mümkün, ama bana biraz bu algıda seçiçiliğin bizi kandırması olabilir gibi geliyor; hani kart oyun kartı diye piyasa da ya, vücudumuz da bize oyun oynuyor olabilir :)

    bence müzik için kartı devre dışı bırakmak için çok erken, ben xonar d2 mi ilk aldığımda 2009 da kartın yazılımını kurcalaya kurcalaya tam performans almasını sağlamıştım, tıpkı kulaklıklardaki burm-in denen şeyin psikolojisi gibi, kulaklarımızın bu kartla da uyum süresini düşünüp ben bir süre daha takip edilmeli ve denenmeli diyorum.

    Eklemeden edemiyeceğim bir konu da kartın sürücü sıkıntısı var şuan incelemeden anladığım kadarıyla.

    Öteki taraftan açıkçası kartın iddialı olduğu alan oyun...şimdi burada 2 kuram çıkıyor karşımıza sektörde gözlediğimiz 1. si oyun serileri nedense diğer serilere göre makyajla süslenip geçiştirilen seriler oluyorlar sanki genelde, 2. si yine Asus'un ses kartlarında gözlemlediğim bir şey Asus o konuda iddialı ise diğer kartlara pek söz düşmez. Kısacası bu kartın oyun performansının çok çok çok iyi olacağından eminim. Yani oyun konusunda ben bu kartın piyasada ki en iyi kart olacağına 100% eminim,

    Asus'un oyun konusunda en iyi sesi vereceğini bana geçen senelerde söyleseler inanmazdım, sebebi, sektörde rakipsiz ve öncü olan creative'i, yine o sektörde 2-3 senelik mazisi olan bir marka nasıl geçebilir di ki. Asus geçtiğimiz senelerde bill gates'in yürürlüğe soktuğu creative'i bitirme planını iyi analiz etmiş olmalı ki, hamlelerini buna göre yaparak, sürücü konusunda her zaman kullanıcısını madur etmeyi huy edinmiş creative'in önüne geçebilmeyi başardı. kanlı canlı beraber yaşadığımız bu süreçte, Asus tarafında kalanlar her zaman karlı çıktılar,

    Filmler içinse açıkçası filmler ile oyunlar benzer teknolojiler kullandıkları için bu alanda da paralel bir performans izleyeceğini tahmin etmiştim.


    son söz olarak, görünen o ki, Oyun - Film öncelikli tercihlerine sahip olanlar kartı kaçırmasın, Müziksiz yapamam diyenler ise bir süre daha beklemede kalsınlar bence. Bu kartın çok kaliteli bir kart olduğundan en ufak bir şüphem yok, ama alacak arkadaşların belkide burn-in psikolojisine kendilerini hazır etmeleri gerekiyor :D ve


    eline sağlık Umurbey,

    kartın eqo ayarı var,http://rog.asus.com/rog_language/global/products/audio/rog_xonar_phoebus/enhanceSound.jpg

    keşfetmek zaman alacak anlaşılan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Ağustos 2012; 12:07:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    İlk yorum benden gelsin, güzel bir inceleme olmuş öncelikle eline sağlık. sonrasında tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan, xonar phobesu yazısı karanlıkta cafcaflı duruyor :D performans ile ilgili karta ait müzik tutkunlarının eksi puanlarını bolca internet incelemelerinde görmek mümkün, ama bana biraz bu algıda seçiçiliğin bizi kandırması olabilir gibi geliyor; hani kart oyun kartı diye piyasa da ya, vücudumuz da bize oyun oynuyor olabilir :)

    bence müzik için kartı devre dışı bırakmak için çok erken, ben xonar d2 mi ilk aldığımda 2009 da kartın yazılımını kurcalaya kurcalaya tam performans almasını sağlamıştım, tıpkı kulaklıklardaki burm-in denen şeyin psikolojisi gibi, kulaklarımızın bu kartla da uyum süresini düşünüp ben bir süre daha takip edilmeli ve denenmeli diyorum.

    Eklemeden edemiyeceğim bir konu da kartın sürücü sıkıntısı var şuan incelemeden anladığım kadarıyla.

    Öteki taraftan açıkçası kartın iddialı olduğu alan oyun...şimdi burada 2 kuram çıkıyor karşımıza sektörde gözlediğimiz 1. si oyun serileri nedense diğer serilere göre makyajla süslenip geçiştirilen seriler oluyorlar sanki genelde, 2. si yine Asus'un ses kartlarında gözlemlediğim bir şey Asus o konuda iddialı ise diğer kartlara pek söz düşmez. Kısacası bu kartın oyun performansının çok çok çok iyi olacağından eminim. Yani oyun konusunda ben bu kartın piyasada ki en iyi kart olacağına 100% eminim,

    Asus'un oyun konusunda en iyi sesi vereceğini bana geçen senelerde söyleseler inanmazdım, sebebi, sektörde rakipsiz ve öncü olan creative'i, yine o sektörde 2-3 senelik mazisi olan bir marka nasıl geçebilir di ki. Asus geçtiğimiz senelerde bill gates'in yürürlüğe soktuğu creative'i bitirme planını iyi analiz etmiş olmalı ki, hamlelerini buna göre yaparak, sürücü konusunda her zaman kullanıcısını madur etmeyi huy edinmiş creative'in önüne geçebilmeyi başardı. kanlı canlı beraber yaşadığımız bu süreçte, Asus tarafında kalanlar her zaman karlı çıktılar,

    Filmler içinse açıkçası filmler ile oyunlar benzer teknolojiler kullandıkları için bu alanda da paralel bir performans izleyeceğini tahmin etmiştim.


    son söz olarak, görünen o ki, Oyun - Film öncelikli tercihlerine sahip olanlar kartı kaçırmasın, Müziksiz yapamam diyenler ise bir süre daha beklemede kalsınlar bence. Bu kartın çok kaliteli bir kart olduğundan en ufak bir şüphem yok, ama alacak arkadaşların belkide burn-in psikolojisine kendilerini hazır etmeleri gerekiyor :D ve


    eline sağlık Umurbey,

    kartın eqo ayarı var,http://rog.asus.com/rog_language/global/products/audio/rog_xonar_phoebus/enhanceSound.jpg

    keşfetmek zaman alacak anlaşılan
    Öncelikle teşekkür ederim sn. Technics Kartın arayüzü ve Dolby Home theatere ara yüzü farklı yazılımlar. Ben şahzen Dolby yazılımı kaldırmayı düşünüyorum. Ozaman EQ ayarı kalmayacak. Müziklerde ise vurmalı enstrumanların içten gelen sesini alamadım. Özellikle dinlediğim çiftetellilerde dabrukanın sesi tek tek çıkmıyordu. Ses çekimi dersen orjinal cdlaerimle test etmiştim. Yazılımla çözülecekmi? Onu bilemem. Oyunlarla ilgili çok sorun var aslında yazılım tarafının çalışması gerekiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umur BEY

    Öncelikle teşekkür ederim sn. Technics Kartın arayüzü ve Dolby Home theatere ara yüzü farklı yazılımlar. Ben şahzen Dolby yazılımı kaldırmayı düşünüyorum. Ozaman EQ ayarı kalmayacak. Müziklerde ise vurmalı enstrumanların içten gelen sesini alamadım. Özellikle dinlediğim çiftetellilerde dabrukanın sesi tek tek çıkmıyordu. Ses çekimi dersen orjinal cdlaerimle test etmiştim. Yazılımla çözülecekmi? Onu bilemem. Oyunlarla ilgili çok sorun var aslında yazılım tarafının çalışması gerekiyor.

    Alıntıları Göster
    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah.. bu kart profesyönel amaçlı da kullanılabilirmi prodüksüyon vs. ben creative xfi titanium aldum bugun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: armax

    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah.. bu kart profesyönel amaçlı da kullanılabilirmi prodüksüyon vs. ben creative xfi titanium aldum bugun

    Alıntıları Göster
    mp3 lerden memnun kalmamanın sebebi mp3 olması .. 128 yada 320 kpbs olsa bile.. filmlerde ise DVD yada HD izlediğin için daha yüksek bitrate'li sesler mevcut olduğu için kendini daha iyi gösterecektir ses kartı... bu arada düşlük bitrateli mp3lerde bu kartı teste sokman bence karta hakaret olmuş.. çünkü yüksek kalitedeki yüksek segmentdeki ses kartları ve hoparlörler kaliteli kayıtları sana en iyi en kaliteli şekilde sunarken... kötü kayıtları da en kötü halleriyle gözünün önüne serer...

    bu yüzden kaliteli bir ses kartı ve hopalörünüz varsa özellikle kötü kayıtları dinlememenız söylenir tembih edilir çünkü gerçek performansını bu kayıtlarda gösteremez ve hayal kırıklığı yaşatır.. ama bu kaliteli hopalör ve ses kartlarının görevi bu kötü kayıtlar değil tam tersine yüksek kalitedeki kayıtları size kayıpsız vermeye çalışmasıdır....


    Sonuç olarak yeni bir ses sistemi yada ses kartı aldığınızda kötü kayıtlarla test etmek anlamsız olucak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkchild

    mp3 lerden memnun kalmamanın sebebi mp3 olması .. 128 yada 320 kpbs olsa bile.. filmlerde ise DVD yada HD izlediğin için daha yüksek bitrate'li sesler mevcut olduğu için kendini daha iyi gösterecektir ses kartı... bu arada düşlük bitrateli mp3lerde bu kartı teste sokman bence karta hakaret olmuş.. çünkü yüksek kalitedeki yüksek segmentdeki ses kartları ve hoparlörler kaliteli kayıtları sana en iyi en kaliteli şekilde sunarken... kötü kayıtları da en kötü halleriyle gözünün önüne serer...

    bu yüzden kaliteli bir ses kartı ve hopalörünüz varsa özellikle kötü kayıtları dinlememenız söylenir tembih edilir çünkü gerçek performansını bu kayıtlarda gösteremez ve hayal kırıklığı yaşatır.. ama bu kaliteli hopalör ve ses kartlarının görevi bu kötü kayıtlar değil tam tersine yüksek kalitedeki kayıtları size kayıpsız vermeye çalışmasıdır....


    Sonuç olarak yeni bir ses sistemi yada ses kartı aldığınızda kötü kayıtlarla test etmek anlamsız olucak...

    İlk husus; Hocam burada bir yanlışlık oldu galiba ilk önce demiştim başlarken. Bu albümler eski ve taş plaklardan günümüze gelen yapımlar. Ben uzun süredir değişik ses kartları ve hop. takımlarıyla dinlediğim için parçaları iyi tanırım. Gözlemlerimide ona göre yapmıştım.

    2. olarak ise; sadece düşük kayıtlarla değil yüksek kalitede riplenmiş FLAC ve orjinal cdlerlede denemeler yaptım ve şuanda Vanessa Mae albümlerini dinliyorum. Mozart ve Antonyo Vivaldinin DTS olarak kodlanmış senfonilerinide dinledim. Yurdum insanının bir ferdi olarak çiftetellilerimi orjinal cdlerinden dinledim. Yoksa bunlarında mp3lerini kendim kodladım ve normal dinletilerde kullanıyorum, keza test amaçlı değil.

    Sonuç olarak burada demek istediğim; İnce eleyip sık dokumuş olsa idi, kanun ve ud taksimlerinde (orjinal cd dinletileri) taksimi yapan kişinin tellere her dokunuşunu ayırt edebilirdim. Zaten sonundada belirtmişim eski kartlarından daha kötü sonuç vermesi beni şaşırttı diye. benim şahsi görüşüme göre durum birazda sürücülerle ilgili, ASİO sürücüsü bazen devreye giriyor bazen girmiyor. Bir önceki sürümde sorun yok. Oyunlar oyun sırasında çöküyor veya hiç açmıyor. Son sürümde sürüm notlarında da yazıyor zaten ASİO sorunlu diye. Yanlış anlatımım için özür dilerim, orada en kısa sürede düzeltme yaparım

    sn. hlttmz; arkadaşım adı üstünde oyun amaçlı bir kart ve her yerdede müzik performansı kötü deniyor( Diğer kartlarına göre). Senin işin daha sağlam kartlarla olması gerekiyor. Emu-yamaha-maudio vb. kartlara bakman gerekir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umur BEY

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkchild

    mp3 lerden memnun kalmamanın sebebi mp3 olması .. 128 yada 320 kpbs olsa bile.. filmlerde ise DVD yada HD izlediğin için daha yüksek bitrate'li sesler mevcut olduğu için kendini daha iyi gösterecektir ses kartı... bu arada düşlük bitrateli mp3lerde bu kartı teste sokman bence karta hakaret olmuş.. çünkü yüksek kalitedeki yüksek segmentdeki ses kartları ve hoparlörler kaliteli kayıtları sana en iyi en kaliteli şekilde sunarken... kötü kayıtları da en kötü halleriyle gözünün önüne serer...

    bu yüzden kaliteli bir ses kartı ve hopalörünüz varsa özellikle kötü kayıtları dinlememenız söylenir tembih edilir çünkü gerçek performansını bu kayıtlarda gösteremez ve hayal kırıklığı yaşatır.. ama bu kaliteli hopalör ve ses kartlarının görevi bu kötü kayıtlar değil tam tersine yüksek kalitedeki kayıtları size kayıpsız vermeye çalışmasıdır....


    Sonuç olarak yeni bir ses sistemi yada ses kartı aldığınızda kötü kayıtlarla test etmek anlamsız olucak...

    İlk husus; Hocam burada bir yanlışlık oldu galiba ilk önce demiştim başlarken. Bu albümler eski ve taş plaklardan günümüze gelen yapımlar. Ben uzun süredir değişik ses kartları ve hop. takımlarıyla dinlediğim için parçaları iyi tanırım. Gözlemlerimide ona göre yapmıştım.

    2. olarak ise; sadece düşük kayıtlarla değil yüksek kalitede riplenmiş FLAC ve orjinal cdlerlede denemeler yaptım ve şuanda Vanessa Mae albümlerini dinliyorum. Mozart ve Antonyo Vivaldinin DTS olarak kodlanmış senfonilerinide dinledim. Yurdum insanının bir ferdi olarak çiftetellilerimi orjinal cdlerinden dinledim. Yoksa bunlarında mp3lerini kendim kodladım ve normal dinletilerde kullanıyorum, keza test amaçlı değil.

    Sonuç olarak burada demek istediğim; İnce eleyip sık dokumuş olsa idi, kanun ve ud taksimlerinde (orjinal cd dinletileri) taksimi yapan kişinin tellere her dokunuşunu ayırt edebilirdim. Zaten sonundada belirtmişim eski kartlarından daha kötü sonuç vermesi beni şaşırttı diye. benim şahsi görüşüme göre durum birazda sürücülerle ilgili, ASİO sürücüsü bazen devreye giriyor bazen girmiyor. Bir önceki sürümde sorun yok. Oyunlar oyun sırasında çöküyor veya hiç açmıyor. Son sürümde sürüm notlarında da yazıyor zaten ASİO sorunlu diye. Yanlış anlatımım için özür dilerim, orada en kısa sürede düzeltme yaparım

    sn. hlttmz; arkadaşım adı üstünde oyun amaçlı bir kart ve her yerdede müzik performansı kötü deniyor( Diğer kartlarına göre). Senin işin daha sağlam kartlarla olması gerekiyor. Emu-yamaha-maudio vb. kartlara bakman gerekir.

    Alıntıları Göster
    umur hocam, unixonar rog desteği veriyormuş bir deneyin dilerseniz, ben default yerine onu kullanıyorum uzun zamandır

    http://brainbit.wordpress.com/2010/07/19/asus-xonar-unified-drivers/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Ağustos 2012; 13:34:02 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    umur hocam, unixonar rog desteği veriyormuş bir deneyin dilerseniz, ben default yerine onu kullanıyorum uzun zamandır

    http://brainbit.wordpress.com/2010/07/19/asus-xonar-unified-drivers/

    Alıntıları Göster
    Şimdiye kadar hep creative ses kartlarını kullandım.
    Yeni kuracağım sistemde bu kartı denemek istiyorum.
    İnceleme için teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutx

    Şimdiye kadar hep creative ses kartlarını kullandım.
    Yeni kuracağım sistemde bu kartı denemek istiyorum.
    İnceleme için teşekkürler

    Alıntıları Göster
    Asus ROG Xonar Phoebus vs Creative X-fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-e 7.1 ?

    Oyun için ses sistemi kuracağım SteelSeries 7H yada Sennheiser PC360 ile kullanmak için ses kartı seçemedim asus olmasa titanium kesin alacaktım yalnız asus daha mı iyi olur sizce, bilgisi olan varmı ?
    Oynadığım oyunlar ayak sesi almamı gerektiriyor hangisinde bu tarz sesleri daha net ve gerçekçi duyarım ? Teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0din

    Asus ROG Xonar Phoebus vs Creative X-fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-e 7.1 ?

    Oyun için ses sistemi kuracağım SteelSeries 7H yada Sennheiser PC360 ile kullanmak için ses kartı seçemedim asus olmasa titanium kesin alacaktım yalnız asus daha mı iyi olur sizce, bilgisi olan varmı ?
    Oynadığım oyunlar ayak sesi almamı gerektiriyor hangisinde bu tarz sesleri daha net ve gerçekçi duyarım ? Teşekkürler...

    Alıntıları Göster
    sn. aykutx teşekkür ederim.

    sn. 0din arkadaşım asus phoebus her zaman önce gelir. Heleki DHT ayarı yazılımı ile ayak seslerini daha iyi duymana yardımcı olacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umur BEY

    sn. aykutx teşekkür ederim.

    sn. 0din arkadaşım asus phoebus her zaman önce gelir. Heleki DHT ayarı yazılımı ile ayak seslerini daha iyi duymana yardımcı olacaktır.

    Karta bağlanan şu aparat 5.25 sürücüye uygun konsol şeklinde olsaydı süper olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutx

    quote:

    Orijinalden alıntı: umur BEY

    sn. aykutx teşekkür ederim.

    sn. 0din arkadaşım asus phoebus her zaman önce gelir. Heleki DHT ayarı yazılımı ile ayak seslerini daha iyi duymana yardımcı olacaktır.

    Karta bağlanan şu aparat 5.25 sürücüye uygun konsol şeklinde olsaydı süper olurdu.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler umur Bey asus alacağım o zaman karar verdim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutx

    Karta bağlanan şu aparat 5.25 sürücüye uygun konsol şeklinde olsaydı süper olurdu.


    Arkadaşım bu küçük bir kumanda olarak düşün. Kulaklık ve mikrofon için. Creativeninkiler gibi harici decoder benzeri bir alet değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umur BEY

    quote:

    Orijinalden alıntı: aykutx

    Karta bağlanan şu aparat 5.25 sürücüye uygun konsol şeklinde olsaydı süper olurdu.


    Arkadaşım bu küçük bir kumanda olarak düşün. Kulaklık ve mikrofon için. Creativeninkiler gibi harici decoder benzeri bir alet değil.

    Alıntıları Göster
    Önceliği müzik olan arkadaşların yönelebileceği bir alternatif;

    http://www.esi-audio.com/products/juliaxte/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kornman887

    Önceliği müzik olan arkadaşların yönelebileceği bir alternatif;

    http://www.esi-audio.com/products/juliaxte/

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim creative x-fi den sonra asus phoebus alınca sanki şimdiye kadar hiç müzik dinlememiş oyun oynamamış gibi oldum resmen. bu kartta creative deki gibi driver sorunu arayüz sorunu vb. den eser yok tavsiye ederim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk501923

    arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim creative x-fi den sonra asus phoebus alınca sanki şimdiye kadar hiç müzik dinlememiş oyun oynamamış gibi oldum resmen. bu kartta creative deki gibi driver sorunu arayüz sorunu vb. den eser yok tavsiye ederim

    kart bomba, ama sizlerin memnun olması daha da güzel, umurbey dostumuz bu arada kartını satıyor, ilgilenenlere

    http://forum.donanimhaber.com/m_72416198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72417852
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenk501923

    arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim creative x-fi den sonra asus phoebus alınca sanki şimdiye kadar hiç müzik dinlememiş oyun oynamamış gibi oldum resmen. bu kartta creative deki gibi driver sorunu arayüz sorunu vb. den eser yok tavsiye ederim

    kart bomba, ama sizlerin memnun olması daha da güzel, umurbey dostumuz bu arada kartını satıyor, ilgilenenlere

    http://forum.donanimhaber.com/m_72416198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72417852

    Alıntıları Göster
    Aslında kartı satmadan yapabilirsem!! windows 8 altında kartın oyunlarda media oynatıcılarda sisteme ne kadar yüklendiğini incelemek istiyorum. Artık kısmet diyelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umur BEY

    Aslında kartı satmadan yapabilirsem!! windows 8 altında kartın oyunlarda media oynatıcılarda sisteme ne kadar yüklendiğini incelemek istiyorum. Artık kısmet diyelim.


    Alıntıları Göster
    Ses kartını Creative Fatality 3D Recon Championdan geçip kullananlar oldumu ? yada ikisinide test edenler. ben bunu kullanıyorum lakin şuan xonar rog phoebusa geçmeyi düşünüyorum. ikisinin karşılaşmasıyla ilgilide pek bir inceleme bulamadım.




  • bu kart tr de online satis yapan yapmayan hic bi magazada yk deli olcam arkadas. Tiamat 7.1 miz var xonar pheobus umuz yk
  • Necrosis443 N kullanıcısına yanıt
    dolar mahvetti herkesi, bu yüzden de böyle extreme ürünler getirilmiyor artık. burada stokta görünüyor bir bakın dilerseniz

    http://www.incehesap.com/asus-xonar-phoebus-71-fiyati-22408/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.