Şimdi Ara

Türkçülük Otağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm adresine taşınmıştır.

Arkadaşlar yönetimden izin alarak açtığımız konuda bazı şahsiyetlerin (!) konuyu siyasete çekip insanları tahrik etmesinden dolayı konu kapatıldı.

Ben bu forumda Türkçü insanların olduğunu gördüm.Hepimizin bir arada olmasını istediğimden dolayı bu otağıyı tekrar kuruyorum.

Bu otağıya üye olmak için ekle vb. ifadeler kullanmanız yeterlidir.

İmzamız Türk Cumhuriyetlerinin bayrağından oluşan resim olacaktır,

İmzamız ;

İmzamızın kodu ;

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64071442/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64071442] [image]http://e1207.hizliresim.com/z/6/9dhlt.gif[/image]  
    [b][color=#FF0000]DH TÜRKÇÜLER OTAĞI(Ne Mutlu Türküm Diyene)[/color][/b][/link][/center]

Arkadaşlar burada bilgi paylaşımı ve sohbet ortamında tartışmalar olmasını amaçlıyorum.Belli bir katılım olduktan sonra tartışma konularını kendi aramızda belirleriz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ÜYELER

1-herdogan80(Kurucu)
    2-memeti
    3-Kubilay_Turk
    4-bobo.1903
    5-tcuctug
    6-alpitunga
    7-Eirene@
    8-Gaksital
    9-N.M.Türk05
    10-oys14
    11-Angry Again
    12-ANTİ BUG
    13-kıpçak+kk
    14-root_echo
    15-NaTuRaL07
    16-hærun
    17-yigitgoktug
    18-Rottems

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdogan80 -- 22 Ağustos 2012; 11:25:22 >

• yukarı
  • O zamanda dedik konuyu asla tartışma ortamına çevirmeyin laf atan atsın . Cekemeyen cok olacaktır.

Ekle kardesim ,Şeref duyarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzada ufak değişiklik yapıp kullanıyorum. görüşlere açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

İmzada ufak değişiklik yapıp kullanıyorum. görüşlere açıktır.

Eklendin.

Ayrıca imzamızı tekrar değiştirdim.
  • Forum dediğin tartışma ortamıdır.
    Münazarayı, habis bir şeymiş gibi anlatamazsınız.
    Burada yapılacak en tabii şey münazaradır.

Konunuzu okuyan biri kafasına takılan bir şeyi sorup cevap beklemeye hakkı vardır.
    Aksi halde size bir blog açmanızı tavsiye ederim. Yada bölüm yanlış bölüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Forum dediğin tartışma ortamıdır.

Konunuzu okuyan biri kafasına takılan bir şeyi sorup cevap beklemeye hakkı vardır.

Ancak tartışma yaparken insanların saygı duyduğu değerlere hakaret etmemek gerekir.

Ayrıca biz mantıklı sorulara her zaman açığız yeter ki insanları tahrik etmeden sorularını sorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Forum dediğin tartışma ortamıdır.

Yiyeceğin uzumu araştırmayı kabul ederiz tabiki

Ama niyet bağcıyı dövmese üzüm altin olsa ne fayda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyebilirsiniz dostum...=)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay_Turk

Ekleyebilirsiniz dostum...=)

eklendiniz
  • 8 Şehidimiz var arkadaşlar
  • Ekleyebilirsin beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo.1903 -- 5 Ağustos 2012; 13:36:56 >
  • Eklerseniz sevinirim.
  • beni de eklerseniz sevinirim..
  • ekle kardeşim yaşasın büyük hun imparatorluğunun torunları
  • Benide ekle kardeşim
  • imzada türkiye bayrağından sonraki bayrak kime ait?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

Arkadaşlar yönetimden izin alarak açtığımız konuda bazı şahsiyetlerin (!) konuyu siyasete çekip insanları tahrik etmesinden dolayı konu kapatıldı.

Ben bu forumda Türkçü insanların olduğunu gördüm.Hepimizin bir arada olmasını istediğimden dolayı bu otağıyı tekrar kuruyorum.

Bu otağıya üye olmak için ekle vb. ifadeler kullanmanız yeterlidir.

İmzamız Türk Cumhuriyetlerinin bayrağından oluşan resim olacaktır,

İmzamız ;

İmzamızın kodu ;

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64071442/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64071442] [image]http://e1207.hizliresim.com/z/6/9dhlt.gif[/image]  
    [b][color=#FF0000]DH TÜRKÇÜLER OTAĞI(Ne Mutlu Türküm Diyene)[/color][/b][/link][/center]

Arkadaşlar burada bilgi paylaşımı ve sohbet ortamında tartışmalar olmasını amaçlıyorum.Belli bir katılım olduktan sonra tartışma konularını kendi aramızda belirleriz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ÜYELER

1-herdogan80(Kurucu)
    2-memeti
    3-Kubilay_Turk
    4-bobo.1903
    5-tcuctug
    6-alpitunga

Ekle hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin.79

@Kubilay_Turk denen 'fake üyeyi' ve aynı zamanda sahte Türkü listeden silermisiniz arkadaşlar? Küfürden sürekli ceza alan biriymiş zati...... Kimin fakeni neyin nesi bilen yok. Bu adam grubunuza zarar verir. Bunla aynı grupta olmak istemezsiniz. bunun gibiler yüzünden hakiki ve saygılı Türkçüler zarar görüyor.

Kaybol Arap arkadaş kirletme buraları. Burada ki adamlar ile tanışıklığımız var bizim Arapların işi yok burada Geneli Dinsizdir buradakilerin ve Türklüğü senin muhammedinin Dininin kat be kat üstünde tutarlar.

Türkçü'nün dini olmaz dedikleri dinsiz olur milletin dinine hakaret eder demek değildir. Türkçü'nündini olmaz dedikleri Türkçülük akımının dini bir akım değil kültürel bir akım olması dinle işi olmamasıdır. Sen burada islamı ezerek Türkçülük yapamazsın Türklerin %95i müslüman. İslamı ezerek Türkçü olmak neyin kafasını yaşamaktır. Sen direk %95 i siliyorsun ki kalanların içinde ateist olan %0.0001 filan. Saygı ve seviyenizden ne olduğunuz belli.

benide ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: oys14

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin.79

@Kubilay_Turk denen 'fake üyeyi' ve aynı zamanda sahte Türkü listeden silermisiniz arkadaşlar? Küfürden sürekli ceza alan biriymiş zati...... Kimin fakeni neyin nesi bilen yok. Bu adam grubunuza zarar verir. Bunla aynı grupta olmak istemezsiniz. bunun gibiler yüzünden hakiki ve saygılı Türkçüler zarar görüyor.

Kaybol Arap arkadaş kirletme buraları. Burada ki adamlar ile tanışıklığımız var bizim Arapların işi yok burada Geneli Dinsizdir buradakilerin ve Türklüğü senin muhammedinin Dininin kat be kat üstünde tutarlar.

Türkçü'nün dini olmaz dedikleri dinsiz olur milletin dinine hakaret eder demek değildir. Türkçü'nündini olmaz dedikleri Türkçülük akımının dini bir akım değil kültürel bir akım olması dinle işi olmamasıdır. Sen burada islamı ezerek Türkçülük yapamazsın Türklerin %95i müslüman. İslamı ezerek Türkçü olmak neyin kafasını yaşamaktır. Sen direk %95 i siliyorsun ki kalanların içinde ateist olan %0.0001 filan. Saygı ve seviyenizden ne olduğunuz belli.

benide ekleyin

Öyle olmuyor işte 100 de 95 nereden ölçtün pardon az Türkçü derneklere bir gidinde bilginiz olsun.Buraya davet edildiğimde de Müslüman olmadığım için davet edildim.Yüzde 95 in tam bir safsata olduğunu sende bende biliyoruz.Dünyanın en kalabalık Müslüman nifusu olarak kabul edilen Ülkesi Endonezyadır Müslüman nifus oranı 100 de 82 orada.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.