Şimdi Ara

İphone 4S'den Samsung Galaxy S3'e geçiş,Tarafsız kıyaslama ve yorum ile...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığından anlaşılacağı üzere arkadaşlar; İki cihazın yazılım,donanım ve performans anlamında kullanıcı da oluşturduğu fikir ve kullanıcı da bıraktığı izlenim gözler önüne serilmektedir.

http://www.youtube.com/watch?v=JMl6Gdb2S2E

• tartisilmaz galaxy s3 acik ara önde... ayrica iphone'un ekrani cok kucuk ne adam akilli oyun oynanir ne de video izlenir 3.5 inch ekranda web deneyimi yüz üzerinden 5 bile almaz bu seferde ekrani 3.5 inch yaparlarsa vay elmanin haline...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir göreceli konu açmanın anlamı yok artık.50 kişi S3 dese 40 kişi iphone 4s dese samsung mu kazanmış olacak?Her iki telefonunda kendince olumlu ve olumsuz şeyleri var bukadar basit.Eğer iphone 4s kullanıyorsan ve aklına android takılmışsa al kullan.Begenmezsen satar iphone alırsın bukadar basit.Ne farkları var kendin gör.İnsanlarıda burada birbirine düşürme
  • her firmanın iyi ürün çıkarması işimize gelir. rekabet olur buda daha kaliteli güzel ürünler çıkmasını sağlar. iphone kullanıyorum 3 yıldır ama diğer markalar daha kaliteli çıkarır uygun olur onlarıda alırız. körü körüne firma bağımlısı olmamak lazım, bana ne hiçbiri babamın markası değil :))
  • kesinlikle kullanıcının tercihine kalmış bir durum galaxy s3'ü her türlü inceledim gittim avm'de 2 saat kullandım ama bana tat vermedi tercihim 4s oldu sizde kendi ihtiyaçlarınızı tespit edin ve hangisi size cazip geliyorsa onu tercih edin marka bağımlılığının mantığı yok telefonum iphone kulaklığım samsung

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• S3 beraberinde ios işletim sistemi ile gelse olacakları hayal bile edemiyorum. Donanımsal açıdan S3 bence de üstün ancak yazılım tarafında pasif kaldığını düşünüyorum. :)

Orijinalden alıntı: ismetgt

iphone'nun kendisine ve yazilimina alismis adama galaxy s4 ciksa bile iphone 2g tercih edeceginden eminim

yok artik

• 4s güzel telefon yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum. S2 felan da kullandım. İos jail ile gerçekten güzel.Hiçbir şey için uğraşmıyorum. İstediğim uygulamanın tam sürümünü ücretsiz indirip kullanıyorum.Web de flash desteği olmaması beni biraz bozuyor.Özellikle internetten video izlemek çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor. 3.parti yazılımlarla videolar oynatılabiliyormuş denemek lazım. Böyle bir cihaz olmasına rağmen kesinlikle parasını hak etmiyor 4s :).Hediye gelmese hayatta kullanmayacağım telefon. S3 verseler takas ederim yani :D
  • Kağıt üzerindeki verilere bakarak telefon,bilgisayar vb almak bence mantıklı değil.Her iki ürünüde gidip inceleyip görüp dokunarak almak en mantıklısı. Açık konuşmak gerekirse bu birazda tercih meselesi. İOS son derece stabil çalışan tabiri caizse yağ gibi akan bir sistem. Android bilmiyorum ama cihazı hantallaştırıyor gibi geliyor bana. Sanki ürüne gölge düşürüyor gibi. Şahsi fikrim ben olsam geçmezdim.
  • Ben ios kullanıyorum arkadaşımın S2 sini aldım biraz kurcalayım dedim ancak pek birşey anlamadım. Çok karışık geldi bana android. Ayrıca S2 nin malzemesi plastikten farkı yok. Çok kalitesiz geldi bana.

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • Hepinize teşekkürler ve bazılarınıza da(İstisna yorumlar var onları ayrı tutuyorum.Açıkçası izlediğini yorumlayabilen ve okuduğunu anlayabilen kişiler yorumlarıyla kendilerini belli ediyorlar.) bir o kadar BRAVO arkadaşlar;Özellikle belirli tanımlamalar kullanarak etiketlediğim ve sizlerle paylaştığım 14 dakikalık bir videodan yukarıda okuduğum fikirleri çıkardıysanız sizler HARİKASINIZ.

Videoda bahsi geçen cihazlar/yeralan kişiler;

1. Cihazları kapıştırmıyorlar.Yani ''o iyi bu kötü-o şunu yapar bu bunu yapamaz'' gibi bir baskılama ve özendirme de söz konusu değil.
    2. Cihazların hangisinin daha iyi olduğundan ziyade her iki cihazında tercihler,ileriye dönüklük ve kullanılabilirlikle ilntili olduğuna dikkat çekerek,son kullanıcıyla fikirlerini paylaşıyorlar.Keza her iki cihaza da o an sahip olan birinin sürtüşmeye ve aksi bir tepki/beklentiye sebep vermeden bu görseli hazırlamış olmaları oldukça güzel..

Netice itibariyle ben izlediğim görselden yukarıda madde madde belirttiğim sonuçları çıkartabiliyorken,neden bazılarınız oldukça alakasız/absürb sonuçlara ulaşabiliyor?

Nihayetinde yineliyorum istisnalar haricinde;Otokontrol,empati yeteneği ve farkındalığımızın ne kadar zayıf olduğunu yada çok kolay zayıflayabildiğini bir kez daha görmüş oluyoruz.

TEŞEKKÜRLER....

• İyide adam 4S'ten geçmemiş
  • olay yazılımda arkadaşlar .. yazılım olarak samsung henüz yeterli değil donanım ile yazılımı birleştirse tadından yenmez gelecek 2 sene içinde sadece bunun üzerine çalışsalar apple o zamana ezerler.

Orijinalden alıntı: ismetgt

iphone'nun kendisine ve yazilimina alismis adama galaxy s4 ciksa bile iphone 2g tercih edeceginden eminim

olay budur arkadaslar... iphone alismis kullanmis adamlar baska telefon kullanamaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.