Şimdi Ara

ACER --- FUJITSU SIEMENS <<< HANGİSİNİ ALMALI ? >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım dizüstü alacak ve şu modellere baktım.
    Sizce hangisi daha iyi, hangisi almak daha mantıklı.
    Yorumlarınızı merak ediyorum.

Acer Aspire 5033WXMi 969,00 USD + KDV

Fujitsu Siemens Amilo A1665G 999,00 USD + KDV

Hangisi alınmalı?
    Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power7Gear -- 25 Mart 2006; 1:27:53 >

• Arkadaşım ben dün F/S A1655G aldım. Acer hakkında yorum yapamicam ama A1655G hakkındaki yorumlarımı yazayım gerisi sana kalmış.
    - Ekran kartı 64MB paylaşımlı bazı yerlerde 128MB yazıyor ama ben bios da ekran karı ayarlarını bulmadım. Ama her halükarda intel chipsetli ekran kartlarından iyi.
    - İşlemci performansı çok iyi ısınma ve problemi yok, fan kolay kolay devreye girmiyor. Fakat cash bellek 512Kb, centrinolarda bu değer 2mb. İllaki performansı etkiler.
    - ram 2x256 ram takviyesinde ramlarin biri boşa çıkacak yani.
    - Ekran 15,4" parlak ekran, Bimeks'ten satın aldım ve yanındaki Acer'a göre ekran çok kaliteli duruyordu.
    - Bence tasarım ve ağırlık çok iyi.
  • acer
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderbaba

Arkadaşım ben dün F/S A1655G aldım. Acer hakkında yorum yapamicam ama A1655G hakkındaki yorumlarımı yazayım gerisi sana kalmış.
    - Ekran kartı 64MB paylaşımlı bazı yerlerde 128MB yazıyor ama ben bios da ekran karı ayarlarını bulmadım. Ama her halükarda intel chipsetli ekran kartlarından iyi.
    - İşlemci performansı çok iyi ısınma ve problemi yok, fan kolay kolay devreye girmiyor. Fakat cash bellek 512Kb, centrinolarda bu değer 2mb. İllaki performansı etkiler.
    - Ekran 15,4" parlak ekran, Bimeks'ten satın aldım ve yanındaki Acer'a göre ekran çok kaliteli duruyordu.

Kardeş bu forumda acayip bir fs düşmanlı var ve kimse emin olamıyor fs için, sen kullanıyorsun asıl bir arıza falan çıktı mı?
    başka kullanıcıları varsa buraya yazarlarsa alacak olanlara fikir vermiş olursunuz, çünkü herkes kararsız!

NOT: Lütfen sadece 1655 kullanıcıları yazsın çünkü TEKNOSA+FS cilerden bıktık artık!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

Arkadaşım dizüstü alacak ve şu modellere baktım.
    Sizce hangisi daha iyi, hangisi almak daha mantıklı.
    Yorumlarınızı merak ediyorum.

Acer Aspire 5033WXMi 969,00 USD + KDV

Hangisi alınmalı?
    Yorumlarınızı bekliyorum...

Ben ACER 5033 ısrarla öneririm, bu arada verdiğin linkte 1044$+kdv yazıyor, 1 günde 100$ zammı gelmiş bu ürüne.
    Zaten bu Pc depoda fiyatlar ecevit hükümetindeki dolar kuru gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: scarys

quote:

Arkadaşım ben dün F/S A1655G aldım. Acer hakkında yorum yapamicam ama A1655G hakkındaki yorumlarımı yazayım gerisi sana kalmış.

Kardeş bu forumda acayip bir fs düşmanlı var ve kimse emin olamıyor fs için, sen kullanıyorsun asıl bir arıza falan çıktı mı?
    başka kullanıcıları varsa buraya yazarlarsa alacak olanlara fikir vermiş olursunuz, çünkü herkes kararsız!

NOT: Lütfen sadece 1655 kullanıcıları yazsın çünkü TEKNOSA+FS cilerden bıktık artık!!!

Sen bırak o FS düşmanlarını. İşleri güçleri çamur atmak. Siemens kelimesinin geçtiği her yerdeler.

Alın size bir örnek vereyim. Arkadaşın birinin bilgisayarında tahminimce ekran kartı driverından kaynaklanan bir hata var ama çamur atan şahıs hemen kendi kafasında ekran kartını yaktı.

quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

servis raporları herşeyi anlatıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

quote:

serviste bekleyen cihazların %60,%70 i ekran kartı yandığından dolayı. sana allah kolaylık versin..

quote:

Orjinalden alıntı: one a day

merhaba arkadaslar bende fs amilo v 2o45 var ve son bir haftadır ati2dvag hatası verip duruyor acaba bu sorunu nasıl cozebilirim...bana yardımcı olursanız sevinirim...

Hemen yaktın ekran kartını.

• Babamın iş yerindeki 2 adet acer marka laptop ard arda bozulmuş.tamire yollamışlar...tamda acer marka bir laptop sipariş etmişken böyle bir sorun çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujitsu simens ah531 hakkinda
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazı iki gündür deniyorum şimdilik herhangi bir problemi yok. cihazı kutusunda çıkartıyorsun herşeyi ile yüklü olarak kullanmaya başlıyorsun.
    NFSU1 i yükledim full details rahatlıkla oynuyor. Ama NFSU most wanted için aynı şeyi söyleyemem. Düşük ekran ayarlarında çalıştırabiliyorsunuz ancak o da keyif alırsanız. Elbette cihaz oyun oynamak için ideal değil ama intel çipli ekran kartları gibi zayıf kalmıyor. Milletin F/S düşmanlığını anlayamadım, acaba teknosanın hizmetinde mi bir problem var bilemiyecem. Bu cihazla ilgili sormak istediğinz bir konu olursa cevaplamaya çalışırım.
  • Aslında dipnotu okuyunca hiç yazmasam dedim ama yine duramadım.Güzel kardeşim biz yaşadığımızı anlatıyoruz.Hem biz bir nebze de olsa rahatlıyoruz.Hem de insanlar aynı delikten aynı yılana iki kez sokulmasın istiyoruz.Yoksa teknosa ve fujitsuyla şahsi bir problemimiz yok.Kimseye de çamur atmıyoruz.Modele hiç girmeden sadece şunu söyleyeceğim.Bir firma düşünün kampanyalarla ürünü bolca satılsın.Ama bir servisi bile olmasın dışardan bir firmayla anlaşsın servisi onlara yaptırsın.Yani bu şu demek servisinde hiçbir yedek parçası bulunmasın.Mesela müşteri parçan yurt dışından gelecek şimdi noel arifesi vs.... gibi sebeplerle aylarca (ben 2 ay yazıyla- iki-) beklesin.Ya arkadaşlar hangi fujitsu yu alsanız eğer servise düşerseniz yaşayacağınızın bundan çok farklı olacağını sanmıtorum.Ha bende elektronik şansı var,servise düşmem derseniz şansınızı deneyin.En kötüsü bir forumda siz açar,sonra teknosa fujitsu düşmanı,çamur atıyor vs... diye ilan edilirsiniz...Bol şanslar...

not:Güzel bir söz vardır Anadolu'da keser döner sap döner, gün gelir hesap döner derler.

• nerde acer 5033 969 dolar bende bu notebooktan bakıorum ama 1099+kdv diye biliyorum

edit: 1gb rammiş benim baktigim ama genede 969 degil 999 doalr

ayrıca webcam-optic mouse-canta-bluetooth veriyo ama 1 gb lıkta vermiyor 170 milyon fark alıyor 2X256 lıgı 2X512 lik yapmak icin ama hediyeleri vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 31 Mart 2006; 3:03:19 >
  • DieScheisse
    Öncelikle yazında sen çamur atmışsın. Ben dünkü çocuk değilim ki hardware arızası ile software arızasını anlamayım. Ben bu sitede verileriyle ortaya koydum ki fujitsunun büyük bir ekran kartı problemi var. Sen oturduğun yerden yazıyorsun ama ben belkide 100 fujitsu mağduruyla görüştüm büyük bölümünün ekran kartı yanmış. Neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok sana fujitsunla mutluluklar dilerim.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scarys

quote:

Sen bırak o FS düşmanlarını. İşleri güçleri çamur atmak. Siemens kelimesinin geçtiği her yerdeler.

Alın size bir örnek vereyim. Arkadaşın birinin bilgisayarında tahminimce ekran kartı driverından kaynaklanan bir hata var ama çamur atan şahıs hemen kendi kafasında ekran kartını yaktı.

quote:

servis raporları herşeyi anlatıyor...

quote:

quote:

serviste bekleyen cihazların %60,%70 i ekran kartı yandığından dolayı. sana allah kolaylık versin..

quote:

Orjinalden alıntı: one a day

merhaba arkadaslar bende fs amilo v 2o45 var ve son bir haftadır ati2dvag hatası verip duruyor acaba bu sorunu nasıl cozebilirim...bana yardımcı olursanız sevinirim...

Hemen yaktın ekran kartını.

• fs lerde en cok sarun yasanan makinalar 1424 ler su siyah kasalı beyaz tuslu olanlar 1.73işlemcili olanlar ...ama 5032 leri kullandım bence cok kötü makina 5033 te onun devamı bence sen ikisindende vaz gec daha değişik bir makina bak, bu model fs yi kullanmadığım için yorum yapamayacağım
  • Hardware'den anlıyoruz demişsin ama "ati2dvag" hatası için ekran kartının yanması sonucunu çıkarmışsın. F/S ekran kartının yanma problemi olup olmadığını bilmiyorum ama ekran da herhangi bir hata yazısı varsa en azından ekran kartının yanmadığını söyleyebilirim. Milleti yanlış yönlendiriyorsun.
  • buraya yorum yazmıyorum.
  • BAŞKA BİR ARKADAŞTA BUNA BENZER BİR TOPİC AÇMIŞ ONADA AYNISINI SÖYLEDİM...
    FUJİTSU SİEMENS ALMA DA NE ALIRSAN AL....BAK PİŞMAN OLURSUN BENDEN SÖYLEMESİ....

F/S YE
  • İki model de bende var. Bence Fujitsu Siemens daha iyi. (Acer'i hanım kullanıyor )

Ekran kalitesi, kasa ve performans olarak FS Amilo A1655G biraz daha önde gibi. Yine de sen bilirsin...

Ayrıca Acer'in ses kalitesi tek kelimeyle berbat. Bu kriterleri göz önünde bulundur bence. Bence Fujitsu'nun bu modeli sorunsuz. Makineyi o kadar kastırdım, bana mısın demedi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turetskiy_Muj -- 31 Mart 2006; 19:20:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Aslında dipnotu okuyunca hiç yazmasam dedim ama yine duramadım.Güzel kardeşim biz yaşadığımızı anlatıyoruz.Hem biz bir nebze de olsa rahatlıyoruz.Hem de insanlar aynı delikten aynı yılana iki kez sokulmasın istiyoruz.Yoksa teknosa ve fujitsuyla şahsi bir problemimiz yok.Kimseye de çamur atmıyoruz.Modele hiç girmeden sadece şunu söyleyeceğim.Bir firma düşünün kampanyalarla ürünü bolca satılsın.Ama bir servisi bile olmasın dışardan bir firmayla anlaşsın servisi onlara yaptırsın.Yani bu şu demek servisinde hiçbir yedek parçası bulunmasın.Mesela müşteri parçan yurt dışından gelecek şimdi noel arifesi vs.... gibi sebeplerle aylarca (ben 2 ay yazıyla- iki-) beklesin.Ya arkadaşlar hangi fujitsu yu alsanız eğer servise düşerseniz yaşayacağınızın bundan çok farklı olacağını sanmıtorum.Ha bende elektronik şansı var,servise düşmem derseniz şansınızı deneyin.En kötüsü bir forumda siz açar,sonra teknosa fujitsu düşmanı,çamur atıyor vs... diye ilan edilirsiniz...Bol şanslar...

not:Güzel bir söz vardır Anadolu'da keser döner sap döner, gün gelir hesap döner derler.

Keşke herkes senin gibi yorum yapsa, bazı(!) arkadaşlar var ki hiç bir yorum yapmadan, konuyu okumadan fs'yi görünce başlıyor karalamaya..
    Mesela arkadaş FS mi ACER mi diye soruyor onlar alakasız mesajlar atıyorlar ve forumun tadı kalmıyor..
    Forumu bir iki aydır takip ediyorum ve şunu anladım: Teknosa'dan FS alanlar yanmış...
    Elbette üzücü bu kadar şikayetçi olması ama bunu zaten açtıkları bir çok konu da belirtmişler..
    Son olarak servis kalitesi kötü demişsin, benim söylemek istediğim de bu zaten konu ile ilgili yorumlar duymak güzel ama saptırıp konuyu Teknosa+Fs'ye getirmek (bir kaç konuda bizzat gördüm!!!!) yanlış...
    Teşekkür ederim..

• cok yakin bir arkadasim fujitsu siemensi turkiyeye getiren hemde teknosaya teknik destek veren bir firmada calisiyor. ben laptop alirken fiyat performans bakimindan amilo pro v2045 alacakken hemde ilk elden aliyorum dusunun yani indirimi. beni direk durdurdu cunki makinalarin buyuk bolumu cesitli problemlerden geri geliyormus bunlarin basinda isinma klavye atlama ve diger problemler klavye atlamayi bios update ile asmaniz mumkun ama fujitsu sahibi tum arkadaslarim aman diyor. tabiki tamamen kotu orneklerle karsilasmis olabilirim elinde aradigin makineleri kullanan arkadaslarin varsa kendin kullan oyle karar ver bence.
  • beyler siemens v 20küsür un problemi vamrıdır bilmiorum ama ben vatan pc den 1299 dolara aldım benim fjitsuyu alllah nazardan saklasın ama super alet hiç bir problemi yok bence super hepinize öneririm hemde bu modeli fiyat performans superrrr
  • Sevgili Arkadaşlar,
    İlk olarak eğer 1giga ram kullanırsan 128 mb ekran kullanabilirsin, bu manuel ayarlanabilir birşey değil.
    Acer olayına gelince:il olarak F S Alman malı ve A.B. standartlarında üretilmiş bir ürün, acer ise Standart çin malı.Yani ürün konfigürasyonları değişken ve laptop ta bunu anlayabilmek biraz güç.Bence en önemli ayrım bu.FS yi aylardır kullanıyorum ve daha problemle karşılaşmadım.Teknosa olayı biraz farklı.Biraz araştırırsanız,teknosa hakkında sadece bununla ilgili değil bir çok ürünle ilgili sıkıntı yaşandığını görürsünüz.Özellikle teknosadaki laptoplarda ölü pixeller görürsünüz.Oradaki bir çalışan biri teknosa ile ilgili çok da hoş olmayan bazı şeyler anlattı.
    Kısaca Fujitsu-Siemens derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.