Şimdi Ara

BMW f30 320i vs Audi A4 2.0 tfsi quattro makyajsız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her ne kadar motor olarak, çekiş olarak farklı araçlar olsa da filtreye nedense ikisi takıldı. Yeni lansman 320i (sunroof, comfort, tekno, paketler, suni deri koltuk) yada Doğuşun elinde az sayıda kalan A4 2.0 tfsi quattro Sline (epey dolu bir araç). ikisinin fiyatları hemen hemen aynı. A4 makyajsız kasa olduğu için epey indirim yapılıyor. Ancak sürüş zevki, kalite, görüntü, yanyana koyunca karar vermekte yardım gerekebiliyor. İkisininde kaliteli markalar olduğunun farkındayım. Ancak dikkate ederseniz ben gayet spesifik iki modeli kıyaslıyorum. BMW mi Audi mi demiyorum. Yardımınıza biraz acil ihtiyacım var. Ortalama araç kullanmam 3 sene. 3 sene sonra 75bini bulunca elden çıkarıyorum. Şuanki GOLF 1.4TSI DSG 66bin aracıma yapmayı planladığım gibi.
    Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: extreme11

    Her ne kadar motor olarak, çekiş olarak farklı araçlar olsa da filtreye nedense ikisi takıldı. Yeni lansman 320i (sunroof, comfort, tekno, paketler, suni deri koltuk) yada Doğuşun elinde az sayıda kalan A4 2.0 tfsi quattro Sline (epey dolu bir araç). ikisinin fiyatları hemen hemen aynı. A4 makyajsız kasa olduğu için epey indirim yapılıyor. Ancak sürüş zevki, kalite, görüntü, yanyana koyunca karar vermekte yardım gerekebiliyor. İkisininde kaliteli markalar olduğunun farkındayım. Ancak dikkate ederseniz ben gayet spesifik iki modeli kıyaslıyorum. BMW mi Audi mi demiyorum. Yardımınıza biraz acil ihtiyacım var. Ortalama araç kullanmam 3 sene. 3 sene sonra 75bini bulunca elden çıkarıyorum. Şuanki GOLF 1.4TSI DSG 66bin aracıma yapmayı planladığım gibi.
    Teşekkürler.

    2.0 tfsi 211 hp motorlar yağ yakmaları ile meşhurdur. 2000-3000 km 'de bir 0.5-1 litre arası yağ ister. Bagajınızda yağ ile gezmek zorunda kalırsınız. Bunu aynen servis de size söyleyebilir.

    Bence f30 320i tercih ediniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.