Şimdi Ara

EX PREMİUM- DC PREMİUM VE FLASH LARI :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi sorum şu olacak helios serverinde 80 lvl assasım var uzun zamandır girmiyordum ama bu gün baktım çok ban var demek oyunda gözle görülür bir düzenleme oluyor çok sevindim ve tekrar oyuna dönmeye karar verdim her ne kadar legal party bulacağımı sanmıyorsam da denemek istiyorum belki legal dedikleri partilerde gerçekten de ban yememeyeceğiz yada legal diye kazıkladıkları milletin partisine girip kısa sürede banned olacağız çekimser bir şekilde girmeyi düşünüyorum.Herneyse dediğim gibi 80 lvl ya charımız malumunuz 80 lvl den sonra ex prem in pek bir faydası olamıyor yüzde yüzlük oran sanırım birhayli düşüyor.O halde ex kasacağım ve 83 e yükleneceğim için ex premium mu almalıyım yoksa dc premium işimi görür mü bunun yanında sanırım ex premiumun ex flashları da 4 adet basıldığında daha çok ex veriyormuş aynı durum dc prem için de geçerliyse dc prem ve dc flash kullanarak daha çok ex gelmesini sağlamamız mümkün mü ?.Kısacası +80 bir charda ex kasacaksak ex prem ve ex flash* mı yoksa dc prem ve dc flash* mı kullanmalıyım,saygılarımla

* ex flash ve dc flash kullanımı :

Bilmeyen arkadaşlar için anlatıyorum ben sürekli ex rem kullanan birisiyim bundan dolayıdır ki ex flash şu an çok kullanışlı şöyle ki ex flash dan 4 adet temin edip bastığımız zaman 60 dakika boyunca yüzde 40 daha fazla ex alırsınız bu da şu demek 79 lvl bir eleman paraumda 80k ex alıyorsa bu hemen hemen ex flash basıldığında 115k civarı 114 de olabilir ex alabiliyor.Şimdi bunu nasıl temin edeceğiz ben genelde bir +35 char açarım diğer pc den veririm eline kazmayı madene yollarım madende sürekli takip ederim yıldızlar çıktığında (ore yani) char durur bence buunları çöpe atın zaman kaybıdır dc flash alırsınız bol bol onları biriktirin serverine göre 100-150k dan satarsınız neyse madenden bolca worm temin ettiniz şimdi suderies e giderek 1 adet olta alınız 400k sanırım,bu oltamızı alır orc için roan kamp human için dodo kamp a gidilir suderies in arkasında bir bölge var orada genelde key keeper çıkardı yan tarafında bir tak(üstü süslü içinden geçilen kemer) var onu geçerek kısa bir süre sonra sağ tarafta bir su göreceksiniz girebilirsiniz balıkların zıp zıp zıpladığını göreceksiniz,buraya gelerek elinize oltayı alınız spacebar a basarak (madendeki gibi) balık tutmaya başlayınız zaman zaman war flash vede ex flash gelecektir bu ex flashları biriktirip ex kasacağınız zaman skill barınıza koyarak 4 adet basınız ve ex in arttığını göreceksiniz,
    not: worm bittiğinde balık tutma sona erecektir,

not: resim alıntıdır

not: mutlaka bu konu verilmiştir ama ben yinede bilmeyenler olur diye kısaca geçeyim dedim..

herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 28 Temmuz 2012; 1:38:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.