Şimdi Ara

Melo vs Lass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melo nun yerine konuşulan ilk isim, benzer özelliklere sahipler. Sizc[simage][/simage]e hangisi döver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Management İnformation System
  • lass çok para ister

Wesley Sneijder
  • bir mıstıfa zarp değil
  • Beyler işin aslı şöyleki menajerlik şirketi 2,5Mdolar ve 5 yıllık sözleşme istemiş. Bundan dolayı görüşmeler kopmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lass yıllık 4-5 milyon istiyor...Melo damı bu kadar istedi yani ?
    Yok artık

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Lass melodan daha kaliteli bir futbolcu ama takıma melo daha çok katkı yapardı. Nede olsa takıma alışmış
    Galatasaray
  • Geçen sene sorsalar hiç şüphesiz herkes Diarra derdi. Performansını görmek lazım şimdiden kestirmek zor.

Bir ihtimal daha var.
  • Melo daha iyi bir oyuncu.
  • melonun alınmama sebebi paraysa bana göre lass kesinlikle alınamaz, hiç bir şekilde daha ucuza geleceğini sanmıyorum, ayrıca bir adam takıma dikiş tutturduysa ve bu adam en can alıcı noktada göbekte oynayan adamsa alıcan arkadaş, amrabat'a 8küsür milyon euro bonservis veriliyorsa melo'ya her türlü para ödenmeliydi ( tabi bunları para konusunda anlaşılamadıysa söylüyorum )
  • Diarra 'da yıllık 4-4.5 milyon euro istiyor. Ki Diarra, Melo'dan daha iyi değil. Melo'nun ofansif gücü Diarra'dan daha fazla ve Melo'nun takımı, taraftarı ateşleme gücü hiçbir futbolcuda yok. Hepsini geçtim Melo ile uyum sağlandı, rakiplerinle arandaki bir fark haline geldi. Bu düzeni bozduğun an ne olacağı belirsiz.

Orijinalden alıntı: muratsen87

melonun alınmama sebebi paraysa bana göre lass kesinlikle alınamaz, hiç bir şekilde daha ucuza geleceğini sanmıyorum, ayrıca bir adam takıma dikiş tutturduysa ve bu adam en can alıcı noktada göbekte oynayan adamsa alıcan arkadaş, amrabat'a 8küsür milyon euro bonservis veriliyorsa melo'ya her türlü para ödenmeliydi ( tabi bunları para konusunda anlaşılamadıysa söylüyorum )

amrabat senelik yıllığıyla beraber 2.1 milyon euroya geliyor. Melo ise 5 milyon+7 milyon 12ye denk geliyor.

Bir ihtimal daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

melonun alınmama sebebi paraysa bana göre lass kesinlikle alınamaz, hiç bir şekilde daha ucuza geleceğini sanmıyorum, ayrıca bir adam takıma dikiş tutturduysa ve bu adam en can alıcı noktada göbekte oynayan adamsa alıcan arkadaş, amrabat'a 8küsür milyon euro bonservis veriliyorsa melo'ya her türlü para ödenmeliydi ( tabi bunları para konusunda anlaşılamadıysa söylüyorum )

amrabat senelik yıllığıyla beraber 2.1 milyon euroya geliyor. Melo ise 5 milyon+7 milyon 12ye denk geliyor.

evet melo'nun istediği para çok fazla fakat yerine aynı ayarda alınabilcek adam da daha ucuz olamayacak, zaten çakal melo'da bunun farkında olduğu için o paraları istiyor. neyse burda muhasebeci gibi hesap yapmamıza gerek yok elbet bir plan düşünülen bir şey vardır. biz melo'nun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyorsak bunu en az fatih hocayla yönetim de biliyordur. umarım en hayırlısı olur takım adına

• Lass veya Melo gelsinde hangisi olduğu farketmez.

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

evet melo'nun istediği para çok fazla fakat yerine aynı ayarda alınabilcek adam da daha ucuz olamayacak, zaten çakal melo'da bunun farkında olduğu için o paraları istiyor. neyse burda muhasebeci gibi hesap yapmamıza gerek yok elbet bir plan düşünülen bir şey vardır. biz melo'nun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyorsak bunu en az fatih hocayla yönetim de biliyordur. umarım en hayırlısı olur takım adına

Öyle ancak Melo'nun 4 senelik maliyeti olan 27 milyon euro'nun bize getirisinin daha düşük olacağını düşünüyorum.

Bir ihtimal daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_20

Elime ulaşan son bilgilere göre Lassana Diarra 'nın menajeri İstanbul ' da ve Fenerbahçe yönetimiyle masada.

Her konuya girip fail şeyler yazmaktan bıkmıyor musun ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.