Şimdi Ara

Forum ve Genel Bolum Bilgisi (7. Kisim Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kisim 8 icin calismalar baslamstir, katkida bulunmak icin oneri, gorus ve elestirilerinizi gerek bu konudan gerekse PM yolu ile bana bildirebilirsiniz.

Kisim 7: 10.01.2013

- Tum ranked gunlukleri Hesap/Takim Tanitim altina alinacak
    konu basliklari Isim - Server - Lig seklinde acilarak icerik yazilacak
    - Resim/Video Paylasim alt konusu LOL Medya Paylasim olarak degistirilecek.
    - Tum Stream konulari ve Resim/Video Paylasim alt konusunun yeni adi altina acilacak.
    Bu konu altina unlu streamerlarin konulari da eklenerek sabitlenecek.
    - LOL Soru-Cevap Kosesi isimli konu yeni acilacak olan LOL Teknik Destek alt basliginda ayni kurallar ile devam ettirilecek.
    - Mesajlarda cok fazla bosluk kullanimi, "tamam" "ok" "olur" "hll spr dvm" vs gibi veya tamami ile smile ile olusan mesjalar yasaklanmistir.

Kisim 7 kapsaminda onceden yapilan degisiklikler;
    - Champion ve Skin Tavsiye konusu Şampiyon ve Kostüm seklinde degisecek.
    - Champion ve Skinler hakkinda tum konular Şampiyon ve Kostüm alt basliginda acilacak.

Kisim 6: 08.06.2013
    - Uyelerin bolum ici mesaj sayilari uyenin Profili altinda goruntulenecek, (LOL Mesaji: 1208 gibi) ayrica daha sonra normal mesaj sayilari da eklencek.
    - Uyelerin konudaki mesajlari + seklinde oylama ile konu altinda goruntulenebilecek. (BSC ve Haber Konulari gibi)
    - Uyelerin League Of Legends bolumu genelinde gunluk konu acma limiti 3 (uc) olarak belirlenmistir. 3 den daha fazla konu acilmasi gereken durumlarda Bolum Yetkilileri yardimci olacaklardir.
    - Uyelerin League Of Legends bolumune mesaj atabilmeleri icin SMS Onayi (Tam Uyelik) gerekmektedir.
    - Bolum Yetkilileri, Bolumden Uzaklastirma yetkisine sahip olacak. Uyelerin yanlislikla veya haksiz yere aldiklari uzaklastirmalar icin ilk muhattap yine Bolum Yetkilileri olacaktir, eger cozum saglanmaz ise Forum Destek den yardim alabilirler.
    - Bolumde yuksek mesajli uyelerin sikayetlerinin daha hizli degerlendirilmesi ve sonuclanmasi yapilacak.
    - Uyelerin Championlar hakkindaki tum sorulari yeni acilan Champion ve Skin Tavsiye alt konusunda sorulacak ve haricen acilacak olan konular yonlendirme yapilarak kilitlenecektir.
    - Uyelerin LOL ile ilgili teknik sorunlari, itemlar veya oyun geneli hakkindaki tum sorulari LOL Soru-Cevap Kosesi nde sorulacak ve bolumde acilacak olan konular yonlendirme yapilarak kilitlenecektir.
    - Uyeler kendilerine ait veya baskalarinin Streamlerini Resim/Video Paylaşımı Alt Basliginda acabilirler. Bu baglamda LOL Genelde Stream konularinin acilmasi yasaklanmistir.
    - Skin ve Champion kodu istemek icin konu acilmasi yasaklanmistir fakat bu tip kodlara sahip olanlar ucret talep etmeksizin dagitmak isterler ise LOL Etkinlikleri altinda konu acabilir konu acabilir. Dagitim bitiminde konu basligi guncellenerek konu kilitlenecektir. Boylelikle suresi gecmis dagitim konularinin uplanmasi onlenecektir.
    - Satis bolumu revize edilerek yeniden acilacak fakat hesap satisi kesinlikle yasak olacaktir. Oyun aksesuarlari, esya veya kod satislariniz icin bu baslik altinda konular acarak satis yapilabilir. Bu satislardan Donanim Haber kesinlikle sorumlu degildir ve bolum Modlarindan referans olunmasi istenmeyecektir. Bu baglamda Hesap ve Eşya Satış/Takas bolumunun ismi LOL Pazar Alani olarak degistirilecektir.

* Pasif gorunen maddeler henuz kesinlik kazanmamistir, ilerleyen zaman icerisinde devreye alinabilir veya tamamen kaldirilabilirler.

Kisim 5: 10.01.2012 - Bildiri;
    5. Kisim Canliya Gecmistir.

Kisim 5: 03.01.2013
    LOL bolumunde bir revizyon yapilarak daha etkin bir kullanim saglamasi amaclanmistir. Bu kapsamda yapilacak degisiklikler su sekildedir;

• Alt Bolum isim degisiklikleri;
    - Resmi Client ve PBE Haberleri kisminin ismi Patch Notlari ve Haberler seklinde degisecek
    - LOL Resim/Video Paylaşımı kisminin ismi Resim/Video Paylaşımı seklinde degisecek
    - Champion Rehber kisminin ismi Rehber Bolumu seklinde degisecek
    - LOL Aktiviteleri kisminin ismi LOL Etkinlikleri seklinde degisecek

• Yeni Alt Bolum siralama su sekilde olacak;
    - LOL Genel | Resim/Video Paylaşımı | Patch Notlari ve Haberler | Rehber Bolumu | LOL Etkinlikleri | Hesap - Takım Tanıtım

• Bolum icinde alinan bir karara istinaden; (Referans:http://forum.donanimhaber.com/m_69623576/tm.htm)
    - Hesap ve Eşya Satış/Takas bolumu tamamen kaldirilacaktir. Cok israr edilirse 2. El bolumune yonlendirilebilir.

Lutfen oneri ve goruslerinizi konu altina paylasiniz.

Kisim 4: 31.10.2012
    - Hesap Satis/takas Bolumun adi Hesap ve Esya Satis/Takas olarak degistirildi.
    - LOL Resim/Video Paylaşımı isimli yeni alt bolumumuz acildi. Bu tarz paylasimlarinizi ilgili alt bolumumuzde yapmanizi ve bildiiniz konularin linklerini bizler ile paylasarak bu alt basliga tasinmalari konusunda yardimlarinizi ve desteginizi rica ederim.

Kisim 3: 13.09.2012 - Bildiri;
    LOL Genel de Mesaj sayimi kapatilmistir.

Kisim 3: 11.09.2012
    - LOL Genel bolumune atilan mesajlar bundan boyle uyelerin mesaj sayilarini artirmayacaktir. Ayrica bunun disinda konular ile alakasiz mesaj atanlar icin cezai yaptirimlar devam edecektir. Bu sistem yakin zamanda devreye girip oncelikli olarak test daha sonra sonuclara gore kalici olarak devam edecektir.
    - Bolum icin 2nci bir yonetici arkadas secilecektir. Bu arkadassin DH Yonetim kadrosundan yada LOL Bolumunden birisi olmasi konusunda anket acilacak, takibinde oneriler ve sonuclara gore tekrar bir bilgilendirme ile yonetici secimi yapilacaktir.

Kisim 2: 23.08.2012
    Merhabalar,
    - Gecen hafta oylamasini yaptigimiz Resmi Client ve PBE Haberleri alt basligimiz hizmete acilmistir. PBE ve Resmi Client haberlerimizi artik bu basliktan takip edebilrisiniz. Gecikme icin hepinizden ozur dilerim.
    - Bolumde son gunlerde artisa gecen troll mesajlar ve sacma konular icin artik daha ciddi onlemler almaya karar verdik. Bundan boyle her mac sonucunu paylasan, keyfii konu acan yada konu ile alakasiz mesaj yazanlarin konulari ve mesajlari silinecek. Mesajlarin icerigine gore gerekirse uyari yada uzaklastirma talep edilecektir.
    - Daha once bahsettigim Rutbe isi simdilik askiya alindi diyebilirim ama bolume benim haricimde bir baska yonetici daha olmasi konusunda dusuncelerim var. Bununla ilgili musait bir zamanda bilgi paylasimi ve oylama yaparak sizlere sunacagim.

Kisim 2: Eklenti
    - Bundan boyle BSC de yayimlanan LOL ile ilgili haber ve videolar bolumumuze yansitilacaktir. BSC haberleri ile uyelerin acmis oludugu ayni icerikteki konular aciklama yapilarak silinecektir.

Kisim 1: 23.07.2012
    Merhabalar,

- Forumumuzda son gunlerin modasi olan "2 ie" ve "2 rabadon" gibi tabirleri uyeleri asagilamak yada konular ile dalga gecmek icin kullanan arkadaslarin bolumden uzaklastirilmasi saglanacaktir.
    - Forum genelinde amacsiz ve iceriksiz konular acanlarin konulari herhangi bir aciklama yapilmaksizin silinecektir.
    - Forum genelinde bilgi paylasimi yapan, yuksek elo oyuncusu olan yada haber paylasimlari icin calisan arkadaslara Ozel Rutbeler verilmesi icin bir calisma yapiliyor. Yoneticilerinde yardimi ile kisa surede devreye alinacaktir.
    - Champion tanimlari icin gosterdiginiz ilgiye tesekkur ederim ama daha fazlasina ihtiyacimiz var. Bunun icin cagirimi tekrarliyorum.
    - Yine kisa zaman icerisinde Champion Tanimlarinin buyuk cogunlugunun tamamlanmasina muteakip Champion Build alt basligi acmayi ve tum buildlerimizi buraya toparlamayi dusunuyorum. Orada sadece taktik ve build paylasimi yapacagimizdan, konu acacak arkadas heroyu yeniden tanimlamak zorunda kalmayacaktir. Buda daha kolay build ve taktik paylasimi saglayacaktir.

Kisim 0: 25.06.2012
    LOL bolumunun ve oyunun giderek buyumesinden dolayi birkac degisiklik yapildi. Bunlari sizlere duyurmak isterim. Bu konuda olumlu yada olumsuz elestirilerinizi ve onerilerinizi esirgemeyin ki daha iyi ve guzel bir calisma ortaya cikartalim.

• League Of Legends alt basligi Çok kişili online RPG Oyunları dan cikartilarak Ana Sayfa uzerinde Oyun Bolumune getirildi.

• League Of Legends icin simdilik 4 adet alt baslik olusturuldu
    - LOL Genel
    LOL hakkinda tum genel konularini icerir. Sormak istediginiz sorular yada paylasmak istediginiz hersey icin.
    - Hesap/Takim Tanitimlari
    Uyelerin ve Takimlarin tanitimlarini yapabilecekleri. Streamer ve Oyuncu/Takim arayanlarin mesajlarini iceren baslik.
    - Hesap Satis/Takas
    Uyelerin Skin Code yada Hesap Satis/Takas yapilabilecegi bir alt baslik. DH bu baslikta yapilan hicbir satistan sorumlu degildir ve olasi sorunlarda mesuliyet kabul etmez.
    - LOL Aktiviteleri
    LOL ile ilgili her turlu Turnuva yada Etkinligin davetlerinin yapilabilecegi alt baslik. Burada diger sitelerin uye cekme girismleri haric Toplanma, Turnuva ve Cesitli Etkinliklerin davetlerinin ve ilanlarinin oldugu baslik.

• League Of Legends
    ==> Bu ana baslikta tum alt basliklara atilan mesajlarin tamamini gorebilirsiniz. Ayrica Sabit konularimiz bu ana baslik altinda goruntulenir.

Bizi Izlemeye Devam Edin :D
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel karar, Tebrikler

• Bence bu bölümde atılan postlar, üyelerin mesaj sayısına etki etmesin.
    Post kasmak isteyen geliyor her konuya aynı şeyi yazıyor
  • hayırlısı be gurcell
  • Hemen elo kasmaya başlıyorum

• LOL Konu Disi acilmali bence. Mesela bi arkadasimiz Teemo'nun sapkasi ile ilgili bir konu acmis. Bu su andaki bolumlerden hicbiri ile alakali degil ama LOL ile ilglili. Yanlis anlasilmasin konu hakkinda kotu bir sey demedim aklimda o oldugu icin onu ornek verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''trollemek'' diye tabir edilen davranışlarda aynı cezayı alsın (2ie ye verilen cezadan.) çünkü çok yapılıyor 2 haftadır konu açmıyorum çoluk çocuk trollemek adı altında saldırı yapıyor ve tahrik ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

LOL Konu Disi acilmali bence. Mesela bi arkadasimiz Teemo'nun sapkasi ile ilgili bir konu acmis. Bu su andaki bolumlerden hicbiri ile alakali degil ama LOL ile ilglili. Yanlis anlasilmasin konu hakkinda kotu bir sey demedim aklimda o oldugu icin onu ornek verdim.

Olabilir değerlendirilmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

''trollemek'' diye tabir edilen davranışlarda aynı cezayı alsın (2ie ye verilen cezadan.) çünkü çok yapılıyor 2 haftadır konu açmıyorum çoluk çocuk trollemek adı altında saldırı yapıyor ve tahrik ediyor.

Dikkate alacagim.
  • 2 ie bir trolleme çeşidi. Onu söyleyen trollüde banlamanız lazım. O kendisi laf sokuyor millete sonra 2ie diye cevap alınca suçlular 2ie diyenler oluyor.
  • 2 ie muhabbetini iyi ki hiç yapmamışım çok çocukçaydı. Fakat DeaglePower'da çoğu konuyu trollüyor, ban yiyen arkadaşlar kadar o da suçludur. Çoğu konuyu trollüyor ve insanları tehdit ediyor. ''Gurcell abiye söyleyeceğim. ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 23 Temmuz 2012; 18:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

2 ie bir trolleme çeşidi. Onu söyleyen trollüde banlamanız lazım. O kendisi laf sokuyor millete sonra 2ie diye cevap alınca suçlular 2ie diyenler oluyor.

Bu konuda gozden kacirdiklarimi Sikayet sistemi yada PM den bildirirseniz gerekeni yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

2 ie bir trolleme çeşidi. Onu söyleyen trollüde banlamanız lazım. O kendisi laf sokuyor millete sonra 2ie diye cevap alınca suçlular 2ie diyenler oluyor.

Bu konuda gozden kacirdiklarimi Sikayet sistemi yada PM den bildirirseniz gerekeni yapabilirim.

Ust mesajimda belirttigim konu disi olayinida degerlendirirseniz sevinirim.

• 2IE yasaklanmasının amacı nedir ?
    konu dışında bu bilgiyi paylaşsam gülerler çok pardonda saçmalık resmen.

Adam gelip benim konumda saçmalayacak ben 2IE yi hatırlatmayacam yani ?
    olmamış geçiniz...

edit:hakaret-küfür içermeyen (2IE-7RABADON-9BOT) heyşeyi yazarım kimse karışamaz bunun için genel kurallarda değişikliğe gitmek gerekir.O kurallar değişirse anlayışla karşılarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 23 Temmuz 2012; 18:26:53 >
  • Burada sorun yazdiklari seylerin amacini asmis olmasi. Egerki yazdiginiz seyler birilerine hakaret yada alayci bir anlam iceriyorsa silinir, uyari alirsiniz. Israr ile devam ederseniz uzaklastirma almaniz normaldir.,

Edit:
    2 ie yasaklanmadi. sadece amaci disinda kullananlara uyarilar yapildi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Burada sorun yazdiklari seylerin amacini asmis olmasi. Egerki yazdiginiz seyler birilerine hakaret yada alayci bir anlam iceriyorsa silinir, uyari alirsiniz. Israr ile devam ederseniz uzaklastirma almaniz normaldir.,

Edit:
    2 ie yasaklanmadi. sadece amaci disinda kullananlara uyarilar yapildi.

2IE birine nasıl hakaret yada alayci bir anlam içerebilir açıklarmısın ?

Bu bir küfür değil nereye nasıl hangi amaçla söylendiği kavranamaz.Ben yarın öbürgün mag.pen botu al diyenleri şikayet etsem bana poponuzla gülersiniz bu durum 2IE de niye böyle oluyor ?

oyundaki item istediğime 2 tane istediğime 5 tane tavsiye edebilmeliyim.Hangi amaçla kullandığımıda ancak zannedebilirsiniz,anlayamazsınız yani.
  • kendisi her konuyu trollüyor biz 2 ie 2 rabadon deyince mi suç oluyor
  • Aynen sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

2IE birine nasıl hakaret yada alayci bir anlam içerebilir açıklarmısın ?

Bu bir küfür değil nereye nasıl hangi amaçla söylendiği kavranamaz.Ben yarın öbürgün mag.pen botu al diyenleri şikayet etsem bana poponuzla gülersiniz bu durum 2IE de niye böyle oluyor ?

oyundaki item istediğime 2 tane istediğime 5 tane tavsiye edebilmeliyim.Hangi amaçla kullandığımıda ancak zannedebilirsiniz,anlayamazsınız yani.

İyi o zaman açılan her konuda 2 ie dalgası geçilmeye devam edilsin ? Şaka bi yana bokunu çıkardınız ki bunu sende biliyosun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.