Şimdi Ara

Yeni Klima Su Damlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün montajı yapılan Airfel AS18-0925/r2 klimanın dış ünite bağlantı noktalarından sürekli su damlıyor. İç üniteden gelen borular terleme yapıyor. Bu normal mi acaba? Yapılması gereken herhangi bir şey varmı?

Yeni Klima Su Damlatma

Yeni Klima Su Damlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabidor -- 23 Temmuz 2012; 1:05:46 >

• arkadaş resimler çok büyük pc durdu.

bu terleme bağlatı yerlerinde normal iç ünite bağlantı boruları terliyorsa ince izolasyon kullnmışlardır. veya açıkta bıraktıkları izolasyonsuz yerler vardır üstüne dekoratif bant çekmişlerdir terleme ondandır zarar olmaz ama benim bir klimamdada aynı şey var mutfakta kafamıza su damlıyor şıpır şıpır değil ama terleyen su :((
  • Vanalarda tamamda bağlantı borularında olması sorun olmuş hiçbir klimamızda öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar.
  • terleme normal
  • 2. fotoyuda aynı koymuşum düzelttim şimdi daha net görülüyor. resimlerde görüldüğü gibi dış ünitenin izolasyonsuz kısmına kadar hiç bir sorun yok zaten. anladığım kadarıyla normal sanırım bu. teşekkürler yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naut1lus

2. fotoyuda aynı koymuşum düzelttim şimdi daha net görülüyor. resimlerde görüldüğü gibi dış ünitenin izolasyonsuz kısmına kadar hiç bir sorun yok zaten. anladığım kadarıyla normal sanırım bu. teşekkürler yorumlarınız için.

normaldir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

normaldir hocam

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naut1lus

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

normaldir hocam

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.