Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO M1437G 2GHz 1024MB 100GB XPH TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten çok hoş ve ucuz bir makina benim çok hoşuma gitti....

fucitcu çimens

AMILO M1437G 15,4 WXGA ATI x700
    CPU Pentium M760 M (2.0GHz)
    Memory DDR2 533 512MB x 2
    15,4” WXGA (1280X800) CRYSTAL VIEW
    Atİ Mobility Radeon X700-128 MB
    DVD Multi Format DL Burner
    PowerDVD Amilo
    HDD 100GB Amilo
    MS XP Home İşletim Sistemi
    MS Works Türkçe
    Symantec Security Suite English
    Tr Klavye
    3xUSB2.0, Fire Wire, Line in combined with Mic in,
    Headphone out combined with SPDIF, S-Video out Modem:on
    Board V.90/56kbps & 14,4 kbps Fax Lan: on Board 10/100/1000
    Mbps, WLan b/g - Standard PCMCIA: Express Card slot
    Cardreader: 4 in 1 (MS/SD/MMC/MSPRO), 1x DVI-I, 1xCIR
    Mouse Hediyeli

2.117,23 YTL

link..http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=779&productid=bd700360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 21 Mart 2006; 16:15:24 >

• 6 ay önce benim laptopu aynı paraya almıştım.. İşe bak...
  • Niye bu kadar ucuz bunda bir çelişki var aynı özelliklerde başka bir laptop u 3500 ytl den aşağı alamazsın
  • Arkadaşlar bana güvenin ve Fujitsu Siemens almayın gerek işcilik kalitesi gerekse teknik servisi berbattır!

Çok problem çıkarıyor istersen forumu bir araştırın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanliturka
    Niye bu kadar ucuz bunda bir çelişki var aynı özelliklerde başka bir laptop u 3500 ytl den aşağı alamazsın

ne 3500 ytl si?
    piyasayı takip etmeden mesaj atmayın.
    benzer bi bilgisayar;
    http://forum.donanimhaber.com/m_6334152/tm.htm
  • sayın gutarist arkadaşım acaba işçilik kalitesinin berbat olduğu kanısına nerden vardığını öğrenmek istiyorum. aksine bence gayet kaliteli. ben sony vaio bx196vp de kullandım fakat kendi bilgisayarımı ona değişmem. işçiliği hiç beklediğim gibi değildi ve kim gördüyse benim bilgisayarı her yönden daha çok beğendi. bu arada benimki fs amilo m7440 hani şu bazı arkadaşların fırsat bulduğu her vakit karalamaktan vazgeçemedikleri!
  • Benim fikrim bu...Forumlarda en çok şikayet edilen notebook fujitsu siemens.

Sen kendi laptopunu ne tür uygulamalarda kullanıyorsun acaba? Sony den daha iyi diyorsun ama neye göre?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatalı olanlar v2045...birçok insanın canı yandı..damdan düşeni damdan düşen anlar...vicadan sahibiysen sende siemensi protesto için bişeyler yazarsın..yapmıyosan bile vicdansızlık yapma..

quote:

Orjinalden alıntı: comen

sayın gutarist arkadaşım acaba işçilik kalitesinin berbat olduğu kanısına nerden vardığını öğrenmek istiyorum. aksine bence gayet kaliteli. ben sony vaio bx196vp de kullandım fakat kendi bilgisayarımı ona değişmem. işçiliği hiç beklediğim gibi değildi ve kim gördüyse benim bilgisayarı her yönden daha çok beğendi. bu arada benimki fs amilo m7440 hani şu bazı arkadaşların fırsat bulduğu her vakit karalamaktan vazgeçemedikleri!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeronimo28
    hatalı olanlar v2045...birçok insanın canı yandı..damdan düşeni damdan düşen anlar............

jeronimo,m7440 için de servis kayıtları yayınlandı.o yüzden karalanıyor diye yazmış comen.
    Ayrıca yalnızca bir seride hata var diye diğer tüm modelleri kötülenemez bir firmanın.
    Şunu da belirtmek isterim ki Amilo M serisi, V serisinden çok daha iyi görünümlü bi kasaya sahip.Bi arkadaşımda p4 işlemcili ve dönemine göre üstün donanımlı bir Amilo M serisi bilgisayar var.ikinci yılını doldurmak üzere ve daha hiç sorun yaşamadı(laptop 24 sa açık olmasına rağmen)...
    Hatırlayan olursa forumda da bi ara M1424 furyası vardı.Bi çok kişi o dönemde aldı FS amilo m1424 ve bildiim kadarıyla bi çoğu sorun yaşamadı.

Amilo M1437G şu anda msi m635 ile birlikte piyasada alınabilecek en iyi iki bilgisayardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTS* -- 21 Mart 2006; 22:27:36 >

• fiyat performans olarak çok düzgün bir makina bence.....

neden alınmasın_???
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

fiyat performans olarak çok düzgün bir makina bence.....

neden alınmasın_???

• msi 635 in yeni versiyonuyla bu fujitsu arasında kaldım.....

sanırım ikisininde kullanıcısı pek yok forumda...zira olmaması doğal daha yeni sayılır bu notebooklar....

ama msi veya fujitsu kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var açıkçası....

yorum yaparsanız sevinirim...fujitsu ve msi kullanıcıları...
  • Merhaba,

walla epeydir bu forumları takip ediyorum ve kararsızlıgım en üst düzeydeydi. Sonra bir karar verip alıyorum dedim ve FS V2045 aldım... Gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama şu anda paçamı kurtardım...

Buna ragmen bu model için FS almaya tekrardan cesaret ettim... Ancak bugün almak için gittiğimde tükenmiş oldugunu söylediler :(

Bir yerlerde şans eseri görürseniz, ve link adres vs verirseniz sevinirim. Epey aklım kaldı...
  • Dostum sen aslında çok şanslısın.Aklın hiç kalmasın.Git başka bir marka al.Düşünme bile....Yazdıklarım tecrübeyle sabittir...
  • merhaba nereden aldınız ve nasıl iade ettiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: maggie06

Merhaba,

walla epeydir bu forumları takip ediyorum ve kararsızlıgım en üst düzeydeydi. Sonra bir karar verip alıyorum dedim ve FS V2045 aldım... Gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama şu anda paçamı kurtardım...

Buna ragmen bu model için FS almaya tekrardan cesaret ettim... Ancak bugün almak için gittiğimde tükenmiş oldugunu söylediler :(

Bir yerlerde şans eseri görürseniz, ve link adres vs verirseniz sevinirim. Epey aklım kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BANUA

merhaba nereden aldınız ve nasıl iade ettiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: maggie06

Merhaba,

Ben şanslıydım kendimce... Teknosadan değilde Eksen Bilgisayardan almıştım. Data pro'yada konsinye ücreti ödemiştim. Tabi dataprodan evrakları alıp onları kabul ettirene kadar bütün sinir sistemim iflas etti neredeyse. Bunları yaparken birde bilgisayarcı bir arkadaşım yardım etti allahtan.

Hata benden değildi ve aldıgım gün hemen söyledim. Ertesi gün malı götürüp datapro ya ilettim. Bayagı bir arkasını kovaladım.

Ben de CD-DVD-Rom u hem görmüyordu hemde ışıgı hep yanıyordu.

İsterseniz CD-DVD-Rom u değiştirelim dediler. Ama ben istemedim. Zaten malum buradaki arkadaşların söylediklerinden sonra daha fazla şansımı da zorlamak istemedim. Yenisini vereceklerdi onu da tedarik edemediler. Gönderdikleri 2. notebook'da bozuk çıktı. Haliyle yenisini veremeyince iade etmek zorunda kaldılar paramı.

Ama tek başıma olsam herhalde utanmayıp hata sizden derlerdi birde...

• quote:

Benim fikrim bu...Forumlarda en çok şikayet edilen notebook fujitsu siemens.

Sen kendi laptopunu ne tür uygulamalarda kullanıyorsun acaba? Sony den daha iyi diyorsun ama neye göre?

söyledim ya estetik ve kalite açısından herkes benim fs i daha çok beğendi ve buna bende dahil. ayrıca benim 1.6 ghz ,sony 1.73 ghz. aradaki tek fark bu ve bence bu fark 400 ytl etmez. ben bilgisayarımı müzik. ödev,internet ve oyun için kullanıyorum. proV 2045 lerde sorun çıkıyo diyo komple fs i karaladınız. tamam ben 2045 modelleri iyi demiyorum ama sizde diğer modellere kötü demeyin bari.

quote:

hatalı olanlar v2045...birçok insanın canı yandı..damdan düşeni damdan düşen anlar...vicadan sahibiysen sende siemensi protesto için bişeyler yazarsın..yapmıyosan bile vicdansızlık yapma..

quote:

Orjinalden alıntı: comen

sayın gutarist arkadaşım acaba işçilik kalitesinin berbat olduğu kanısına nerden vardığını öğrenmek istiyorum. aksine bence gayet kaliteli. ben sony vaio bx196vp de kullandım fakat kendi bilgisayarımı ona değişmem. işçiliği hiç beklediğim gibi değildi ve kim gördüyse benim bilgisayarı her yönden daha çok beğendi. bu arada benimki fs amilo m7440 hani şu bazı arkadaşların fırsat bulduğu her vakit karalamaktan vazgeçemedikleri!

sayın jeronimo28 arkadaşım lütfen birz daha düzgün konuş. vicdansızlık yaptığımı nerden çıkardın. ben size v2045 modelleri hakkında destek veriyorum ve arkanızdayım. benim istediğim sinirinizi bütün fs modellerinden çıkaracağınıza , gidip teknosada hakkınızı aramaya devam edip ;teknosayı yermenizdir.

• hocalar fs m7440g var bende,ben de aynen hiçbir problemle karşılaşmadım.Baya stabil bence.Özellikle oyunda,bazen de bikaç programda-corel,photoshop,freehand falan,kullanıyorum hiçbir donanımsal,yazılımsal problemle karşılaşmadım.Ancak birkaç yerde hdd'yi görmeme sorunu oluyormuş diye duydum.Nedir bu sorunlar bilgisi olan var mı?Ya da yanlış yerdeysem bi link alayım yerime gideyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.