Şimdi Ara

Turkcell, Galaxy SIII paketlerini güncelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy SIII modelini Türkiye'de ilk kez tüketicilerle buluşturan firmalardan birisi olan Turkcell, sadece internet paketleriyle satışa sunmuştu.




    Tarifelerde güncellemeye giden Turkcell, internet paketlerinin yanında tarifeye ek paketleri de müşterilerinin beğenisine sundu.




    İnterneti içinde paketler ile birlikte Galaxy S3'ün 12/24 aylık kontratlarla 250MB internet ile 107TL/191TL, 1GB internet ile 117TL/201TL, 4GB internet ile birlikte 126TL/210TL şeklinde satışı bulunuyordu.




    30 Eylül'e kadar sürecek kampanyada Full paket için 79TL, Gold paket için 75TL, Gold Plus paket için 67TL ek ödeme 24 aylık taahhütlerde geçerli olacak.




    Samsung Galaxy S3; 4.8 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.4GHz hızında çalışan Exynos Quad 4 çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8MP kamera, 1080p video kaydı, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi gibi önemli özellikler sunuyor .

     








  • Bunlar kullanici soymak istiyor resmen avea da nexus hala ayni fiyat

  • Yagsiz kazik gibi mubarek paketler

  • Turkcell Full paket'e zam yapmış.

  • İnsanları kazıklamanın adı son zamanlarda hep güncelleme olarak geçiyor !

  • Kimse almasa bu inanılmaz fiyatları koymazlardi onumuze.demekki alan çok hala..

  • Avea'da Sınırsız internet,500 dk heryöne ve heryöne 1000 SMS paketi mevcut aylık 30TL'ye.

    İnternet üzerinden de 12 taksit S3 alınca daha karlı oluyorsunuz.Bilgi sahibi insanın kullanacağı paketler değil.

    İki gün sonra stok bitti diye haberini alırız,10 adet stoğu bilgisiz insana kakalarlar.
  • Zaten piyasadan bir şekilde kampanyazız alınabilen fiyata Turkcell kardeşim 24 ay taahhüt ile veriyor. Teşekkürler Turkcell, 10-15 yıllık müşterilerini bile keriz olarak gördüğün için.

  • Birçok ülkede oparatiörler uygun fiyata telefon verip taahhüt yapıyorlar. Biz hem kaziklanip hem de kandirilmaya calisiliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım kimse yazılanı okumuyor.
    en pahalı fiyatla turkcell full paketle birlikte 24 taksit 1896 tl ye geliyor telefon. zaten bu tarifeyi kullanıyorsan onunda parasını ekle 148 tl.

    bir çok mağaza ve web sitesinde 12 taksit 1999tl.

    misal ben gold plus paket kullanıyorum normalde;
    turkcell ile paketin üstüne 1608 tl ye 24 taksitle almış oluyorum bu fiyata göre telefonu. dışarıdan alsam telefon için extra 300-400 tl daha fazla ödemiş oalcağım.
    1608 tl ye yurtdışı olmayan garantili ve 24 taksit galaxy s3 çok mu piyasa da ki kazık diyorsunuz hiç anlamadım.

    nasıl kazık yediyseniz arkadaş, göz bebeklerinize kadar etkilemiş, bi okuyun şu yazılanları da anlayın..

  • bütün dünyada müşteriyi bağlamak adına telefonları çok ucuza verip kontrat yaparlarken bize hala piyasa fiyatı + tarife ücretinden daha yüksek rakamlara kontrat yapmaya çalışıyorlar. sanki aralarında en iyi kim kazıklar diye yarışıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    İnsanları kazıklamanın adı son zamanlarda hep güncelleme olarak geçiyor !


    eee dostum yemeyip içmeyip aç sefil gezip arabaya biner 5liraya benzin kullanırsan son model telefonum olsun diye yırtınıp her geçirene eyvallah dersen sonuç bu olur müstahaktır.
    Kazıklanmaktan zevk alan toplum kategorisinde ilk ve tek ülkeyiz.

  • Tarifeli paket soru 1:

    Gold Plus: 186 x 24 = 4.464 TL (Toplamda ödenecek para)

    4.464 - 1.999 = 2.465 TL (24 ay boyunca ödeyeceğiniz toplam görüşme ücreti)

    2.465 / 24 = 102.7 TL (aylık görüşme ücreti)

    Amma velakin Gold Plus paketini fiyatının 119 lira olduğu belirtiliyor.

    Aradaki 17 lira nedir? Bu hesaba göre gold plus paketinin ücreti 119 değil 102 liradır. Gel gör ki işin aslı böyle değil.

    24 ay da bu 17 liranın toplamı 408 lira yapıyor. Bu miktar 3.5 aylık (hadi 3 ay de) fazladan aylık görüşme ücretine bedel.

    İnterneti içinde paketi soru 1:

    210 x 12 = 2.520 TL (Toplamda ödenecek para)

    2.520 - 1.999 = 521 TL (12 ay boyunca internet kullanımı için vereceğiniz para)

    521 / 12 = 43.4 TL (aylık internet ücreti)

    Yine bir cin ali'lik...

    4 GB kotalı internet paketi turkcell'de 39 TL'dir. Hal böyle olunca interneti içinde paketle alınan Galaxy S3 için her ay 4.4 TL fazladan ödemiş olursunuz. Bu da toplam da (12 ayda yani) 52.8 TL yapar kapaca 1.5 aylık fatura fiyatıdır.

    Sonuç? telefon + interneti içinde paket ile 12 aylık sözleşme yaptığınız netice de 13 ay internet kullanmış gibi ücret ödemiş olursunuz.

    Kimse bana demesin ki ama hiçbiryer 24 ay taksit yapmıyor. Bak arkadaş ben 24 ayında değilim şu interneti içinde hesabı yaptığım paket 12 aylık.

    Kaldı ki sırf 24 ay taksit yapıyorlar diye gsm operatöründen cep telefonu almak ahmaklık olur. Kimse şunun farkında değil ya da salağa yatıyorlar gsm operatörleri sizi kendilerine 24 ay kenetliyor, bağlıyor. Ayrıca telefonu 12 taksitle birbaşka yerden alıp istediğiniz operatörden 12 ay taahütlü bir faturalı paket seçebilirsiniz. Faturasız da seçebilirsiniz. Totalda cebinizden çıkacak para her halukar da daha az olacaktır.

    Son olarak belirtmek isterim ki hiç bir gsm operatörü cep telefonlarına yönelik tüketiciye fırsat sunma yolunda adım atmıyor. Tam aksine operatörler sizlere paketlerini satmanın peşinde, telefonu satmanın değil. 119 liralık gold plus paketi normal şartlar da geniş kitleye hitap etmiyor fakat burada gold plus paketini alırsan bak sana Galaxy S3'ü 67 liradan veririm tarzı ekşınlara giriyorlar ki aradaki ücret farkını zaten şişirilmiş olan gold plus paket ücretinden çıkartıyorlar. İnsanları salak yerine koyup "ayda 59 lira, ayda 67 lira" tarzı eblekliklerine bir son vermesi gerek tüm operatörlerin.

    Laf uzar...





  • 1586 tl ye satılıyor telefon 2 yılda garantili taahhütde vermek gerekmiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLoft

    sanırım kimse yazılanı okumuyor. en pahalı fiyatla turkcell full paketle birlikte 24 taksit 1896 tl ye geliyor telefon. zaten bu tarifeyi kullanıyorsan onunda parasını ekle 148 tl.bir çok mağaza ve web sitesinde 12 taksit 1999tl.misal ben gold plus paket kullanıyorum normalde;turkcell ile paketin üstüne 1608 tl ye 24 taksitle almış oluyorum bu fiyata göre telefonu. dışarıdan alsam telefon için extra 300-400 tl daha fazla ödemiş oalcağım.1608 tl ye yurtdışı olmayan garantili ve 24 taksit galaxy s3 çok mu piyasa da ki kazık diyorsunuz hiç anlamadım.nasıl kazık yediyseniz arkadaş, göz bebeklerinize kadar etkilemiş, bi okuyun şu yazılanları da anlayın..


    Aah saftirik kardeşim ah. Yurt dışında sen o tarifere denk tarife aldığında telefonu beşte biri fiyatına veriyorlar. Burada %5-10 ucuz alınca büyük karda sayıyorsun kendini. Hakkaten zekana hayran kaldım.





  • paran varsa gidip alacan yoksa bu uckagitlara para kaptirmayacan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSM operatörlerinden taahhütle cihaz almak akıl mantık işi değil.

  • Alan çok kişi var ki onlarda satmaya devam ediyorlar.Paket satmanın dolayı yolu artık yanında cihazı taksitle vermek.

  • Yurt dışında ki operatörler müşteri benden kaçmasın diye konuşma paketinin yanında ek ücret almadan sim kilitli olarak bu tür telefonları verirler. Türkiyede ki üç kağıtçı, telefon satışından da kar elde etmek isteyen operatörler ise ekstra uçuk ücretlerle telefon satışı yapıyorlar. Ayıp denen bir şey var ya

  • Alan çok ki demişsiniz de arkadaşlar Türkcell bize ne kadar cihaz sattığını söylemiyor.Adamların stoğu 10 adettir.10 tane bilgisiz arkadaşa ürünü satarlar,stok bitti derler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.