Şimdi Ara

Crash (2004)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son en iyi film Oscarını alan Crash filmi halen digiturk moviemaxde gösteriliyor..İlgilenenlere duyrulur...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir
  • mükemmel bi film
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • bende seyretmeyi düşünüyodum...madem mükemmel seyredelim ozaman..
    "rybczynski was here"
  • Bende crash zil anladım hemen daldım içeri ama degilmiş

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

Çok süper bi film. Zaten oscar alarak gösterdi bunu. Konusu buna benzer daha doğrusu andıran bi film izledim geçenlerde "11.14 "diye onuda beğendim sizede öneririm izlemediyseniz.

11:14 ü bende izledim oda güzel bir film de konu olarak değil kurgu olarak benziyordu desek daha iyi olur
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet kurgu manyak buna benzer bi filmde PARAMPARÇA AŞKLAR KÖPEKLER DİYE Bİ FİLM VAR MEKSİKA YAPIMI 21 ULUSLARARSI ÖDÜLÜ var ve en iyi yabanvı film oscar adaylığı var oda iiii izleyin

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • Bu film birde 1980 li yıllarda da çekilmişti sanırım...

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir
  • hiç begenmedim.Irkcılıgı kullanarak prim yapmıslar. Bence oscar ın o sunu haketmemiş..

Orjinalden alıntı: ugurmad

hiç begenmedim.Irkcılıgı kullanarak prim yapmıslar. Bence oscar ın o sunu haketmemiş..

güzel bi konu hortlamış ama iyi bi yorum gelmemiş
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Adaylar arasında Oscar'ı alması gerekirdi aldı da zaten.Kovboylara mı vereceklerdi yani Oscar'ı ?

Çok gerçekçi geldi bana,seyrettiğim en iyi filmlerden.

Su küçüğün, SÖZ BÜYÜĞÜN.
  • _____________________________
    WEst: Sevenangl
  • 2 piksel başına bit derinlikli gülücüklerinden ne anlamak lazım.. Konu hortlamış
  • Bence harika bir filmdi film tamamen önyargılarda oluşan bir zemini yıkmaya çalışıyordu diyebilirim. Kesinlikle ırkçılığı kullarak prim alma derdi yoktu filmde. Fİlmin müziklerine bayıldım bi kere çok harikaydı. Bide bu konuyu kortlattığın için
  • oskar ı haketmeyen diyen arkadaş brokeback dağı mı almalıydı bence mükemmel bir film

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.