Şimdi Ara

Beyza'nın Kadınları (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa Altıoklar'dan BEYZA'NIN KADINLARI : 17 Martta Sinemalarda

RESMİ SİTESİ

Yönetmen: Mustafa Altıoklar

Senaryo: Mustafa Altıoklar , Nükhet Bıçakçı , Ebru Hacıoğlu

Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan

Muzik: Fahir Atakoğlu

Oyuncular: Tamer Karadağlı , Demet Evgar , Levent Üzümcü , Arda Kural , Haldun Boysan , Engin Hepileri , Berrak Tüzünataç , Aslı Bayram , Damla Başak , Salih Güney , Mine Çayıroğlu ...

2006, Türkiye,137 dakika.

Tür
    Polisiye / Gerilim

Gösterim Tarihi
    17 Mart 2006

KONUSU

İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunan kesik bacaklar halk arasında panik yaratmaya başlarken komiser Fatih olayı çözmekle görevlendirilir. Bu dava boyunca ortağı, Amerika’da eğitim almış bir seri katil uzmanı psikiyatr olan Doruk’tur.

Seri katil profillerini çözmedeki başarısına rağmen Doruk yanıbaşındaki sorunun farkında bile değildir. Karısı Beyza bilinç kayıplarıyla başetmeye çalışmakta ve kayıp zamanlarının izini sürmektedir

Komiser ve psikiyatr seri katil bulmacası içine her gün daha fazla gömülürken, Beyza da nasıl olduğunu anlamasa da kurbanlarla arasında tuhaf bir ilişki farkeder.

Hayatında her şeyin yolunda gittiğini düşünen, psikiyatr kocası Doruk'a aşkla bağlı Beyza Türker'in hayatı, yaşamaya başladığı tuhaf bilinç kayıplarıyla altüst olur. Bu arada İstanbul'un çeşitli semtlerinde bulunan kesilmiş bacaklar yüzünden şehri seri katil korkusu sarmıştır. Cinayetleri araştıran komiser Okan, yeni iş ortağı Doruk Türker ile tanışır. Eğitimini Amerika'da almış olan Doruk, bu davada seri cinayet uzmanı olarak görev almıştır. Komiser Okan ve Doruk seri katili ararken, Beyza da hatırlayamadığı kayıp zamanlarının peşine düşer. Polis katilin peşindeyken Beyza da kendi gerçeğiyle yüzleşir: Öldürülen kurbanlarla arasında kendisinin bile çözemediği bir ilişki vardır...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fragman gayet iyi, inşallah filmde öyledir merakla beklemedeyim

Orjinalden alıntı: rybczynski

fragman gayet iyi, inşallah filmde öyledir merakla beklemedeyim

evet fragmanı bayağı meraklandırıyo ama film için peşin konuşmayalım...

eski nick manyetico
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
    Mustafa Kemal

• final müziği Sezen Aksu'ya aitmiş
    Daha Fazla Göster
  • yapılan eleştiriler iyi gibi film gösterime girdi.izleyenler yorumlarını yazsın............

• quote:

Orjinalden alıntı: jeepers_creepers

değişik bi filme benziyor,ama keşke tamer karadağlı yerine başka biri oynaysaydı başrolü.

Niye bence baya yakışmış Türk Polisine
  • ewt arkadaşlar 21:00 seansına gidiyorum döndüğümde burda olun yorum yapıcam

Orjinalden alıntı: *Melancholy*
    Niye bence baya yakışmış Türk Polisine

sence ve bence işte bütün mesele bu zaten,ben pek ısınamadım roldeki karaktere...

• filmden geldim hemen yorumumu yapıcyorum; öncelikle Demet EVGAR ı kutlamak istiyorum mükemmel oynamış, 2. olarak senaryo da türkiyede denenmemiş güzel bir senaryo, son olarak film benim fikrimce iyi oyuncular ve güzel senaryo olmasına rağmen çok çok iyi değildi, biraz kasmışlar ve bazı bölümlerde de sıkıldım. tamammen benim fikrimdir, ama türk sinemasına destek babında izlenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rybczynski -- 18 Mart 2006; 0:09:52 >

filmden geldim hemen yorumumu yapıcyorum; öncelikle Demet EVGAR ı kutlamak istiyorum mükemmel oynamış, 2. olarak senaryo da türkiyede denenmemiş güzel bir senaryo, son olarak film benim fikrimce iyi oyuncular ve güzel senaryo olmasına rağmen çok çok iyi değildi, biraz kasmışlar ve bazı bölümlerde de sıkıldım. tamammen benim fikrimdir, ama türk sinemasına destek babında izlenmeli

sen öyle diyorsan inanırım hacı

eski nick manyetico
    Mustafa Kemal

• güzel espri...

quote:

Orjinalden alıntı: aGGr3ss1v3

güzel film değil dabbe bence daha iyiydi...

Orjinalden alıntı: A.E.M.

güzel espri...

quote:

Orjinalden alıntı: aGGr3ss1v3

güzel film değil dabbe bence daha iyiydi...

espri değil...

dabbeyi aşağılaman nereden kaynaklanıor?

+ insanların görüşlerine alaycı bi tavırla yaklaşman ne kadar doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aGGr3ss1v3 -- 18 Mart 2006; 3:55:49 >

eski nick manyetico
    Mustafa Kemal

• quote:

filmden geldim hemen yorumumu yapıcyorum; öncelikle Demet EVGAR ı kutlamak istiyorum mükemmel oynamış, 2. olarak senaryo da türkiyede denenmemiş güzel bir senaryo, son olarak film benim fikrimce iyi oyuncular ve güzel senaryo olmasına rağmen çok çok iyi değildi, biraz kasmışlar ve bazı bölümlerde de sıkıldım. tamammen benim fikrimdir, ama türk sinemasına destek babında izlenmeli

yorumun gerçekten iyi geldi arkadaşım, Demet Evgar'ın oyunculuğundan şüpheleniyordum sadece, altından kalkabilmiş midir acaba diye. sen böyle deyince rahatladım, bugün yarın kesinlikle izleyeceğim.
    Türk sinemasına destek..

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Mustafa Altıoklar'dan nefret ediyorum.

Gitsin doktorluk yapsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Mustafa Altıoklar'dan nefret ediyorum.

Gitsin doktorluk yapsın.

Bende arkadaşa katılıyorum, kendisini başarılı bulmuyorum!

Doç. Dr.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.