Şimdi Ara

User Agreement Update Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • User Agreement Update diya bi başlık çıkıp altında bi form çıkıyo ve kabul ettiğimde yine geri geliyo oyunu açamıyorum charı yeni açtım daha hiç girmedim yardım edebilecek varmı acil

• Siteye giriş yapıp şifreni değiştir, bu şifre 12 haneli ve tamamen harflerden oluşsun (örn.: abcdefghijkl). Şifreyi değiştirdikten sonra IE'de herhangi bir pop-up pencere engelleyicisi varsa devre dışı bırakman gerekiyor. Söyleşmeyi kabul edince şifreni tekrar eski hâline çevirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Siteye giriş yapıp şifreni değiştir, bu şifre 12 haneli ve tamamen harflerden oluşsun (örn.: abcdefghijkl). Şifreyi değiştirdikten sonra IE'de herhangi bir pop-up pencere engelleyicisi varsa devre dışı bırakman gerekiyor. Söyleşmeyi kabul edince şifreni tekrar eski hâline çevirebilirsin.

olmuyor
  • quote:

Siteye giriş yapıp şifreni değiştir, bu şifre 12 haneli ve tamamen harflerden oluşsun (örn.: abcdefghijkl). Şifreyi değiştirdikten sonra IE'de herhangi bir pop-up pencere engelleyicisi varsa devre dışı bırakman gerekiyor. Söyleşmeyi kabul edince şifreni tekrar eski hâline çevirebilirsin.

üstad şifreyi değiştirdim engelleyicileride devre dışı bıraktım ama genede hatayı alıyorum giremedim..
  • şifre 12 haneli içinde sayı yok

popup u da kapattik bakalim olacakmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FC Schalke 04 -- 15 Haziran 2012; 15:48:30 >
  • bendede olmuyor .
  • bende de olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho:D

quote:

olmuyor

Onay mesajı gelmiyor Mgame'den e-postama.
  • ben de şifre değiştiremedim şimdi uğraşıyorum eski şifremi kbl etmio
  • Denedim ama olmuyor; neden böyle saçma bir hata verir oldu önceki sürümde kabul etmişdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Denedim ama olmuyor; neden böyle saçma bir hata verir oldu önceki sürümde kabul etmişdi.

Yok artık ya seneler once oynamayı bıraktıgım hesabımla girdim oyuna geçildi agreement ve oyundayım suan ama asıl hesaplarımla giremiyorum.
  •  User Agreement Update Sorunu

• Bu sorun farklı bir durumdan kaynaklanıyor arkadaşlar, şu anki durum için çözüm olmadığının farkındayım.

quote:

We're aware of your connection problems and will release a fix patch about it within less than 30 minutes. This patch will fix your connection problems as well as randomly happening user agreement problem. Thank you for your patience.

Merhaba Şövalyeler
    ...
    Giriş problemlerinizin farkındayız ve 30 dakikadan az bir süre içerisinde biz düzeltme yaması yayınlayacağız. Bu yama bağlantı problemleriniz ile birlikte karışık olarak çıkan kullanıcı sözleşmesi problemini de düzeltecektir. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
  • patch1899 geliyor bekleyin yayınlanmış
  • Beyler ben girdim şans eseri midir artık bilemem 2-3 yine kabul etmedi denedim tekrar sonra girdi oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Denedim ama olmuyor; neden böyle saçma bir hata verir oldu önceki sürümde kabul etmişdi.

Yok artık ya seneler once oynamayı bıraktıgım hesabımla girdim oyuna geçildi agreement ve oyundayım suan ama asıl hesaplarımla giremiyorum.

İnanırım.
  • Beyler ister inanın ister inanmayın eski charınız varsa en az 2-3senelik onunla falan girin sonra asıl charınızla girin ben boyle girebildim hadi kolay gelsin.

• BEYLER OYUNA HERHANGİ BİR HATADAN VEYA ŞİFREDE Kİ HATADAN DOLAYI GİRMEMEZLİK YAPMIYOR AŞIRI DOLULUKTAN GİRMİYOR.! DAHA DEMİN GİRDİM AMA YANLIŞ CHARA GİRDİĞİMİ FARK EDİNCE ÇIKTIM DİĞER CHARA GİREMEDİM YANİ BİZİM GİBİ DENEYEN KAÇ MİLYON KİŞİ VARDIR SİZ DÜŞÜNÜN O YÜZDEN YOĞUNLUKTAN GİRDMİYOR AMA TAHMİN EDİYORUM Lİ LEVEL JUMPLAYANLAR ÇIKTIKÇA BİZLERDE GİREBİLİCEZ.. SAYGILAR..
  • dns lerim otomatik deği, ilk denememde girdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.