Şimdi Ara

Shell'de Maximum'a Her 50TL'ye 5TL Maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Shell'de Maximum'a Her 50TL'ye 5TL Maxipuan

Arkadaşlar Bankamatik kartları da dahilmiş.

SHELL istasyonlarında 4 Haziran-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 50 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişine, yine SHELL istasyonlarında yapacağınız akaryakıt - otogaz harcamalarında kullanmak üzere 5 TL akaryakıt kazanın!
    Her 50 TL ve üzeri işlem için 5, toplamda 20 TL akaryakıt!

Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "SHELL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

Kampanyadan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı SHELL İstasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 50 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir.
    Kampanya Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerlidir.

İlave MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 2 Ağustos 2012'dir.
    Kampanya kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece SHELL istasyonlarındaki akaryakıt - otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.
    Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Şirket Kredi Kartı, Vadematik Ticari Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 20 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.

Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.

Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuan'lar da geri alınacaktır.

Kampanyaya Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "SHELL" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanya kapsamında Ziraat Bankası Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 9 Haziran 2012; 2:26:45 >

• Ben bunu nasıl görmedim.
    Opetten 4 kere 100TL için uğraşıyordum.
    Bu daha karlıymış.Ama geç kalmışım
  • Gitsinler worldcard'dan öğrensinler. Ben PO'dan 4x100 TL kampanyasına kaydoldum. 50 TL puan veriyor. alışverişin %12,5 kadar. Tatil sezonu olduğundan zaten 400 TL'yi geçerim. maksimumda üstelik en fazla 20 TL kazanabiliyorsunuz. Maksimum tam bir hayal kırıklığı
  • ben 3*100 halkbank advantege 40 lira alıyorum. birde benzinci kampanya yapmış 3*100 alırsan 10 lirada o veriyor.tatile gidecegimden tatilde ortalama 500 lira gidecek. tatile gitmeden 200 lira atarım daha
    Bertrand Russell
  • Full un haftalık indirimlerinden iyisi yok hala. World deki temel handikap takip gerektiriyor; 1 haziranda her hafta 100 liralık benzin alıyorum yaklaşık max. 25 günde bitiyor 4x100 yani 25 haziranda görevimi tamamlıyorum, kampanya ne zaman bitiyor, 15 temmuz, ne zaman yakıt alacağım 16-25 temmuz arası benzini puanla da alamıyorsun -axess veya maximumdaki gibi- sen harca ben sonra indirim yansıtırım bir de indirimi takip et oldu mu olmadı mı diye. İndirim olmadı ne yapacaksın m.h. ara bekle bekle kampanya geçtiği için ekstra bekle; olay 3 şekilde sonlanıyor muhattab bulaöıyorsun, bulunca hatanın sende olduğunu söylüyor ya da bekleme esnasında sinirlenip lanet olsun deyip kapatıyorsun benim gibi o gün bu gündür hiç almam wolrd opetle yakıt. Bu diyagramı kampanyayı hazırlayan adamın da çizdiğine eminim :) sonuçta sana puan gelmesi ve harcaman kadar mantıkoı değil, hele fulldeki gibi anında indirim gibi hiç değil kişisel tecrübem worldün akaryakıt kampanyasından uzak durmak şimdiye kadar hepsinden sağladığım karı elimle tutup gözümle gördüm ama wolr hariç extre geldiğinde köprünün altından kaç varil petrol geçmiş oluyor indirminimi hatırlıycam :) . Yakında hepsi full ün yaptığını yapacak shell ve maximumun bu adımını kutluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Akaryakıt gideri az olanlar için iyi, çok olanlar için yetersiz bir kampanya.

Aynen, çok harcayanlar için diğer kartların kampanyaları daha avantajlı
  • Puanı yatan var mı arkadaşlar ben 3 sefer almıştım ama benim 15 tl hala yok hesapta

Orijinalden alıntı: moguz

Puanı yatan var mı arkadaşlar ben 3 sefer almıştım ama benim 15 tl hala yok hesapta

benim puanda hala yatmamış.
    Atladığımız bişeymi var? Üye işyeri falan gibi.
  • benimde 15 tl yatması lazım. bir de shell de mazot diğer firmalara göre 10 krş daha pahalı.
  • Bazı arkadaşlar böyle kampanya mı olur demiş, po kampanyası var ona bakın yeni çıktı. Ben de öyle kampanyalara kızıyordum. 400tl-500tl akaryakıt almak ne demek ilk defa akaryakıt kampanyasından yararlanmış oldum.

Ben bu kampanyayı kullandım pazartesi yatar bence puanlar. 3-4tl de akaryakıt maxipuanı vardı, 24tl+26tl şeklinde 50tl alırım.
    Normalde aylık 100tl yetiyor ama haziran extresinde 300tl benzin almışım

Ayrıca yakıtı bariz bir şekilde daha uzun menzil sağlıyor.
  • Aşağıdaki şekilde dönem içi hareketlerime yansımış 20 tl puan fakat normal puan kısmında bir artış yok shell'e gitsek sıkıntı çıkmadan alabiliriz herhalde yakıtı.

23/07/12        	20.00TL MAXİPUAN SHELL KAMP. 23/07/12           .00 -	  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 23 Temmuz 2012; 13:20:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Aşağıdaki şekilde dönem içi hareketlerime yansımış 20 tl puan fakat normal puan kısmında bir artış yok shell'e gitsek sıkıntı çıkmadan alabiliriz herhalde yakıtı.

23/07/12        	20.00TL MAXİPUAN SHELL KAMP. 23/07/12           .00 -	  

evet aynen, yüklenmiş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.