Şimdi Ara

FAKİR DARKY 1600 W DİK SÜPÜRGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
54.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BEŞ YIL SAMSUNG SC8581 , HEPA13 FİLTRELİ TOZ TORBASIZ SÜPÜRGE KULLANDIK
    VE MEMNUN KALARAK YİNE BİR ÜST MODEL OLAN SC9580 MODELİNİ ALDIK MEMNUNİYETLE KULLANIYORUZ.
    KÜÇÜK UFAK TEFEKLER İÇİNDE; FAKİR RCT109 VE KENWOOD HV190 (14.4V) ŞARJLI SÜPÜRGELERİMİZ VAR.
    .............
    FAKİR RCT109 (10.8V); MAKARALI FIRÇASI ÇOK KULLANIŞLI,
    FAKAT nickel-metal hydride (NiMH) BATARYALAR MALESEF 2-3 YIL SONRA YANİ GARANTİSİ BİTİNCE PERFORMANS KAYBI OLDU,
    ŞARJ TUTMAMA GİBİ OLAYLAR BAŞ GÖSTERDİ. 2 yıl sonra batarya bitti. Batarya değişimi makinenin yarı fiyatı malesef.
    ............
    KENWOOD HV190 (14.4V); ÇOK SESLİ , SANKİ 2500 MOTOR MÜBAREK, HİÇ SES YALITIMI YOK.
    AMA LOKAL OLARAK ÇOK İYİ ÇEKİYOR. MAXIMUM YARIM METREKARE.
    FAKAT GENİŞ BİR ALANI SÜPÜRMEK İŞKENCE, SIRTINIZ BELİNİZ AĞRIYOR, KAN-TER İÇİNDE KALIYORSUNUZ.
    Bataryası yıllardır sapasağlam.
    ...........
    MUTFAK İÇİN,
    YEMEK MASASININ ALTINI VS ÇEKTİRMEK İÇİN DİK VE LİTYUM İYON BATARYALI 18-24 V ŞARJLI SÜPÜRGELERİ ARAŞTIRDIM.
    FAKAT 300 TL CİVARINDA , BÜTCEYİ BAYA SARSACAK..
    ..........
    SONUNDA 100 TL CİVARINDA ELEKTRİKLİ DİK SÜPÜRGE ALMAYA KARAR VERDİM,
    ŞUMUYDU, BUMUYDU DERKEN EN İYİ SEÇENEĞİN FAKİR DARKY 1600 W OLDUĞUNA KARAR VERDİM.
    ... VE BUGÜN MAĞAZADAN 110 TL YE 7 TAKSİTLE ALDIM.
    ..........
    SİEMENS REKLAMINDAKİ GİBİ ASILI DURABİLİYOR (ÜÇGEN YER APARATINI ÇIKARTTIĞINIZDA).
    KÜÇÜCÜK MAKİNEDE 1600 W MOTOR VAR.
    TABİ KÜÇÜK KASA OLDUĞU İÇİN SES YALITIMI FELAN YOK. 4000CC MOTOR SANKİ, ANLAYACAĞINIZ BAYAĞI SESLİ.
    FAKAT, SANKİ NORMAL SÜPÜRGE , HER YERİ Bİ GÜZEL SÜPÜRDÜK, BEL AĞRISI FELAN YOK. ÇOK PRATİK. İYİ Kİ ALMIŞIZ.
    HANIM DA MEMNUN KALDI. 6 METRE KABLOSU PRATİKCE SARILI VERİYOR.
    ,,,,,,,,,,
    bel ağrılarının sebebiyet verdiği temizlik işleri çözümü
    Fakir Darky 1600 dik elektrikli süpürge . Öyle müthiş çekim gücü varki , diğer süpürgemi açmaya gerek bile duymuyorum .
    Hatta ve hatta yeni evlenecek hatunlara ve yeni elektrikli süpürge arayışında olanlara fazlasıyla tavsiye edebilirim .
    .............
    2 yıl sonra şu yorumu da yapmalıyım,
    iki yıldır fakir darty 1600 kullanıyoruz.
    Çok büyük hatalar var,
    Toz torbası olmadığı için bütün tozlar motor öncesi filtresinin etrafına toplanıyor
    ve bunu temizlemek icin 2. Bir süpürge gerekiyor, yani evde başka süpürge yoksa bu tarz süpürgeler tek başına olmaz,.
    zaten temizlemek için açık havaya çıkmak ve maske takmak lazım.
    1600 w gerçekten çok guclu ama Ses yalıtımı hiç yok,
    yalıtım yapmiyorlarsa 1600 motora hiç gerek yoktu, sessiz olup 1200 motorda yeterli gelebilirdi, veya 700-800 kompresör motor olabilirdi.
    (YIL 2015 sonu itibariyle 800w fakir öko motorlu modeli satışa çıkmış.)
    Hazneyi açma kilidi çok adi ve çabuk kırılabiliyor, tamirine 15 tl istiyorlar.
    Bunları şu yüzden yaziyorum: fakir darty yı çok abarttilar, pofpofladilar, bazı mağazalarda 150-200 liradan satıyorlar, ederi 100-110 liradan fazla olmamalı.

...........................
    DARKY 1600 İkisi birarada Dik Kuru Vakum Supurgesi

Toz torbası gerektirmeyen elektrikli dik süpürge olup,
    ayrıca tutma sapı ve üçgen yer aparatı çıkarıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabilme özelliği taşır.
    • 1600 W
    220w emiş gücü
    • Açma / kapama düğmesi
    • Ergonomik tutma sapı
    • 1 L toz haznesi
    • Üçgen yer aparatı
    • Kolay döndürülen tutma sapı
    • Kablo sarıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 13 Aralık 2015; 10:21:44 >

• bu paraya güzel ürün toz haznesi 1,2 lt yazdığınız site yanlış yazmış sanırım..hayırlı olsun
  • KABLOLU, ELEKTRİKLİ DÜŞÜNÜLMÜYORSA;
    PARAYA KIYIP, ELECTROLUX ERGORAPIDO ZB 2904 LITHIUM-ION POWER ŞARJLI SÜPÜRGE ALMAK LAZIM.
    .........
    İhtiyaca göre kullanım
    Şarjlı el süpürgesi dikey üniteyle kombine kullanıldığı gibi ayrı olarak da kullanılabilir.

Her yer pırıl pırıl!
    Teleskopik dar aralık başlığı ve küçük fırça, çekmecelere, kalorifer peteklerinin aralarına, mobilya köşelerine ve dolap içi gibi temizlenmesi zor olan dar yerlere ve köşelere kolaylıkla ulaşmayı sağlar.

Mükemmel temizlik!
    Cyclonic Action Sistemi toz haznesine çekilen tozları, hava akımından ayırıp, mükemmel temizlik sonuçları elde etmenizi sağlar.
    Aydınlatmalı yer başlığı
    Ergorapido aydınlatmalı yer başlığı sayesinde karanlık ortamlarda dahi kolay kullanım sağlar. Daha fazla bilgi
    Özellikleri
    Kablosuz kullanım avantajı: Ergorapido 2 in 1, tam şarjlı iken 80 m²'lik bir alanı temizleyebilir. 2 üniteli şarjlı süpürge: Şarjlı el süpürgesi dikey üniteyle kombine kullanıldığı gibi ayrı olarak da kullanılabilir. Şarj ünitesi: Duvara monte edilebilir ya da zemine yerleştirilebilir. LED kontrol ışığı: Şarj durumunu gösterir. 2 kademeli güç ayarı: Kademeli güç ayarı, gücü ihtiyacınıza göre ayarlamanıza ve isterseniz sessiz temizlik yapmanıza olanak verir.
    Teknik özellikleri
    2 üniteli şarjlı süpürge
    Cyclonic Action Sistemi
    iki kademeli güç ayarı
    Aydınlatma sistemine sahip esnek motorlu başlık
    İkili filtreleme sistemi
    Şarj edilebilir uzun ömürlü lityum pil
    18 Volt
    Duvara montaj olanağı
    Dar aralık ucu ve küçük fırça aksesuarlı
    Bakır rengi
    ................
    ................
    VEYA;
    DeLonghi ŞARJ EDILEBILIR SüPüRGELER Colombina Kablosuz XLR24LI
    http://www.delonghi.com/tr_tr/products/colombina-xlr24li/

• quote:

Orijinalden alıntı: martinist

bu paraya güzel ürün toz haznesi 1,2 lt yazdığınız site yanlış yazmış sanırım..hayırlı olsun

TEŞEKKÜRLER..
    DAHA İYİSİ SİZLERİN OLSUN.

• Aynı dertten haftalardır dolanıyorum.Electrolux iyi ama hem pahalı hem de piasada bulunmuyot.350 tl fiyatı var. Delongi de aynı. Gerçi 24 volt o. Bence şarjlı alet her zaman sorun. Batarya ölümü kronik sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence elektrikli dik süpürgeler içinde bir numara rowenta POWERLINE CYCLONIC dır.
    sonra , uygun fiyatlılar içinde bir numara fakirdir.
    arnikanın hepa filtresine aldanmayın. hepa12- veya hepa13 değildir. hepa10 dur.
    http://www.rowenta.com.tr/rowenta/frame.aspx?page=http://www.rowenta.com.tr/rowenta/All%20products/Home%20cleaning/Handheld%20cleaners/Products/POWERLINE%20CYCLONIC/POWERLINE%20CYCLONIC%20Dikey%20Süpürge

Ekteki dosya (1)

• bizde fakirin rct 109 modeli var ama batarya sorunu bizdede var kullanılmıyor şuandada bunun bi üst modeli vardı mavi renkli borulu falan bunuda öyle kullanamazmıyız acaba yoksa ona göre yaptırıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre123

bizde fakirin rct 109 modeli var ama batarya sorunu bizdede var kullanılmıyor şuandada bunun bi üst modeli vardı mavi renkli borulu falan bunuda öyle kullanamazmıyız acaba yoksa ona göre yaptırıcam

rct 109 da son durumunuz nedir,?
    bizimki artık hiç şarj tutmuyor.
  • Konu eski ama arastiranlara faydasi olur dusuncesiyle ben de deneyimimi yazayim: yasli bi yakinima kullanimi pratik olsun diye aldim, goturdugumde ilk denemeyi ben yaptim
    -muthis gurultulu calisiyor. onlarin kulaklari agir isittigi icin dert etmediler ama ben cok rahatsiz oldum
    -cekim gucu cok cok iyi
    -tek ayarda calisiyor. Evde kilim, hafif hali tuunden seyler varsa supururken toplanip geliyor ayar dusuremediginiz icin.
    -butun evi bununla supurmeye kalkinca yordu bira. sonucta motor vs. herseyi siz tasiyorsunuz.
    -ek baska ucu yok. dolap arkasi, koltuk ustu vs. supuremiyorsunuz

Velhasil makine supurme acisindan iyi ama el altinda bulunup kirinti falan toplamaya daha cok yarar gibi. butun evi supurmeye yine buyuk makine daha kullanisli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben de aynı süpürgeden aldım ve gerçekten iyi bir seçim yapmış olduğumu anladım. bu küçücük makinede o kdr güçlü motor olması çok enterasan:)
  • oktayozzkan O kullanıcısına yanıt
    100 tl civarında tercih edilebilecek çok güçlü bir motor,
    ama
    yeni model yapacakları zaman motor sesi ve güç azaltamama gibi sorunları düzeltmeleri lazım.
  • DARKY 1600 den bizde aldık gerçekten güçlü ve pratik bir cihaz, şarjlılara göre biraz daha gürültülü ama çekim gücüne oranla rahatsız edici değil, evde bora 4000 ile iyi kombine oldular tavsiye edilir.
  • Ben de kullanıyorum biraz gürültüsü dışında gayet memnunum, bu paraya bu pratiklik ve güç ideal. Almak isteyen var ben bu siteden aldım,http://www.karmarka.com/Fakir-Darky-1600-Watt-Dik-Kuru-Vakum-Supurgesi,PR-1284.html 1 günde geldi.
  • Hoover i tavsiye ederim...Çok güzel ve kullanışlı..Zaten başlıkta alan herkes memnun..Eşimde hergün dua ediyor, en iyi onlar bilir sonuçta :D

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/hoover-freejet-fj-180-r2-dikey-sarjli-supurge-86629462?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,
    normal bataryalıların ömrü çok az oluyor,
    şahsen 200 tl nin üzerindeki bataryalı modellerde LİTYUM bataryalılardan yanayım.
    http://www.evaletlerim.com/Electrolux-ZB-2943-Ergorapido-Plus-Lithium-18-V-Sarjli-Supurge%2CPR-6895.html
    http://www.delonghi.com/tr_tr/products/colombina-xlr24li/
    http://www.deveyuku.com/urun/fakir-lhn18-18volt-hepa-filtreli-sarjli-el-supurgesi_51536.aspx?CatId=3458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 28 Haziran 2013; 7:06:12 >

• Bunların batarya konusu çok tartışıldı başlıkta. Ucuza alıp kendin değiştirebiliyorsun. Lityum bataryalı alıp, sonra değiştiremezseniz işiniz zor. Kaldıki 1.5-2 sene rahat gidiyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bunların batarya konusu çok tartışıldı başlıkta. Ucuza alıp kendin değiştirebiliyorsun. Lityum bataryalı alıp, sonra değiştiremezseniz işiniz zor. Kaldıki 1.5-2 sene rahat gidiyor bunlar

bizim evde 2 yildir yatan fakir 109 modelinde hangi lityum bataryayi onerirsiniz_
    ling verirmisiniz/
  • iyi bir süpürge
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bunların batarya konusu çok tartışıldı başlıkta. Ucuza alıp kendin değiştirebiliyorsun. Lityum bataryalı alıp, sonra değiştiremezseniz işiniz zor. Kaldıki 1.5-2 sene rahat gidiyor bunlar

bizim evde 2 yildir yatan fakir 109 modelinde hangi lityum bataryayi onerirsiniz_
    ling verirmisiniz/

Şu başlıkta detaylı konuşuldu dikey süpürgeler, bakabilirsiniz son birkaç sayfaya..Faydalı şeyler bulabilirsiniz

donanımhaber forum
    Dikey Supurge Tavsiyesi » Sayfa 1 - 83
    http://forum.donanimhaber.com/m_38456633/tm.htm

• Kısa Süreliğine Tekrar Stoklarımızda....Yok Satan Fakir Darky Elektrikli Süpürgü
    Türkiyenin En iyi Fiyat Garantisi ile Yokkiyok Stoklarında

http://www.yokkiyok.com/fakir-darky-1600w-2in1-elektrik-supurgesi.html
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.