Şimdi Ara

The Terminal (2004)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta seçilen filmimiz 'The Terminal' oldu. Yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.



  • Tom Hanks'in filmde konuştuğu aksanı bu kadar iyi konuşabilmesi her zaman etkilemiştir beni.Kral oyuncu harbiden.Güzel film
  • ben çok sevdim bu filmi. değişik bir konu..
  • ilk cikgi zaman izlemistim hayal meyal hatirliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğlenceli güzel film.
  • Bende film arıyordum saol hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğimden iyiydi.

    Sıkmayan filmlere bayılıyorum.Güzel çirkin farketmez.Sıkmasın , hayattan bir parça olsun yeter.

    7.6 / 10
  • Film iyi güzelde Tom Hanks 10/10
  • Tom Hanks harika oynamıştı bu filmde.Genel olarak beğensem de film daha kısa olabilirdi.Sonlara doğru gereksiz sahneler vardı.Spielberg'ün sevdiğim nadir filmlerindendir kendisini buradan bir kez daha kınıyorum.Sevmiyorum hacı seni!Git Filistin'le ilgili bir film çek yemin ediyorum gözüme gireceksin.Tabi bu bir hayal o yüzden ölümüne düşmanız senle.
  • Dublaj olarak seyretmiştim bunu, oradaki rus aksanı başarılıydı. Ama orjinal dilinde de seyretmek lazım tabi, dublaj seyretmem talihsizlik diye düşünüyorum çünkü Tom Hanks epey yüceltilmiş film yorumlarında.

    Genel olarak eğlenceli bir filmdi. Duygusal sahnelerden etkilendiğimi belirteyim. Filmdeki karekterin, kendini izleyiciye sevdirmesi çok önemli. Çünkü o zaman etkilenirsiniz filmden, bağlar sizi karekter. Bu filmde başarılmış bu olay.

    Ketrin Zeta Zort'a da söylenecek söz yok ayrıca 21 yaşındayım, şu ana kadar gördüğüm en güzel kadın kendisidir. Şu sıralar biraz tombikto ama, ocean's serisinin ve bu filmin çekildiği dönemlerde çok iyiydi. Bana filmi seyrettiren en önemli etkenlerdendir ayrıca. Spielberg birinci sebebim.

    Hikayenin esinlenildiği adam da, Merhan Karimi Nasseri isimli İranlı bir mülteci. Aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsiniz:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mehran_Karimi_Nasseri
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mehran+karimi+nasseri




  • Böyle kısır, tek mekanda geçen harika filmlerin başını çekiyor. Tom Hanks'in harika aksanı mı desem, herkesten bir parça katılmış senaryosu mu desem hiçbir saniyesinde sıkmaz bu film. O kadar da eğlencelidir.. İzlediğim en zevkli filmlerden bir tanesiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 9 Haziran 2012; 0:54:38 >
  • 6 sene önce izlemiştim çok güzel bir konusu var başarılı bir film izlerken başından kalkamazsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forrest Gump'dan sonraki en iyi film. Baslarda guldursede sonlara dogru gene sizi uzmeyi basaran bir film.
  • Muhteşem bir filmdir, Spielberg ve Hanks'in en çok göz ardı edilen işlerinden..

    Bu da kritiği, bir kaç sene önce yazmıştım.

    "Spielberg kendi ulusunun sistemini yerse nasıl olurdu ?" Bu soruya cevap aramak için izlenebilecek tek türden filmdir Terminal. Bir Rus özerk bölgesinin vatandaşı (Krakozya) Victor Navorski, ABD'ye giriş yapacağı anda ülkesinde darbe olduğu haberi gelir. Pasaportu iptal olur, bütün diplomasiler çöpe gider, ve bir havaalanında 0 ingilizce ile kalakalır. O kadar komik ki şu durum komedisini Tom Hanks'den izlemek..
    Sam Amca dediğimiz Amerika, bu ülkeyi tanımadığından garibimiz giriş yapamıyor. Oysa ki tek amacı var, o fındık kutusundaki sır. Filmin sonuna kadar saklamayı becermiş senaristimiz. Spielberg'ün kalitesi, Tom Hanks'in bence Forrest Gump'tan sonraki en iyi performansı, harika sinematografi, muhteşem müzikler, komedisi, dramı gibi harika etmenler sizi 1 saniye boyunca filmden ayırmıyor. 2 saat olmasına rağmen su gibi geçti zaman.
    Çok zor bir roldür başka bir aksanda İngilizce konuşmak. Bunu yapabilenleri kahraman ilan eder, son yılların en iyi performansı deriz. Peki Rusca konuşmak ? Hemde Krakozya aksanıyla ? Bunu yapsa yapsa Tom Hanks gibi bir üstat yapardı, öylesine güzel de yapmış ki. Ne Akademisi, hiçbir ödül töreninin dikkatini çekmemiş bu 'uzayüstü' performans. Kim dünyadaki bu çarpıklıkları ele alsa, suçlu ilan edilip protesto niteliğinde ödül törenleri tarafından göz ardı ediliyor.
    Stanley Tucci, Zoe Saldana ve Zeta-Jones'a da ayrı parantez açmak gerek. Tom Hanks'in tek başına şov yapması için ellerinden geleni yapmışlar. Profesyonel bir kadro olduğunu her anda hissediyorsunuz.
    Kısacası bu traji-komik gerçek hikaye, Spielberg - Hanks işbirliğiyle müthiş bir şekilde harmanlanmış. Hayatınızın 2 saatini hiç tereddüt etmeden bu filme ayırın.. Ama sonra gelip de "ah niye bu ana kadar izlememişim" demeyin !




  • Biraz önce bitirdim filmi. Tom Hanks ve Spielberg iyi iş çıkarmış. Film hep aynı mekanlarda geçmesine rağmen sıkmıyor hiç. Filmi daha izlememiş veya tekrar izlemek isteyenlere orjinal dilinde izlemelerini tavsiye ediyorum. Tom Hanks'in harika aksanını duymanızı istiyorum çünkü. Bu performansıyla hiçbir ödüle aday bile gösterilmemesi üzdü beni.
    Film bana çok samimi geldi ve galiba bunun sağlayan Tom Hanks'ti. Yine yeri geldi güldürdü ve yeri geldi hüzünlendirdi.
    Filmi izlerken birkez daha anladım ki Tom Hanks benim için sayılı aktörlerden.

    @Serpico. Teşekkür ediyorum hocam Merhan Karimi Nasseri ile ilgili bilgilerden dolayı. Bilmiyordum gerçekten uyarlandığını.

    @Jokě Size de teşekkür ediyorum hocam, yine güzel yazmışsınız.




  • Benim çok keyif aldığım bir filmdi. Çok başarılı buldum. Tom Hanks zaten izleyiciyi filmin içine çekmeyi başarıyor. Hikayenin güzelliği, samimiliği ise hakikaten çok keyif katmış filme.
  • liseliler hatırlamaz bu filmi ama çok eğlenceli sıkmayan bunaltmayan akıcı ve güzel bir filmdi. tom yine oyunculuğunu konuşturmuştu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xswordfishx

    liseliler hatırlamaz bu filmi ama çok eğlenceli sıkmayan bunaltmayan akıcı ve güzel bir filmdi. tom yine oyunculuğunu konuşturmuştu

    Ben hatırlıyorum hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xswordfishx

    liseliler hatırlamaz bu filmi ama çok eğlenceli sıkmayan bunaltmayan akıcı ve güzel bir filmdi. tom yine oyunculuğunu konuşturmuştu

    Hay liseliler kadar başınıza taş düşsün emi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

    Biraz önce bitirdim filmi. Tom Hanks ve Spielberg iyi iş çıkarmış. Film hep aynı mekanlarda geçmesine rağmen sıkmıyor hiç. Filmi daha izlememiş veya tekrar izlemek isteyenlere orjinal dilinde izlemelerini tavsiye ediyorum. Tom Hanks'in harika aksanını duymanızı istiyorum çünkü. Bu performansıyla hiçbir ödüle aday bile gösterilmemesi üzdü beni.
    Film bana çok samimi geldi ve galiba bunun sağlayan Tom Hanks'ti. Yine yeri geldi güldürdü ve yeri geldi hüzünlendirdi.
    Filmi izlerken birkez daha anladım ki Tom Hanks benim için sayılı aktörlerden.

    @Serpico. Teşekkür ediyorum hocam Merhan Karimi Nasseri ile ilgili bilgilerden dolayı. Bilmiyordum gerçekten uyarlandığını.

    @Jokě Size de teşekkür ediyorum hocam, yine güzel yazmışsınız.

    Eyvallah, Tom Hanks'i ödül törenlerinin o yıl göz ardı etmesi kadar kötü birşey olamaz şu sinema tarihinde.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.