Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
16
Favori
12.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix__ -- 17 Şubat 2016; 22:26:08 >

• sakın üzülme hiç pişman olmayacksın zaman çok çabuk geçiyor emin ol tüm konularını bitrmeye bak sadece ve sonrasında bol bol deneme :) iyi şanslar umarm emeğnin karşlğnı alacksın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hikayemde sana benziyor.umarım istediğin hedefe ulaşırsın.

• yazdıklarını okuyunca bir bakıma kendimi gördüm diyebilirim. Ben 2011 mezunuyum. Senin şu anki halin benim geçen seneki halimle birebir aynı. ben de ygs de geçen sene 382 aldım umutlar tükenince komple bıraktım kimya ve biyolojinin lys kısmına hiç bakmadan matematikte integral bilmeden geometride çemberin analitiği hariç hiç bi konu bilmeden girdim sınava. Kafam rahat girdim çünkü işi seneye bırakmıştım. Ama öyle bişey oldu ki sınav anında keşke hiç seneye bırakmasaymışım dedim. Sorular bana o kadar basit geldi ki şok oldum resmen. Ama bunun nedeni de sınava rahat kafayla girmemdi bence . Sonuçta o halimle bile mat 40 geo 21 fizik 22 kimya 23 bio 19 yaptım. Tüm yaz boyu vicdan azabıyla geçti.neden çalışmadım diye diye kendi kendimi yedim. Ama sağlık olssun dedim haftaiçi grubunda dershaneye başladım. Haa bu arada doğuda bi fen lisesi mezunuyum. Ama normal anadolu lisesinden farkı yoktu.neyse kıytırık da olsa fen lisesi mezunuyuz mtekrardan ygs konuları tekrardan rasyonel sayılar fizikteki vektörler gibi zamanında yüzüne bakadığımız konuları tekrardan dershanede görmeye başlayınca adama koyuyor tabiki. Bir de dershaneye 3 ün karesini bilmeyen adamlarla başlamak da cabası. Ben kendi işime bakacaktım dershaneye kafama göre gidecek sorularımk sorup çıkacaktım can alıcı konular başlayınca da gidip dinleyecektim nitekim öyle oçmadı 1-2 derken bi baktım ki dershaneyi komple bırakmışım. Ders de çalışmıyordum Neyse gel zaman git zaman ygs ye 1 ay kala yusuf yusuf başladı bende. 1 sene bekledi 1 sene daha beklemek istemiyordum . Son 1 ay günde 7-8 saat ders çalıştım ve paçayı son anda kurtardık. Bu sene ygs sıralamam 13 k oldu. Ygs den sonra da konuları yetiştrme telaşı başladı tabi şimdi günde 11 - 12 saati bulduğum oluyor bazen oturduğum çalışma masasından kalkınca dizlerim tutmuyor o derece yani ve hala bazı konular yetişmedi. Şimdi her gün kendime küfrediyorum ygs den önce 1 tane bile lys konusuna bakmadığım için ve şu an sabahın 6 sı ve ben hala ders çalışıyorum daha uyumadım. Yani sözün özü gerçekten çalışcaksan seneye bırak ama benim gibi yapcaksan (ben yine biraz daha iyi örnek olabilirim benden kötü olanlar da var ) hiç amelelik yapma ömründen 1 sene boş yere verme. Neyse çok konuştum umarım dediklerimden bişeyler çıkarırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy062 -- 6 Haziran 2012; 6:15:13 >

• arkadaşım bana kalırsa da bu işi bu sene bitirebilirsin.Daha 2 haftadan fazla var.Bir an önce kimya ve biyoloji bitirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

arkadaşım bana kalırsa da bu işi bu sene bitirebilirsin.Daha 2 haftadan fazla var.Bir an önce kimya ve biyoloji bitirmelisin.

KARDEŞİM KALAN 10+7 GÜNDE ÇOK ŞEY DEĞİŞİR NETLERİN TAM ZIPLAMAYA ADAY 15 GÜN HARARETLİ ÇALIŞSAN İTÜ İNŞAATI GARANTİLEYEBİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

arkadaşım bana kalırsa da bu işi bu sene bitirebilirsin.Daha 2 haftadan fazla var.Bir an önce kimya ve biyoloji bitirmelisin.

KARDEŞİM KALAN 10+7 GÜNDE ÇOK ŞEY DEĞİŞİR NETLERİN TAM ZIPLAMAYA ADAY 15 GÜN HARARETLİ ÇALIŞSAN İTÜ İNŞAATI GARANTİLEYEBİLİRSİN.

çalışıyorum hocam da 45 puan artıracak gücü bu senelik kendimde bulamıyorum açıkçasi.destek olanlara teşekkürler

• Güncel'
  • Aynı durumdayız kardeşim. Ama bence kendine biraz daha ara vermen gerektiğini düşünüyorum. 1 ağustos ta başlayacağım bende. Çünkü aralık ayı geliyor. İsyan ediyorum ulan yaz gelse falan filan diye .. Bu arada benim istediğim yerlerde ODTU ama merak etme rakip olmayacak çünkü havacılık istiyorum ben..
    Diyorum ki DH liler olarak çalıştığımız konuları uplayalım ve böylece hepimiz hem motivasyonumuzu artırmış oluruz hem de daha gaza geliriz
  • Seneye sınavda aşırı heyecan yapmayacağın ne malum, belki sınavda motivasyonun düşecek ve beklemediğin şeyler olacak. Bu yüzden daha fazla zorlama bence ve başka üniversitenin inşaatına git. Hayatta beklenmedik şeyler olabiliyor bunları da düşün.
  • lysde çalışan adamlardan iyi yapmışsın konulara bir yerden hakimiyetin var demekki geçmişten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Seneye sınavda aşırı heyecan yapmayacağın ne malum, belki sınavda motivasyonun düşecek ve beklemediğin şeyler olacak. Bu yüzden daha fazla zorlama bence ve başka üniversitenin inşaatına git. Hayatta beklenmedik şeyler olabiliyor bunları da düşün.

5 dk sonra ölüp ölmemen ne malum dostum.Adam hedefini koymuş ben bu sene gitmek istiyodum 42 mat 21 geo yaptım bende mezuna kaldım ama en azından sağlam kaldım.Adam bir senesini daha verip hayattan kopup köpek gibi çalışmaya razı evet seneye ne olucağı belli değil ama adam kalıyo.Bırakın bu seneye sınavın nasıl geçeceği mevzularını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinamüh

quote:

Seneye sınavda aşırı heyecan yapmayacağın ne malum, belki sınavda motivasyonun düşecek ve beklemediğin şeyler olacak. Bu yüzden daha fazla zorlama bence ve başka üniversitenin inşaatına git. Hayatta beklenmedik şeyler olabiliyor bunları da düşün.

5 dk sonra ölüp ölmemen ne malum dostum.Adam hedefini koymuş ben bu sene gitmek istiyodum 42 mat 21 geo yaptım bende mezuna kaldım ama en azından sağlam kaldım.Adam bir senesini daha verip hayattan kopup köpek gibi çalışmaya razı evet seneye ne olucağı belli değil ama adam kalıyo.Bırakın bu seneye sınavın nasıl geçeceği mevzularını.

Bu benim görüşüm, tamam 1 sene beklenebilir fakat 2 sene üniversite için beklenmez.

• Her şeye rağmen devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makinamüh

quote:

Bu benim görüşüm, tamam 1 sene beklenebilir fakat 2 sene üniversite için beklenmez.

3.sene bencede olmaz.Ama idealist adamlar kalır.Üst kattaki komşum 3.senesinde cerrahpaşayı aldı.Yani diyeceğim herkes kalmaz zaten 3. seneye kendine güvenen adam kalır.Kalıpta adam gibi çalışan adamada helal olsun derim ben.

• sora okurum ıns.
  • çalışmama olayın bana abartı geldi bilmiyorum çalışmayan adam bu neti yapıpta üzülmez.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavisin -- 18 Haziran 2012; 12:54:34 >
  • Ben 12. sınıfa geçtim. Yazını okurken kendimi anlatıyormuş gibi hissettim. Ama ben 11. sınıfın başında her şeyi anladım. O zaman dersleri çok sıkı tutmaya başladım. İlk defa konuların hepsini anlamaya başlamıştım. Herkes uyarmaya başladı bu kadar çok çaışma erken ve sıkılırsın dediler. Kimseye takmadım sonuçta içimden istiyorum dedim. İşte dershanede netlerim yükselmeye başladı işte. Sonra bir anda tüm isteğim gitti. Kalbimin üstüne resmen bir taş oturdu Ondan sonra elime hiçbir kalem malem almadım. Haziran ayında gelecek sene sınıf belirleme sınavında 350 puan aldım. Sözde ygs denemesi oluyoruz ama içerik 11. sınıf onda da 76. olmuşum. Ağustosta tekrar sınav yapılacakmış. Hepimize bir çalışma kağıdı verdiler. Ona bir baktım hepsi 11. sınıf forumda geziniyorum herkes ygs den çalışmaya başlamış. Modüler aritmetik fonksiyon vs çalışıyor. Onların dediğine mi uysam kafama eseni uygulayıp ygs fen mi çalışsam bilemedim? Bir yardımcı olun lütfen.

Not: Ve benim mezuna kalma gibi bir seçeneğim de yok. Babam bu konuda çok katı baştan konuşalım dedi. Sağolsun adam her türlü fedakarlığı sağladı en iyi dershaneye yazdırdı vs. Yani hayal kırıklığıyla gireceğim bir sınav olsun istemiyorum. Yine baştan sıkı tutmaya kararlıyım ama inşallah bu sefer sıkılmam sıkıldıktan sonra elimi kaldıramıyorum bile.

• hikayen benimkiyle birebir aynı nerdeyse benim aklım başıma 10. sınıfın yarısında gelmişti ama sonuç aynı yinede
  • Güncel '
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.