Şimdi Ara

The Exorcist (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
7
Favori
10.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Exorcist (2016)

William Peter Blatty'nin yazdığı aynı adlı romana dayanarak 1973 senesinde William Friedkin'in yönetmenliğinde 'tüm zamanların en korkunç filmi' sloganıyla vizyona girmiş kült korku filmi The Exorcist'in 10 bölümlük bir televizyon dizisinin yapılacağı açıklandı.

Konusu: The Exorcist televizyon serisi, hikayenin önceki versiyonlarından biraz farklılıklar gösterirken; kötü bir ruhun veya şeytanın kişinin bedenine girerek ruhunu kontrol etmesi ve onu deliliğe, hastalığa veya suç davranışına sürüklemesi dediğimiz demonic possession olayına maruz kalan kurbanın bu durumunun ailesini ve sevdiklerini nasıl etkilediği ve ailenin karşı karşıya kaldığı bu durumla mücadelesi üzerine odaklanacak.

Çekimleri İngiliz yönetmen Rupert Wyatt tarafından yapılan dizinin üretimi 20th Century Fox Television ve Morgan Creek Productions şirketleri tarafından yapılmaktadır. Psikolojik gerilim, drama türündeki dizinin başında "Fantastik Dörtlü"nün yönetmeni Jeremy Slater ile birlikte True Romance prodüktörü James Robinson, David Robinson ve "Morgan Creek"ten Barbara Wall yer alıyor.

23 Eylül'de prömiyerini yapacak.

http://www.comingsoon.net/horror/news/761739-advance-review-the-exorcist-season-1-episode-1#/slide/1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 20 Kasım 2016; 11:39:58 >

• Çocuklugumun ıkı uc onemlı fılmınde bırı korku turundekı Diğerleri Alien, Thing, Evil Dead.

Guzel bır sey cıkabılır ortaya, kablolu kanalda olursa AHS tarzında guzel bır dızı ızleyebılırız.
  • Filmin yönetmenliğini yapan William Friedkin, bu konuda herhangi bir olasılığın bile gündeme gelmediğini belirtirken ''Böyle bir şey yok! The Exorcist'in planlanan bir televizyon dizisi projesi gündemde değil. Haftada bir The Exorcist? Bu çok saçma olacaktır'' ifadelerini kullandı.

Filmin uyarlandığı aynı adlı çok satan romanın yazarı William Peter Blatty bu konudaki söylentilerin tamamen yanlış olduğunu belirtirken, orijinal yapımın haklarının hala kendisinde olduğunu, kendisinden izin alınmadan ve şartlar oluşmadan bu konuda herhangi bir çalışmaya girilemeyeceğini, bu yüzden Durkin ve yapımcıların yeni bir The Exorcist versiyonunu ortaya çıkarmalarının mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Blatty'nin bir de sürpriz açıklaması var: ''William Friedkin ile geliştirmekte olduğumuz mini-dizi şeklinde bir adaptasyon çalışmamız var. Bir gün ekranlara geleceğini umuyoruz''

Son açıklamaya bakılırsa The Exorcist'in yeni bir proje olma ihtimali devam ediyor.

• _____________________________
  • Yok artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Leftovers (2014) | HBO
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Haftada bir The Exorcist?" made my day

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Müziği de aynı olsun lütfen.
  • Resmi yayınlanan trailer oldukça gerilimli olmuş. American Horror Story defterini kapattıktan sonra ilaç gibi gelir umarım. İzlenen dizilerden 1 tanesinin psikolojik gerilim türünde olması bünyeye iyi geliyor yahu.

23 Eylül'de dizi başlıyacak. Birden fazla bölüm olacağı yazıyor internette bu nedenle kesin sayıya ulaşamadım. 10 diye belirttim ama daha fazla olabilir belki. Fox genelde çok bölümlü dizi yapıyor zaten. Beklentim gerilim atmosferini iyi oluşturmaları yönünde. Oyuncular fena değil gibi.

Bu arada filmin arka plan müziğini kullanacaklar sanki. Trailer'ın sonunda kullanılmış mesela.

• Yerimizi alalım çok ilgi çekici. İlk bölümüne mutlaka bakacağım.

Yıllardan sonra sanırım 10-12 yıl falan oluyor, o kadar dizi filmden sonra ilk defa gerildim bir diziyi izlerken .işin garibi konusu da bilindik yani.

oyuncular, çekimler müzik görüntüler herşeyi ile 10/10 bir ilk bölümdü.

Yalnız ikinci bölüm fragmanında dizinin ilk bölümünde hava yok oluyor belki de tek sezonda diziyi bitirirler
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Takip.

8/10
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.