Şimdi Ara

iPhone 4s Jaılbreak için 5.0.1 donebılme downgrade yayınladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4s ipad 2 5.0.1 e dönebılme downgrade Dev team da yayınlandı..bekleyenelere hayırlı olsun...

http://blog.iphone-dev.org

• buralar eskiden hep yeşillikti:)))

şaka bir yana en populer konulardan biri olmaya aday...tebrikler hızlı bilgilendirme için.
  • shsh kaydı gerekir mi dönmek için ?
  • ne yazik ki evet
  • B a $ a r I L I !!

(=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GecGec -- 11 Mayıs 2012; 14:31:22 >
  • Yeni 4S aldım ama önceki sahibinin shsh kaydı aldığını hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Yeni 4S aldım ama önceki sahibinin shsh kaydı aldığını hiç sanmıyorum.

bende almamistim ama jb yaptigimda cydia kendisi almis, tny umbrellada 5.0.1 kaydim gozukuyor, istersen tny umbrellayi bagla belki vardir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diozba

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Yeni 4S aldım ama önceki sahibinin shsh kaydı aldığını hiç sanmıyorum.

bende almamistim ama jb yaptigimda cydia kendisi almis, tny umbrellada 5.0.1 kaydim gozukuyor, istersen tny umbrellayi bagla belki vardir

Malesef 0 shsh files diyor. :(
  • 9A405 sürümü için diyor. Daha sorunsuz olan 9A406 için bir sonraki update'te diyor. Duyurulur.
  • Ayrıca iphone 4s ıcın once 5.1.1 yukseltın sonra dönun uyarısı verıyor ve bazı eksıklıkler bır sonrakı cıkacak uygulamada duzelecek denıyor ben denedım bu uyarıyı alınca vazgectım...
  • başkasına ait shsh kaydıyla sürüm düşebildiğini okumuştum ama konu başlığını bulamıyorum. bilgisi olan yardımcı olabilir mi? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaltun

başkasına ait shsh kaydıyla sürüm düşebildiğini okumuştum ama konu başlığını bulamıyorum. bilgisi olan yardımcı olabilir mi? teşekkürler

birinin kurduğu bi hayaldi, ama gerçekleşmedi.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Ayrıca iphone 4s ıcın once 5.1.1 yukseltın sonra dönun uyarısı verıyor ve bazı eksıklıkler bır sonrakı cıkacak uygulamada duzelecek denıyor ben denedım bu uyarıyı alınca vazgectım...

önemli bir ayrıntı bu. başka bunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Ayrıca iphone 4s ıcın once 5.1.1 yukseltın sonra dönun uyarısı verıyor ve bazı eksıklıkler bır sonrakı cıkacak uygulamada duzelecek denıyor ben denedım bu uyarıyı alınca vazgectım...

önemli bir ayrıntı bu. başka bunu yaşayan var mı?

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 11 Mayıs 2012; 17:36:52 >
  • 5.0.1 e dönüş işlemim başarıyla gerçekleşti şu anda absinthe ile jb yapıyorum
  • Burada İpad İçin Video Uygulamasını KoymuşLar Sanırım Sizde Bir Göz Atın İsterseniz..

Ben Şuan 4S'imi 5.1.1 'den 5.0.1 ' Düşürmeye Çalışıyorum,

Sonucu Direkmen Buraya Yazacağım..

How to downgrade the iPhone 4S, iPad 2, or iPad 3 with RedSn0w 0.9.11b1

http://www.youtube.com/watch?v=8HlwtyB-uOk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 11 Mayıs 2012; 17:36:11 >
  • İlk postta downgrade isleminin shsh kaydi olmadan yapilamadigini da yazarsaniz daha iyi olur. İnsanlar her seferinde soruyorlar cunku..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Burada İpad İçin Video Uygulamasını KoymuşLar Sanırım Sizde Bir Göz Atın İsterseniz..

How to downgrade the iPhone 4S, iPad 2, or iPad 3 with RedSn0w 0.9.11b1

http://www.youtube.com/watch?v=8HlwtyB-uOk

iphone ile aynı şey
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.