link:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/artes-i701-7-quot-hd-tablet-android-4-0-siyah-56287387 1,5 ghz a8 cortex yeterli diye düşünüyorum gpusu mali 400 ama rami 512 mb sizce yeterlimi oyunlar vs için
hocam limangoda 209 tl ye var bende almayı düşünüyorum.
Arkadaşım Ürün piyasada en çok kullanılan Alwinner A10 işlemciye ait. Ayrıca üzerinde 4 GB memory varmış çok iyi sayılmaz ama tf car ile 32 gb a kadar destekliyor sıkıntı olmaz. pili lion polimer imiş 2300 ma yaklaşık 4 saat falan video seyredilebilir demek. 5 nokta çoklu kapasitif ekran varki zaten bundan aşağısı kabul edilemez. çözünürlük 800x480 den daha iyi olsaymış fena olmazmış ama bu parayada kabul görülebilir bir ekran. G-sensor varmış ekranı sağa sola çevirererek oynanan oyunları oynayabilir. Android 4.0 olması çok iyi
Sonuç Film izlenebilir Müzik dinlenebilir Resim çerçevesi olarak kullanılabilir wifi olan her yerde internet kullanılabilir Internet üzerinden flash oyunlar ve siteler açılabilir. Mailler kontrol edilebilir.
İyidir iyi alınabilir bu paraya.
Merhabalar Biz Artes Bilgisayar olarak 2005 yılından beri yurtdışında ürün ithal etmekteyiz. 2012 yılından itibarende Tablet PC getirmekteyiz. Ürünle ilgili olarak sormak istediğiniz birşey var ise cevaplayabiliriz.
Bu ürünün en önemli özelliği Allwinner Box A10 Cortex A8 işlemcisi vardır. Mali 400 Grafik işlemcisi ile 3d destekli oyunları oynayabilirsiniz. MKV AVI gibi filmleri altyazılı olarak seyredebilirsiniz. 5 Nokta Hassasiyetli Capacitive 800x480 çözünürlükte ekranı vardır. 2800 mAH Gerçek Li ion Polymer Bataryası vardır Yaklasık 4 Saat video seyredebilirsiniz.
Ürünlerimizin muadilleri y.dışı sitelerde 100 USD fiyat ile satılmaktadır ama tahmin ediyorsunuzki o ürünlerde garanti yok. Ürünlerin teslim süresi biraz uzun ve gelecek ürünün tam olarak ne çıkacağını bilemiyorsunuz.
Bu üründe ekran da dahil olmak üzere her türlü yedek parçamız mevcuttur. Android güncellemeleri çıktıkça sitemizden download edebilsiniz.
Ürünle ilgili sormak istediğiniz bir soru olursa buradan da sorabilirsiniz.
artes destek'e: i701 modeli hepsiburada.com vs. sitelerde satışa sunulmuş fakat 1 gb ram'i olan i708 ve 9.7 inch olan i9701 modellerini göremedim.Bu modeller ne zaman satışa sunulur ve fiyatları ne olur?Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: furion07
artes destek'e: i701 modeli hepsiburada.com vs. sitelerde satışa sunulmuş fakat 1 gb ram'i olan i708 ve 9.7 inch olan i9701 modellerini göremedim.Bu modeller ne zaman satışa sunulur ve fiyatları ne olur?Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Furion07 İki modelimiz Mayıs'ın 20 sinden sonra satışa hazır olacaktır.