Şimdi Ara

Yeni Unlock (Bütün baseband versiyonları için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
9
Favori
35.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yöntem için cihazın Jailbreak yapılmış olması gerekiyor. Baseband'in ne olduğu önemli değil. Sadece Jailbreak yapılmış olsun yeterli. Yöntemi kendi cihazımda denemedim çünkü factory unlocked yaptırmıştım ancak deneyecek arkadaşlar çıkacaktır. Yorumlarını eklerlerse sevinirim.

Cydia'dan
    repo.bingner.com
    http://repo.bingner.com
    adresini source olarak ekliyoruz. Eğer eklemekte sorun yaşıyorsanız aşağıdaki repodan indirebilirsiniz :

http://ihackcydia.myrepospace.com/

SAM isimli programı bulup kuruyoruz.

Türk SIM kartımızı takıp programı (SAMPrefs) açıyoruz.

Utilities'e giriyoruz.

De-Activate iPhone seçeneğini seçiyoruz.

Enabled kısmını açık şekilde yapıp Method kısmından By Country and Carrier seçiyoruz.

Country kısmından cihazın KİLİTLİ OLDUĞU ülkeyi seçiyoruz. Örneğin AT&T ise USA seçiyoruz.

Carrier kısmından cihazın KİLİTLİ OLDUĞU operatörü seçiyoruz. Örneğin AT&T ise AT&T seçiyoruz.

Tekrar More Information kısmında giriyoruz ve SAM Details antındaki IMSI numarasını kopyalıyoruz.

Spoof Real SIM to SAM kısmına tıklıyoruz.

SAM'in ana ekranın gelip IMSI numarası kısmına kopyaladığımız numarayı yapıştırıyoruz.

Cihazı iTunes'a bağlıyoruz. iTunes cihazı aktive edecektir. Sonrasında cihazı bilgisayardan çıkarıyoruz ve iTunes'u kapatıyoruz.

Ve tekrar SAMPrefs uygulamasını açıyoruz. Sonrasında Enabled olan kısmı kapatıyoruz.

Cihazı bilgisayara bağlayıp iTunes'u açıyoruz. iTunes aşağıdakine benzer bir hata verecektir. Normal bir şey.

Kısa bir süre sonra sinyal seviyesinin geldiğini göreceksiniz.

Konunun Türkçe anlatımı tarafıma aittir. Başka bir siteye alıntı yapılmaması rica olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 23 Nisan 2012; 22:14:49 >

• Emegine saglık,bugün aldigim en guzel haberlerden:)aksam deneyeceğim..
  • hocam bugun ne var anlamadım ama bu yontem gevey den farklı bır cozum yolumudur ?
  • teşekkürler kardes.. guzel anlatım oldu. geveysiz calışıyor telefon...
  • çok güzel uygulama iphone 4s operatör sprint içinde gecerlimi hocam?yoksa sadece att mi?
  • t-mobile almanya benım telefon ıphone 4. kapatıp actım telefonu geldı hat..

iPhoneR0ckyoutube
    How to Unlock your iPhone 3G, 3Gs, 4, 4s with SAM on Any BaseBand
    http://www.youtube.com/watch?v=rIhkqUjDYA8&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssanol -- 23 Nisan 2012; 0:37:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rainman57

çok güzel uygulama iphone 4s operatör sprint içinde gecerlimi hocam?yoksa sadece att mi?

jb li tüm telefonlarda çalışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.01 bb korumali upgrade jbli kullaniyodum bu unlocku normal 5.01 e gecsem yine yapabilirmiyim ?

Edit: iphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemgil -- 22 Nisan 2012; 13:03:28 >
  • bu yöntemden sonra geveye gerek kalmıyor mu? itunesten normal update yapabiliyormuyuz?
    Saygılar
  • 04.11.08 basenadı ıcınde gecerlımı ?
  • Tüm sorularınızın cevabı ilk mesajda var. Cihazın sadece Jailbreak yapılabiliyor olması gerekiyor. Gevey vs. falan gerekmez. Sadece AT&T değil diğer ülke operatörlerinden de kilitli olsa unlock yapılabiliyor.
  • bende sim free iphone 4 varken bu uygulamayı push sorunu için denemişdim ve push sorunu ortadan kalkmışdı, her derde deva bi uygulamıymış
  • Bu yontem gercek arkadaslar,sadece henuz bir yanetki olup olmayacagi bilinmiyor.birde applein bunu yapanlari karalisteye alma sansi varmi acaba?
  • geveye gerek kalmadı. o4.11.08 ıcın telefonu unlock yapdım calısıyor. telefonumun ekran göruntusu tskler arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemcii74 -- 22 Nisan 2012; 13:56:21 >
  • Tekrar More Information kısmında giriyoruz ve IMSI numarAsını kopyalıyoruz.

hangi numara kpyalanacak ? 2 tane var

methodu tekrrar menuel yapın dememişsiniz

lütfen biraz detaya inin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyak -- 22 Nisan 2012; 13:54:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemcii74

geveye gerek kalmadı. o4.11.08 ıcın telefonu unlock yapdım calısıyor. telefonumun ekran göruntusu tskler arkadasım
    @alemcii74 resimdeki imei numarasını karala istersen. geveyden kurtuldum derken klon imei kurbanı olmayasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunkie -- 22 Nisan 2012; 13:55:03 >
  • ee ne güzel işte :) Artık kilitli iphone kalmamıştır :)

Eline sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunkie

@alemcii74 resimdeki imei numarasını karala istersen. geveyden kurtuldum derken klon imei kurbanı olmayasın.

eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyak

Tekrar More Information kısmında giriyoruz ve IMSI numarAsını kopyalıyoruz.

hangi numara kpyalanacak ? 2 tane var

methodu tekrrar menuel yapın dememişsiniz

lütfen biraz detaya inin

Method'u manuel yapın demiyorum, By country and carrier seçin diyorum. Ayrıca IMSI numarası uzun bir numara orada resimde gözüküyor.
  • Cok guzel bir gelisme. Bir de bunun sarja etkisi nedir acaba? Sonucta arka planda devamli sim karti emule etme durumu var. Her halukarda guzel bir haber.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.