Şimdi Ara

Bilgisayar üzerinden telefon görüşmesi yapmak????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
58.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar üzerinden telefon görüşmesi yapmak istiyorum.Bunu için bi program varmı.varsa ismini verebilirmisiniz.NOT : görüşmeyi telefon hattından yapcam internet üzerinden değil.

• Programları var inndir.com'dan bak istersen telefon diye arattır.Ben bi ara denemiştim çalışmıyor veya ben ayar veremedim.
  • Tamam saolasın bi bakim. bulursam burada yazarım
  • hocam skype diye bir program var onu kullan ama sadece pc leri arayabiliyorsun sabit hatları ve gsm leri aramak istersen paralı abone olucan bir ara bakmıştımda 10 euro gibi birşeydi tam hatırlamıyorum
  • ustam sana iyi bi program öneriyim bu program sayesinde yurt dışındaki sabit hatları ücretsiz arayabiliyorsun
    ülkeler sitede yazıyor

site
    http://www.voipbuster.com/en/index.html

dosyayı inecek yeride
    http://download.voipbuster.com/setupvoipbuster.exe
  • Bugün yazılım bölümünde bahsi oldu ama voipbuster diye bir programla sabit hatları arayabiliyormuşsun
    1 dakika konuşmak bedavaymış, her seferinde tekrar arayacakmışsın
    adı VoipBuster ben pek ilgilenmedim ama belki senin işine yarar...

Düzeltme: Üstteki arkadaş bahsetmiş ben başka bir şeye bakarken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 22 Şubat 2006 23:02:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

ustam sana iyi bi program öneriyim bu program sayesinde yurt dışındaki sabit hatları ücretsiz arayabiliyorsun
    ülkeler sitede yazıyor

site
    http://www.voipbuster.com/en/index.html

dosyayı inecek yeride
    http://download.voipbuster.com/setupvoipbuster.exe

Türkiye'de eklenmiş durumda arkadaşlar bilginize ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SİZ kullandınızmı arkadaşlar? sonra gömülmeyelim?Telekom bizi...yapar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarnat1985

SİZ kullandınızmı arkadaşlar? sonra gömülmeyelim?Telekom bizi...yapar...

evet arkadaşlar, lütfen kullananlar bilgilendirsinnn....
    bide birisi demişki 1dakikası bedava, 1 dakika sonra yine arıycan demiş.. ben siteye baktığımda ise 1dk diye bişey yazmıyor, tamamen FREE yazıyor.??
  • Dikkat edersen ibarelerim sonu "mış" ile bitmiş yani ben de başka bir arkadaştan duydum.
    Yazılım bölünde kullanan bir arkadaş böyle yazmıştı.

quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

bide birisi demişki 1dakikası bedava, 1 dakika sonra yine arıycan demiş.. ben siteye baktığımda ise 1dk diye bişey yazmıyor, tamamen FREE yazıyor.??

• o program artık ücetsiz deil artık ücretsiz credi yok
    10 dolara 120 günlük konuşma hakkı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Dikkat edersen ibarelerim sonu "mış" ile bitmiş yani ben de başka bir arkadaştan duydum.
    Yazılım bölünde kullanan bir arkadaş böyle yazmıştı.

quote:

Orjinalden alıntı: öcüüü

quote:

@beytepe, ben seni tenkit etmek amaçlı yazmadım zaten sadece bilenler daha detaylı anlatsın istiyorum o senin duyduğun mevzuyu...

• Arkadaşlar tavsiyeler içn çok saolun da konu şaştı biras. benim amacım evdeki ahizeli telefondan konuşmak yerine hattı modeme bağlayıp bilgisayardan konuşmak.Çok fazla araştırmadım ama inndir.com da bikaç programa baktım. onlardan da hayır gelmez gibi.Aradığım konuda bi öneriniz varmı?
  • program olayına girme onlar cok kötü ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRKHaCK

Arkadaşlar tavsiyeler içn çok saolun da konu şaştı biras. benim amacım evdeki ahizeli telefondan konuşmak yerine hattı modeme bağlayıp bilgisayardan konuşmak.Çok fazla araştırmadım ama inndir.com da bikaç programa baktım. onlardan da hayır gelmez gibi.Aradığım konuda bi öneriniz varmı?

fax-modemin olması yeterli. Bilgisayar üzerinden numara çevirip konuşabilirsin. Modemin arkasında ses giriş çıkışı olmayanlarla yapamazsın eğer yeni alacaksan dikkat et. Mikrofonu modemin ses girişine, modemin ses çıkışını da ses kartının ses girişine veya direk hoparlöre bağla. Bilgisayardaki numara çevirme programı, kısa yolu nerde bilmiyorum, şu an ben de fax-modem yok. Onu da başka bi arkadaş söyler artık. ama extra program kurmana gerek yok, windows kedisi kuruyor bu programı çevirmeli ağ olunca.

• setupvoipbuster setupvoipbuster setupvoipbuster adı gecen program Bana Kalırsa 5 para etmez bırsey 1 dk bedava 1 seferlık oda test amaclı ben kullandım Kredı aldım gene kullandım sesım karsı terefa 10 sn sonra gıdıyor Anlasılmıyor Gucluk cekıyoruz Turkıyeden turkıyeyı aradım Gene berbat İşe yaramaz Skype Daha kalıtelı ben skype den şaşmam artık :)
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama :D şimdi şöyle bir sorum var.
    Adsl hattımı süperonlineye taşıdım beraberinde de yelefon hattıda süper onlineye geçti.
    Verdikleri modemde telefon çıkışı var yani telefonu direk modeme bağlıyosun. Telefon hattı siplitterin telefon çıkışına bağlayınca çalışmıyor. Hat süper onlineye taşındığı için. Artık nasıl bi sistem yapmışlarsa. Şimdi benim istediği telefon hazır modem üzerinde aktarılıyor, direk konuşmayı bilgisayar üzerinden yapayım bi program ile. Var mıdır böyle bi brogram. Tabi ücretlendirme gene telefon hattıma yapılması kaydıyla başka bi üyelik olmadan.
    <Bu arada modemin markası Huawei HG552d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaksoy89 -- 6 Mart 2014; 17:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopat hamsi

Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama :D şimdi şöyle bir sorum var.
    Adsl hattımı süperonlineye taşıdım beraberinde de yelefon hattıda süper onlineye geçti.
    Verdikleri modemde telefon çıkışı var yani telefonu direk modeme bağlıyosun. Telefon hattı siplitterin telefon çıkışına bağlayınca çalışmıyor. Hat süper onlineye taşındığı için. Artık nasıl bi sistem yapmışlarsa. Şimdi benim istediği telefon hazır modem üzerinde aktarılıyor, direk konuşmayı bilgisayar üzerinden yapayım bi program ile. Var mıdır böyle bi brogram. Tabi ücretlendirme gene telefon hattıma yapılması kaydıyla başka bi üyelik olmadan.
    <Bu arada modemin markası Huawei HG552d

Forumda bununla ilgili araştırma yapıyordum bende bu konuya denk geldim bende fiber superonline kullanıyorum telefon hattımıda geçirdim ahize olmadan mikrofonlu kulaklıkla pc üzerinden ev telefonunu kullanabilirmiyiz acaba bu modemdeki voip ne işe yarar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.