Şimdi Ara

Digitürk|Eulsat W3| Görüntü Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Digitürk, Eulsat uydusu görüntü kalitesi nasıl ?
    Ulusal kanallar çok kötü diyorlar gerçekten mozaik mozaik felanmı, yoksa o kadarda fark yok cinsinden mi ?
    HD kanallarda süper görüntü varmış, SD Tematik kanallar'da güzel diyorlar, ama Ulusal kanallar çok kötü diyorlar...
    Hem DT hem DS kullanan arkadaşlar, Kanal D HD'deki SD görüntü mü, Digitürk Kanal D'deki görüntü mü ?
    Çünkü Kanal D HD'de SD görüntüde karelenme oluyor, Kanal D SD'de ise görüntü daha net D-Smart'ta...

• karrdeş herkes salliyor abartli biçimde
    ama nıormal olarak digitirük iyi değil bu gerççek,sdler vasat ama öyle çok kötü değil hdleri ise süpeer diyenler aynen yine salliyorlar
    yani okadarda abartmasinlar verdikkleri alicilar dandik veya vasat olsun ama yayinlarin kalitesi iyi olmadiktan sonra neye yarar
    ben ikisinide kullandim şimdi dtyi biraktim ds kullaniyorum sdler çok daaha iyi ama hdlerde fark yok hdlerde ds dt ayni ama yine
    öyle birilerinin salldiği gibi süpper filan değil kesinnlikle
    kanald ds de sd hd olaarak daha iyi
    karelenme dandik uydualicidean kaynaklaniyor ds de bööyle bir sorun kesinlikle

• Digiturkde bilerek SD yayını kötü veriyorlar gibime geliyor HD almayanlar alsın diye.. TRT 1 i açtım iğrenç bide yerel antenden açtım cam gibi gerçekten diginin sadece bu huyunu sevmiyorum..
  • görüntü kalitesi aynı zamanda tv ve uydu alıcısı ilede alakalı..
  • "50" Plazma TV kullanıyorum, Plazma HD Ready, D-Smart HD+ var, Digitürk'e geçmeyi planlıyorum, Digitürk'e geçersem Digitürk Plus alacağım, ama ulusal kanallar berbat felan deyince herkes gözüm korktu
    HD görüntü kalitesini gördüm, bizim D-Smart'tan kat kat iyi HD görüntü kalitesi, Ulusal kanallar nasıl onu cok merak ediyorum, karelenme felan varmı o kadarmı vahim yani, birde SD Tematik kanallar nasıl ? FoxLife, MMX, Türkmax gibi kanallar nasıl ? Hem DT hem DS kullanan arkadaşlar Tematik kanallar bakımından kıyaslarlarsa bu konu hakkında bilgi sahibi olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 16 Nisan 2012; 15:41:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

"50" Plazma TV kullanıyorum, Plazma HD Ready, D-Smart HD+ var, Digitürk'e geçmeyi planlıyorum, Digitürk'e geçersem Digitürk Plus alacağım, ama ulusal kanallar berbat felan deyince herkes gözüm korktu
    HD görüntü kalitesini gördüm, bizim D-Smart'tan kat kat iyi HD görüntü kalitesi, Ulusal kanallar nasıl onu cok merak ediyorum, karelenme felan varmı o kadarmı vahim yani, birde SD Tematik kanallar nasıl ? FoxLife, MMX, Türkmax gibi kanallar nasıl ? Hem DT hem DS kullanan arkadaşlar Tematik kanallar bakımından kıyaslarlarsa bu konu hakkında bilgi sahibi olacağım.

eger tv niz plazma ise hiç bir sıkıntı yok dt yi alabilirsiniz. bugulanmalar genelde LCD lerde oluyor.. bu bugulanmalarda o kadar rahatsız edici degiller. biraz fazla abartılıyor bence :) tematik kanallar oldukca kaliteli..

• quote:

"50" Plazma TV kullanıyorum, Plazma HD Ready, D-Smart HD+ var, Digitürk'e geçmeyi planlıyorum, Digitürk'e geçersem Digitürk Plus alacağım, ama ulusal kanallar berbat felan deyince herkes gözüm korktu

Belki bana katılmayanlar olabilir ama Digitürk film kanalları olsun,Vh1,MCM gibi tematik kanalların SD'leri gerçekten çok kaliteli.Ulusal kanallardan sadece TRT1'i 80'ler ve Elde Var Hayat dizileri için seyrediyorum.Biz de 40 ' Led TV var.Milleltin dediği gibi TRT gibi ulusal kanallar çamur gibi görüntü yok.Ha,Digitürk'ün tematik kanalalrının SD'leri ile asla kıyaslayamam.Çünkü,gerçekten yüksek kaliteli olduklarını düşünüyorum.

Not: Net Geo Adventure ve Net Geo kanalının SD kalitesi gerçekten kötü olduğunu belirteyim.Ama,HD kanalları da SD'lerine kıyasla kaliteli yayın yapıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

Belki bana katılmayanlar olabilir ama Digitürk film kanalları olsun,Vh1,MCM gibi tematik kanalların SD'leri gerçekten çok kaliteli.Ulusal kanallardan sadece TRT1'i 80'ler ve Elde Var Hayat dizileri için seyrediyorum.Biz de 40 ' Led TV var.Milleltin dediği gibi TRT gibi ulusal kanallar çamur gibi görüntü yok.Ha,Digitürk'ün tematik kanalalrının SD'leri ile asla kıyaslayamam.Çünkü,gerçekten yüksek kaliteli olduklarını düşünüyorum.

Not: Net Geo Adventure ve Net Geo kanalının SD kalitesi gerçekten kötü olduğunu belirteyim.Ama,HD kanalları da SD'lerine kıyasla kaliteli yayın yapıyorlar.

sana katılıyorum sincap avcısı

• Arkadaşlar teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz artık DT'ye geçmeyi iyiden iyiye düşünmeye başladım, Haziran gibi geçebilirim.
    Beni düşündüren, HD'lerin SD'ler ile zırt bırt yer değiştirmesi isyanlarıydı bu haberi çok gördüm internette, şimdi D-Smart'ta alışmışım HD'ler önde olmasına, Digitürk'te de böyle olursa güzel olur, hem bizimkilerede kolaylık olur. Ayrıca Digitürk'e geçince şimdi benim şansıma her sene 2 takımla felan gideriz, bu sene avrupaya 4 takımla felan gideriz, ee bende DS'yi iptal etmiş olacağım için bizim takımların maçlarını izleyemezsem diye düşünüyorum'da ama yabancı uydularda böyle avrupa kupası maçlarını şifresiz veren kanallar var, bazılarıda HD olmadı gelecek sezon ordan takip ederim, bizim takımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 16 Nisan 2012; 18:14:42 >

• dijitürkte 1 senem doldu hd olarak seyrediyorum..tamam sd yayını çok iyi değil tabiki ama asla izlerkende sıkıntı verecek kadar kötü değil abartı yorumlar yapılıyor..hd kalitesi ise çok çok iyi..belki insanlar hd izleyip peşinden sd yayına zaplayınca farkını hissettiklerinden böyle yorum yapıyorlar.avrupaya kaç takımla gidersek gidelim zaten 2 maç yapıp dönüyolar kendi ligimize
  • quote:

Arkadaşlar teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz artık DT'ye geçmeyi iyiden iyiye düşünmeye başladım, Haziran gibi geçebilirim.
    Beni düşündüren, HD'lerin SD'ler ile zırt bırt yer değiştirmesi isyanlarıydı bu haberi çok gördüm internette, şimdi D-Smart'ta alışmışım HD'ler önde olmasına, Digitürk'te de böyle olursa güzel olur, hem bizimkilerede kolaylık olur. Ayrıca Digitürk'e geçince şimdi benim şansıma her sene 2 takımla felan gideriz, bu sene avrupaya 4 takımla felan gideriz, ee bende DS'yi iptal etmiş olacağım için bizim takımların maçlarını izleyemezsem diye düşünüyorum'da ama yabancı uydularda böyle avrupa kupası maçlarını şifresiz veren kanallar var, bazılarıda HD olmadı gelecek sezon ordan takip ederim, bizim takımları

Hd'ler ile Sd'lerin yer değişmesi sorununu yaşayan üyelerin büyük olasılıkla sorunu kutularıyla ilgili olabilir.Maşallah,bizim oralardan sağolsun Uludağ Elektrik kaç kez elektrikleri aniden kesip açmasına rağmen Digi kutumuz hiçbir sorun yaşamadı.HD için Digitürk'ü düşünüyorsanız güzel tarafı D-Smart ile rakabete girerek artık HD kanallara yatırım yapmaya başladı.En önemlisi elindeki tematik kanallarına HD'ye çevirmeye başladı.Dün,MMX Premier 2 HD kanalı geldi.Sırasıyla tüm film kanalları da birkaç ay içinde HD olacak.Nicklodeon HD temmuz ayı civarında gelecek.Milliyet yazarına göre History HD'nin gelme planları varmış.Zaten,MTV Live HD Digitürk'te,bir de süpriz yapıp Discovery International Group ile anlaşma yapıp Discovery'leri de HD'lerini getirirse Digitürk tadından yenmez olur valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huaserk -- 16 Nisan 2012; 18:49:18 >

• Arkadaşlar şöyle birşey olurmu diyelimki Haziran basında Digitürk'e üye oldum, ama Lig Tv'yi ilk üyelikte almasam Ağustos, Eylül gibi alsam olurmu? Yazın boşa para ödemeyeyim.
    Ayrıca, Kamuluya %50 indirim varmış fiyatlarını araştırdım bu indirimden faydalanmak istiyorum.
    Lig TV dışındakileri yaz başında alıp Lig Tv'yi lig başlayınca almayı planlıyorum. Şöyle bir hesap yaptım son hali ;

GİRİŞ PAKETİ: 6 TL
    5 KEYİF PAKETİ: 8 TL
    FİLM PAKETİ: 9.5 TL
    DİZİ PAKETİ: 9.5 TL
    LİG TV (9 MAÇ) 27 TL
    = 60 TL

HD PLUS ve Spor Extra'yı 1 yıl hediye ederlermi acaba ?
    HD Plus için, Film Paketi ya da Dizi Paketi alana HD Plus 1 Yıl Hediye diyorlardı. Onu hediye ederler'de Spor Extra'yı bilmiyorum, o kadar para vercem onuda 1 yıl hediye etsinler artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 16 Nisan 2012; 23:23:26 >

• bende %50 indirimli üyeyim engelli kampanyasından..istediğim zaman giriş + 3 keyif dışındakileri ekleyip çıkartabiliyorum..lig bitince süper lig paketini kapatıp başladığı gün açıyorum sorun olmuyor..eğer haftaya gs feneri yenerse super final formaliteye dönecek kapattıracam yeni sezonun ilk gününe kadar..dijiturkun musteri hizmetleriyle hiçbir sorun yaşamadım..illa aramanızada gerek yok sitesine girip online işlemlerden canlı destek tıklayıp istediğinizi sorup talep edip yapabilirsiniz.
  • ilave olarakta sporextrada %50 indirim yok 7.99 lira fiyatı.1 yıl taahhut verirseniz sporextraya 5.99 oluyor fiyatı bütün üyeler için geçerli bu. ben böyle alıyorum
  • quote:

HD Plus için, Film Paketi ya da Dizi Paketi alana HD Plus 1 Yıl Hediye diyorlardı. Onu hediye ederler'de Spor Extra'yı bilmiyorum, o kadar para vercem onuda 1 yıl hediye etsinler artık

kamu kampanyasından faydalandıgınız için bu saydıklarınızı size hediye etmezler..
  • kamu kampanyası nedir sitesinde göremedim?
  • uydu izlemek için para mı vereceğim allah aşkına? yeter digiturk yeter demirören yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

uydu izlemek için para mı vereceğim allah aşkına? yeter digiturk yeter demirören yeter artık

türkiyede bedava bir şey varmı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

kamu kampanyasından faydalandıgınız için bu saydıklarınızı size hediye etmezler..

Etmezlerse kendileri bilirler 10 TL için 60-70 Tl'den olurlar
    Tamam, Spor Extra'yı etmeyebilirler'de, HD Plus'u hediye etsinler artık, film paketi alana, 1 yıl hediye diyor, biz tüm paketleri aldık yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Etmezlerse kendileri bilirler 10 TL için 60-70 Tl'den olurlar
    Tamam, Spor Extra'yı etmeyebilirler'de, HD Plus'u hediye etsinler artık, film paketi alana, 1 yıl hediye diyor, biz tüm paketleri aldık yav

zaten şuanda kamuya özel bir kampanya yok sanırsam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.