Şimdi Ara

TG: Donanimhaber.com ve Sanal Pazar işbirliği CepBekçisi Hizmeti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
38.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Donanimhaber.com'un incelemeleri ve haberleri kadar 2. el forumları da ziyaretçiler tarafından sevilen bölümlerinden biri. Kullanıcıların değiştirmek veya paraya çevirmek istediği ürünlerini ücretsiz olarak listeledikleri ve alıcılarla iletişim kurabildikleri bu yapı şimdi Sanalpazar iş birliği ile güvenli ve taksitli alış veriş imkanı da sunuyor!

     

     



  • O değilde donanimhaberin efsanevi 2.el bölümünü bu şekilde harcadığınız görüşündeyim. Donanimhaber olarak neden kendi sisteminizi geliştirmediniz acaba merak ediyorum. Herhangi bi sistem olmadan bile türkiyedeki sayılı 2.el / sıfır alışveriş platformuna sahiptiniz ama harcadınız. Bu gidişlede iyice ölecek zaten 2.el bölümü...
    GG gibi aç gözlü, yüksek komisyonlu, site dışı iletişimin mümkün olmadığı, her haltı para olan bir şirketten sonra ilaç gibi geldi sanal pazar. %5 komisyon var ama bunun karşılığında taksit ve kargo indirimi mevcut. Dh entegrasyonu da çok güzel düşünülmüş bir şey. Umarım sitenin bu cazibesi site yaygınlaştığında da geçerli olur.
    En azından ben de az önce girip kendi adımla dükkan açtım. Şimdi orada overclock1ng diye dükkan var. DonanımHaber'de 8 senelik falan üyeyim. Ne kadar dürüst ve titiz birisi olduğumu herkes bilir. DonanımHaber'de beni istediğinize sorabilirsiniz.

    Bosch gibi İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Şu anda bilgisayar sattığım bir müşterimin 2x2Gb Raminin teki arızalı olduğu için arızaya gönderdim diye kendi makinamdaki 2x4Gb Ramin tekini söküp onun bilgisayarına taktım ki mağdur olmasın.

    Bir müşterime bilgisayarla birlikte yazıcı satmıştım. Ben yazıcının modelini 2060 olarak biliyordum. Oysa ki o 1050 veya 1060 imiş. Sonra gidip indirimden 2 tane siyah 2 tane de renkli 2060 kartuşunu alıp ödemesini onun kartıyla yaptık. Sonra eve geldik ve ben iki kartuşu da açtım. Yazıcıya bir baktık ki 2060 değil. Kartuşları almayı bırak, açtığım için iade de edemeyiz. Elimizde kaldı. Parasını da adam kredi kartından ödedi. Benim de ondan alacağım 70 TL para vardı. Kartuşları alıp poşete koydum ve "Bana borcun 15 TL kaldı" dedim. Bana baktı ve "Eee sen ne yapacaksın ki o kartuşları" dedi. Ben de "O benim sorunum, kendi hatamı sana çektirecek birisi değilim" dedim ve çıktım. O zamandan beri 3-4 ay kadar geçti. Geçen hafta sırf elimde kartuş var diye, Canon MP110 yazıcı-tarayıcım olmasına rağmen gidip HP 2060 yazıcı alıp o kartuşları taktım. Belki okuyan arkadaşlar bana salak diyecekler. Kendi fikirler. Bana göre ben salak değil vicdanlı ve dürüstüm. Yukarıda Allah var. Kefenin de cebi yok. İsteyen istediği gibi davranır , benim felsefem ve davranış şeklim bu.
    Şimdi ben ne koysam oraya kafam rahat olur. Çünkü biliyorum ki beni bilen gözü kapalı alır.

    Not: Bir şey satmak için yazmadım. Dükkanı öylesine açtım dursun diye. İçinde satılan ürün falan da yok. Her şeyi maddi olarak düşünmeyin. Paradan daha önemli şeyler var.

    Onur gibi...
    Sanal pazarın yaptığını okuyun bakın.
    Nokia n8 cep telefonumu sanalpazar üzerinden satışa çıkardım. ürüne iki teklif verilmişken misafirliğe gelen tandık arkadaş: madem taksitle oluyor buradan ben alayım telefonunu dedi.
    Bende kazanırsan alabilirsin tabii dedim.
    Arkadaş son dakikalarda fiyat verip ürünü almış.
    ANcak sanal pazar satışı iptal etti.
    Satışın neden iptal edildiğini sorduğumda da tehdit dolu şu mesajı gönderdiler.
    http://img20.imageshack.us/img20/3158/sanalpazar.jpg
  • Allah razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemedim ama izlemeyeceğim anlamına gelmez
  • tebrikler
  • Çok gereksiz.
  • sistem forumda bir çok arkadaşın işini görecektir hayırlı olsun güzel olmuş
  • Komisyon..
  • iyi hoşda, iki gün sonra gg işine dönmesin. maliyeciler çevirmesin kapımızı
  • Şu gittigidiyor.com a sırf ürün satarken istediği üç beş kuruş için gıcık olmuştum. Bu site satış yapmak için gayet güzel. Üyelik açtıktan sonra da beni telefonla aradılar ve dilek tavsiye istediler. Kullanıcı dostu olduklarını düşünüyorum. %5 gibi komisyon da makul düzeyde. Pek açgözlü olmadıklarını söyleyebilirim. Hele ki 12 ay taksit özelliği alıcılar için de çok iyi bir özellik ayrıca satıcılar da yüksek fiyatlı ürünlerini rahatlıkla satabilmelerini sağlıyor.
    Beni telefonla aradıklarında da belirtmiştim. Şu an tek eksikleri "reklam". Biraz daha tanınsalar ve yaygınlaşsalar diğer firmaları ezer geçer diye düşünüyorum.
  • GG gibi aç gözlü, yüksek komisyonlu, site dışı iletişimin mümkün olmadığı, her haltı para olan bir şirketten sonra ilaç gibi geldi sanal pazar. %5 komisyon var ama bunun karşılığında taksit ve kargo indirimi mevcut. Dh entegrasyonu da çok güzel düşünülmüş bir şey. Umarım sitenin bu cazibesi site yaygınlaştığında da geçerli olur.
  • Tebrik ederim. Güzel bir düşünce. Donanım haber ikinci elinde güzel şeyler oluyor ama işte ödeme noktası biraz geriyordu :)
  • O değilde donanimhaberin efsanevi 2.el bölümünü bu şekilde harcadığınız görüşündeyim. Donanimhaber olarak neden kendi sisteminizi geliştirmediniz acaba merak ediyorum. Herhangi bi sistem olmadan bile türkiyedeki sayılı 2.el / sıfır alışveriş platformuna sahiptiniz ama harcadınız. Bu gidişlede iyice ölecek zaten 2.el bölümü...
  • güzel hizmet fakat zaten %5di sanal pazarda komisyon forumdonanıma ayrıcaklık olarak %3 yada %4 yapsalardı daha da hoş olurdu bence ama bu arada ikinci el ürünlerin fiyat politikası uygulaması lazım tamam serbest pazar isteyen isteği fiyata satar ama kazıklamak için fırsat kollayanlar var bir üst sınır olması gerekli fiyatlarda 0 nı daha ucuza satan siteler olmasına rağmen fahiş fiyatlarla satmaya uğraşıyorlar
  • Tek cezbedici noktasi yuksek fiyatli urunlerin taksitle alinbilmesi olmus.diger turlu isi bilen dh ciler icin pek fark eden birsey yok.guvenip para yollayanlar sonra dolandirilanlar acisindanda iyi olmus.ben sahsen kullanmayi dusunmuyorum.%1 dahi komisyon alsa yine kullanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar DH ve özellikle Mesut Çevik çok çalışıyor anlaşılan üst üste programlar röportajlar tartışmalar, bu video'da ise gerçekden sanal pazar olarak iyi bir konu ele alınmış..

    Ayrıca artık video ve röportajlarda bir bayan görmek güzel olmuş..:)
  • makul olması gerçekten güzel çok rağbet görecektir
  • Sifre girilerek yapilan odemelerde paranin karsi tarafa aktarilmasi gunler surebiliyor. nedeni soruldugunda bankalara karsi olan sorumlulugumuzdan kaynakli sacma sapan bir cevap veriliyor. ben sifre girerek odeme yapiyorum senin bir sorumlulugun yok. parayi bekletip isletiyoruz desenize.metroelektronik kurulusu mecbur kalmadikca uzak durulmasi gerekir
  • O değil de, TG ne ki? :S
  • mesut çevik artık kendini ispatladı bence, dh televizyonu açma zamanı ya da trt okul gibi bir kanalda günlük program yapma zamanı yaklaştı bence, tüm görsel altyapı hazır zaten.
    Teknoloji tv gibi saçma sapan bir şey olmayacağı kesin, oyun programı vardı o kanalda, o güzeldi.

    yakışır DONANIMHABERIMIZE...
    Şaka maka 10 seneyi devirmişiz takipte...
    Dh'sız bir türkiye düşünemiyorum ulen.
    Hergün istisnasız 20-250 arası tıklamam var, olur olmaz herşeye yorum yazsaydım, yıldızları sığdıramazdık, 10 sene bu.

    Mesut Çevik ve ekibi takdirlik bir iş yaptı, tebrik ederim. Daha nice başarılar, geliştirmeler...

    --ilave edit--
    ha bu arada bu yeni sanalpazar servisini kullanır mıyım, hiç sanmıyorum.
    Kalite olarak dh in yanından bile geçemez gibi görünüyor, banka onaylarının şıp diye yapılması gerekirdi. Prosedür gereği olmuyo olabilir, fakat bu rahatsız edici.
    Komisyon da fazla bence, %5 yerine %2 olmalıydı en fazla. Artı, goldbilgisayarı da sevmiyorum.
    20-30 alışverişim olmuştur, dh.forum.ikinciel bölümünden, henüz hiç bir yamuk adama denkgelmedim, bu yamuk adam olmadığı anlamına gelmez, fakat oran olarak gayet yeterli. O kadar kelek ünlü alışveriş sitelerinde bile daha fazla olur.
    Fakat tüm bunlar dh. in suçu değil, yapması gerekini yapmış yanlızca. Adam gibi bu işleri yapan yoksa dh. ne yapsın kaaaardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 8 Nisan 2012; 17:25:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

    O değilde donanimhaberin efsanevi 2.el bölümünü bu şekilde harcadığınız görüşündeyim. Donanimhaber olarak neden kendi sisteminizi geliştirmediniz acaba merak ediyorum. Herhangi bi sistem olmadan bile türkiyedeki sayılı 2.el / sıfır alışveriş platformuna sahiptiniz ama harcadınız. Bu gidişlede iyice ölecek zaten 2.el bölümü...


    katılıyorum sana bide artık güven ortamı baltalanmış durumda bence sistem güzel ama sanal pazar olarak güzel dh için güzel değil. şimdi adam bir ürün alırken satıcıya güvenmeden arkadaş sanal pazardan açsana diyecek bu da satıcının güvensiz olduğu anlamına gelebilecek bir durum.
    son olarak mesut abi kadından daha bilgili gibiydi sanki :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.