Şimdi Ara

ipad 2 mi almali ipad 3 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gibi bilkom su an ipad 3 un satislarina baslamadi. Piyasalardaki cesitli firmalarin paralel ihracati olan urunler. Ben ipad almayi dusunuyorum. Simdi ipad 2 16gb modelini 1000tl ye mi alayim yoksa ipad 3 16gb paralel ihracat 1300 e 3 mu alayim karar veremedim. Garanti muhabbeti canimi sikiyor. Gold da pegasus garantisinde satiliyor. Sizce garantiye giden urunde problem cikartirlar mi ? Simdiki butcem 1000tl ve karttan cekebilirim.1300 e sadece internetten satis var ben 300 u nakit 1000tl yi karttan alabilme imkanim var acaba bu sirketlerde boyle seyler yapabilir miyim onuda bilmiyorum dogrusu. Sizce ne yapayim bana bi akil verin. İpad 2 ile 3 arasinda devasa farklar var mi? Ben sitelerde gezip arada bir oyun oynamak icin alacagim. Retina ekran cok fark olur mu. İphone 4 kullanicisiyim retinanin farki buyuk ama ipad 2 nin de goruntusu beni yeterince tatmin ediyor ne yapsam bilemedim

• Bnce ipad3 al oyum oynicaksan retina cok farkli mukmmel grafik perfrmnsi sunuyor modern combat 3 te sasrdim pc full detailse bu kdrmi yakin olur bi tabet.300 pesin 1000taksit olayinida gold baysine gdip ypablrsn internettn olmaz
  • Bende yeni iPad almayı planlıyorum bu konuda şunu söyliycem birçok kişi ile hemfikirim iPad 2 sahibi olan biri iPad 3 almamalı ama ilk defa iPad alınıyosa veya 1. nesil iPad varsa kesinlikle yeni iPad'e geçilmeli sizede tavsiyem direk yeni iPad almanız donanımsal olarak aslında hiç bi fark yok diyebilirim şöyle açıklıyım yeni iPad deki quad core gpu aslında performans için değil retina ekranı beslemek için var yani performans açısından iPad 2 ile çok yakınlar ancak 1GB ram olması çok daha fazla uygulamayı aynı anda açıp rahatça kullanmanız anlama geliyo bu basit bi örnek bunun gibi birçok katkısı var ramin yüksek olmasının bunun dışında diğer donanımlara geri dönücek olursak performans konusunda evet bi gelişme yok ancak görüntü ve retina ekran açık ara fark atıyo ve sadece çözünürlük değil retina ekrandaki renkler daha canlı daha iyi bir görüntü oluşturuyo bu yüzden yeni iPad almanızı öneririm. Son olarak kameraya da değinmek isterim iPad 2'de yanılmıyosam arkadaki kamera 1.2mp ama yeni iPad'de 5mp ve full hd çözünürlüke 30 fps video çekebiliyo yani kamera konusunda da gayet iyi bi ilerleme tabi tablette kamera ne kadar kullanılır ya da ne kadar önemlidir tartışılır ama yinede çok kullanışlı ve öncekine göre çok daha iyi.

• Sirf retina ekran icin bile alinir new ipad.
  • 3 tabiiki....sorulurmu bu ?
  • Peki paralel ihracat bana bir sıkıntı çıkartır mı ? Gerçi iphone 4'üm de yurtdışı ve şimdiye kadar birşey olmadı da yinede tablette bilemiyorum ne olur ne biter.
  • bence bilkomun yeni ipadi getirmesini bekleyin. yeni ekranı inceleme fırsatı da bulmuş olursunuz.
    hem de bilkomdan 2 yıl garantili alırsınız aleti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 3d ekranlısı çıkınca onu alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

Bende yeni iPad almayı planlıyorum bu konuda şunu söyliycem birçok kişi ile hemfikirim iPad 2 sahibi olan biri iPad 3 almamalı ama ilk defa iPad alınıyosa veya 1. nesil iPad varsa kesinlikle yeni iPad'e geçilmeli sizede tavsiyem direk yeni iPad almanız donanımsal olarak aslında hiç bi fark yok diyebilirim şöyle açıklıyım yeni iPad deki quad core gpu aslında performans için değil retina ekranı beslemek için var yani performans açısından iPad 2 ile çok yakınlar ancak 1GB ram olması çok daha fazla uygulamayı aynı anda açıp rahatça kullanmanız anlama geliyo bu basit bi örnek bunun gibi birçok katkısı var ramin yüksek olmasının bunun dışında diğer donanımlara geri dönücek olursak performans konusunda evet bi gelişme yok ancak görüntü ve retina ekran açık ara fark atıyo ve sadece çözünürlük değil retina ekrandaki renkler daha canlı daha iyi bir görüntü oluşturuyo bu yüzden yeni iPad almanızı öneririm. Son olarak kameraya da değinmek isterim iPad 2'de yanılmıyosam arkadaki kamera 1.2mp ama yeni iPad'de 5mp ve full hd çözünürlüke 30 fps video çekebiliyo yani kamera konusunda da gayet iyi bi ilerleme tabi tablette kamera ne kadar kullanılır ya da ne kadar önemlidir tartışılır ama yinede çok kullanışlı ve öncekine göre çok daha iyi.

full hd değil

• İmkan varsa yeni iPad icin, iPad 2 nin yuzune bakilmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

bence bilkomun yeni ipadi getirmesini bekleyin. yeni ekranı inceleme fırsatı da bulmuş olursunuz.
    hem de bilkomdan 2 yıl garantili alırsınız aleti

Neden sizce bilkomu beklemeliyim? Sorumu yanlis anlamayin meraktan soruyorum sadece
  • Tartismasiz yeni ipad tavsiye ediyorum. Ekrani mukemmellerin otesinde bir ekran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

bence 3d ekranlısı çıkınca onu alın

3d ? Yeni ipad in 3d li versiyonu mu çıkacakmış ?
  • quote:

full hd değil

Nasıl değil 1080p video kaydı yapabiliyo özelliklerini yeniden gözden geçirmeniz gerek.
  • Nebiçim soru bu imkanın varsa iPad 3 !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

quote:

full hd değil

Nasıl değil 1080p video kaydı yapabiliyo özelliklerini yeniden gözden geçirmeniz gerek.

evet öyleymiş videoda 720p diye duydum sanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Bobini

quote:

yeni ipad in değil de yeni yeni yeni yeni ipad in çıkabilir :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Bobini

quote:

yeni ipad in değil de yeni yeni yeni yeni ipad in çıkabilir :)

bende diyorum ne oluyor, işlemci 3d yi kaldırmaz falan yazacaktım

• Ben ipad2 kullanıcısıyım yeni ipad alacak paran varsa 32 gb lığını al tartışmasız yeni ipad sakın gidip 16 gb lık modelini alma yeni ipadin hiçbirşeye yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Ben ipad2 kullanıcısıyım yeni ipad alacak paran varsa 32 gb lığını al tartışmasız yeni ipad sakın gidip 16 gb lık modelini alma yeni ipadin hiçbirşeye yaramaz

32GB'lığını almayı isterim ama malesef onu alabilecek bütcem yok.16GB'lık ile idare edeceğim artık.Film ve müzik yüklemeyeceğim zaten,16GB yeter gibi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.